Dag 4 - Min pojkvänn


Jo , jag har då världens bästa pojkvänn. En sådan snäll,omtänksam,fin och underbar kille har jag nog aldrig möt innan jag mötte Marcus. Min kärlek till honom är svår att förklara, den är så otroligt stark. Älskar min lille Nillesnille mer än något annat.

Dag 3 - Min bästa vän

Det är så att jag har ganska många bästa vänner för jag tycker inte om att behöva välja just en. Så här kommer lite bilder på några av dom ♥




Många stunder man aldrig glömmer♥


En stund som den så jag och mina kompisar konfirmerade oss i sommras. De är ju ett minne för livet , ett man aldrig glömmer.
Denna otroligft långa dag har vart ganska jobbig i skolan men endå ganska okej eftersom de inte va så jobbiga lektioner. På idrotten lyckades jag fixa ännu mer smärta i knät men de fixar sig väl snart. Sista lektionen hade vi hemkunskapen fick jag vara med Marcus , men kan väl säga att vi jobbade bra tillsammans , men han var något jobbig också... haha men jaja , de gick bra som sagt!
Nu sitter jag och Cissi här och pluggar eller aa , jag ska hjälpa henne med So´n. Sen ikväll ska jag försöka köra lite egen träning igen för jag är inte så taggad på att åka till Lunnevi idag , ont som fan i knät så jag kör lite efter vad jag känner för här hemma.

Dag 2 - En plats jag alltid kommer minnas


Denna vackra plats där jag tog denna bilden. Uppe i strömstad ligger det och sjön heter Bolsjön. Man kan få väldigt många fina bilder där så där lite sent på kvällen en skön sommarkväll.

Musik och Dagen ♥




Yiruma - Moonlight



Yiruma - River flows in you 

Två så vackra och underbara låtar , kan inte låta bli att lyssna på dom. Dom lockar fram känslor och mycket annat som som gömmer sig innanför tankarnas murar.

Skolan har vart ganska okej , inte så hårt arbete men jag har fått gjort en del av de som behövs. Efter skolan blev de lie ärenden i Kungälv som t.ex en tripp till sjukhuset där jag skulle magnetkamera röntga knät. Hoppas verkligen inte de är något jätte allvarligt så jag inte behöver ta till för drastiska åtgäder som t.ex att behöva operera.

One by one♥

Dag 1 - En bild på mig själv och 5 sanningar om mig.
Dag 2 - En plats jag alltid kommer att minnas.
Dag 3 - Min bästa vän.
Dag 4 - Min Pojk/Flickvän.
Dag 5 - Någon som alltid får mig att le.
Dag 5 - Om jag vann en miljon skulle jag..?
Dag 6 - Mitt husdjur.
Dag 7 - Ett minne.
Dag 8 - En person jag vill träffa nu.
Dag 9 - Min favorit film.
Dag 10 - Någon jag aldrig glömmer.




5 Sanningar om mig:

1.Jag har inte de bästa självförtroendet ,jag har väldigt svårt att uppskatta de jag har och jag bryr mej för mycket om vad andra tycker och tänker om mig.
2. Jag får väldigt lätt beslutsångest.
3. Jag hatar folk som går och snackar skit bakom ryggen på andra och sedan går och låtsas vara värsta bästa kompisen , så jävla falska människor finns det!
4. Jag har världens underbaraste pojkvänn och jag är just nu väldigt längtansfull efter att få skaffa egen lägenhet och där vill jag ju såklart bo med älsklingen♥
5. I LOVE TO  SING , men jag sjunger som en gammal häxa :(

hehe , då var vi igång igen! hihi♥

If today was your last day♥


Sen uppdatering här! Ingen vidare aktiv dag här hemma för min del förutom nu ikväll då jag bestämmt mig för att gå ut och springa en runda.
Snart åker älsklingen hem också , buhu! :( Alltid lika tråkigt när han åker, blir så tomt här.

2 of my favorite boys♥


Här slänger jag in en av de bilder som jag tycker blev finast under fotograferingen igår med Linnea. Självklart så ingår ju 2 av 3 av mina favorit pojkar, Kasper fattas ju tyvärr.
Ingen vidare höjdare till dag idag , Åskoväder tidigt på morgonen sedan regn ovanpå det också såklart. Men fick iallafall mina kort från Fuji och jag har redan hunnit sätta in en del av dom i ramar :) Men jaja ,  nu ska jag och Marcus gå och vara sociala mot resten av familjen. puss hej ♥

Finally!♥


Äntligen är de helg igen och skolan är slut för denna veckan. Snart ska jag också åka och hämta Marcus i kode när han kommer med bussen. Den nya datorn ör suverän , har suttit med den hela dagen och de har vart så himmla lungt i skolan nu när alla har sina datorer på lektionerna och rasterna. Dagen har gått riktigt fort också , lektionerna har kännts som om dom bara vart 10-20 min långa.

Sen när Marcus är här så kommer också Linnea , vi tänkte fota lite. hihi :) Hoppas iallafall ni får en fortsatt trevlig fredag för nu ska jag äta. Jag kanske uppdaterar ikväll :)


lektion!

Hihi , nu sitter jag i korridoren och väntar på att vi ska ha Siriustid. Vi har redan haft 3 lektioner , Spanska , Teknik och Musik. hehe , inte så faliga lektioner och de blir ju inte så mycket jobbigare.

Jaja, nu gick jag precis in på lektion. orkar inte skriva mer just nu , hörs senare! puss hej!

Snart skolan!


Godmorgon! Snart ska jag springa ut till bussen som snart kommer upp igen. Skolan slutar väl vid 2 idag sedan kommer älsklingen upp hit så jag ska hämta honom i kode senare.
Men aja , vi hörs senare , puss hej!♥

Skoldatorn ♥

Nu sitter jag här med den nya datorn och installerar lite kul saker på datorn :) Den var som tur så va inte datorn så liten som jag trodde, det är alltid goare med en större dator. Så ja , jag ska lägga in lite kul grejer och sånt. Imorgon kommer Marcus hit efter skolan , suuuper mys! Saknar min lille älskling. Vi har ju faktiskt vart tillsammans i en månad redan. I måndags var det en månad. Hihi och många fler ska det allt bli! Älskar min lille pojk.


Dator på G♥

Ganska chill skoldag i skolan idag , inte så mycket att göra och vi slutade tidigt. Vädret bjöd tyvärr inte på solsken idag som jag hoppades på fast ganska varmt var det väl. Det var inte kallt iallafall! Om några timmar ska jag ner till skolan igen , men inte för att ha lektioner utan vi ska hämta våra datorer som vi får av skolan. Hoppas dessa datorer är bra , så de inte är någon billig skit så komunen kunde snåla med skiten.
Jaja , Slänger in en bild här som älsklingen gjort , underbart fint målar han!♥


No school today either♥


Hej fina läsare. Detta blir nog ganska kort för min dator dör snart för den svarar inte på min laddare.
Idag blev jag hemma från skolan igen , de från igår håller i sig ganska bra fast nu kan vi också lägga till ångest eftersom jag vaknade vid 12.. Kommer aldrig somna ikväll för imorgon säger morsan att jag måste till skolan tyvärr.
Jag skriver lite senare , plus att då kommer det nog upp en videoinlägg med! puss hej♥


Strong Love♥


Shit va kass uppdateringen är! Måste börja ta hand om bloggen så jag inte förlorar er alla. Jaja , iallafall så skulle denna dag vara min första riktigt skoldag för denna terminen men så blev det inte. Nej , för jag vaknade upp i morse med sprängande huvudvärk och värk i magen. De har pågått hela dagen så stannar kanske hemma imorgon också. Men på torsdag måste jag verkligen till skolan , kan inte missa för mycket!
Så dagen här hemma har beståt av mys, film-tittande och lite lätt och god mat tillsammans med Marcus som faktiskt fortfarande är kvar här , men tyvärr åker han hem imorgonkväll. Kommer kännas jätte tomt här i rummet , ingen att krama om när jag ska sova. Iallafall inte förrsen på fredag igen.
- Naw , älsklingen sitter just nu och målar. Hihi , han målar verkligen jätte fint!

Snart kommer ett video-inlägg också , antingen ikväll om jag orkar eller imorgon.

skolstart...


Heeej , de första jag har att säga här är att jag nog är den som är mest seg efter första dagen i skolan. Fy va sur jag är på vårt nua schema och allt som kommer nu fram över.
Men nu ska iallafall jag och Marcus till Ericsson för ska tvunget köpa cola m.m.
Visar schemat senare idag. puss hej♥

The key to my heart♥


När jag och Cissi var på Marsstrand härom dagen köpte denna nyckelring. Fastnade för den direkt när jag såg den. Härligt blåa pärlor tillsammans med guldfärgen. Den var inte så farligt dyr heller , fick den för 50:- plus att de va halva priset så 100:- kostade den innan.

Vilken skön dag det vart idag nu när Solen överraskat oss med lite solstålar och värme. List blåste det ju såklart men så är det när man bor vid havet. Ikväll blir det filmkväll här , Johan och Gurra kommer och gör mig och Marcus sällskap.

fortfarande LOUISE =)


 en bild på becca jag tror att ni inte sett :D enjoy!

imorgon ska jag göra flätor på becca sådana små fyra st om cissi har :D Tänke att ni ville veta det.....


tralalalalallalalala

HEEEEEEJ :D lite upptadering här..... av NÅGON SOM INTE ÄR BECCCCCCCCCCAAAA :D

Becca suger på att upptadera

så än en gång får jaaag ta hand om den :D

Filmmaraton♥

Idag tänkte jag och älsklingen sitta inne i mitt rum hela dagen för att se på film och mysa. Värdret tillåter visst inte sol idag tyvärr , lite tråkigt eftersom vi hade tänkt vara ute och åka moppe en del och hjälpa mamma måla stallet och ladan.
Ikväll avbryter vi nog filmtittandet en stund för mamma ville att vi skulle börja måla inne i stallet ikväll.
 

Sommaren 2011 , bästa sommaren på länge!♥


Just one night♥


Bild från min och älsklingens myskväll i torp♥

Heej allt göött folk som läser!
Vad händer där ute i världen? Själv sitter jag i mitt helt ny-städade rum tillsammans med älsklingen som kom hit nu ikväll. Han stannar ända till tisdag, Yääy!
Igår blev det en tripp till Marsstrand med Cissi , klickade några goa bilder där som kanske snart kommer upp på bloggen. På eftermiddagen kom också Martina och vi käkade pizza och hade massa tjejsnack som alltid. Så har Martina slaggat här till idag , vi vaknade inte förrän halv 1... haha , men jag körde upp henne till bussen vid 3 kanske? Så nu under resten av dagen har jag städat i rummet samt rensat några fullknökade lådor. Det blir ju så när man inte har någon plats för sina ägodelar ;)


ciwzi in tha place

tjenare mannen!
nu ska vi försöka få ett så seriöst inlägg som möjligt!!1111
heheehheheeh

nu har vi vart på eriksson & köpt godis & cajder!
nu ligger becca och tjockar sig och smsar med sin bög :D:D:D:D
hehehehehehehehhehhe?++++

hejdooooo


I miss you♥


Bilden säger allt ♥


One night to remember♥


En härlig kvällsbild som jag tog när i strömstad när vi var ute med husbilen. Den är tagen men min egna systemkamera, som jag nyss köpt. Kanske redan bertättat de men de är iallafall en Nikon D5100.

Ja, just för tillfället är det inte mycket som händer här. Vi sitter här och spelar Fifa. Känner att jag skulle behöva träna en anning på de... haha , men tillslut så ska jag äga sönder älsklingen!
Snart drar vi upp mitt enkla hem och hoppas på att de är lite finare där uppe än här när det gäller värdet. Så kanske det blir en sväng med moppen till kungälv eller något sen :))


Du, jag förstår hur du känner och hur dum du måste tycka att jag är. Du är en av dom som betyder mest för mig. Snälla , ge mig en ny chans..

River flows in you♥


River flows in you - Yiruma ♥

Så jävla udnerbar låt! Kan lyssna på den i timmar för den kommer aldrig bli uttjötad.

Can you feel the same way too?♥


Tänk att just jag kunde få en sån underbar och fin kille till pojkvänn. De har knappt gått en månad sen det blev vi 2, ändå känns de som vi vart tillsammans i minst 1 år. Älskar dig gubben , mer än luften vi andas , mer än Cissi är bög , Ja , mer än själva livet! 
Just you and me , now and forever♥


Hej fina läsare! Hoppas ni har det bra i de jobbigt snurriga vädret. För jag har det riktigt underbart , men min underbara älskling hemma i hans rum med go musik på. Snaret drar han iväg på träning så jag får vara ensam här en stund och roa mig själv. Idag har vi vart i kärra en sväng för jag ville åka och kolla in de gammla huset samt träffa saknade Millie en kortis, trevligt trevligt!
Imorgon ska det vara visning här hos Marcus så vi drar upp till mig och stannar en natt sen fortsättningen är ännu inte bestämd :)

You name it! ♥


Jag och Marcus gillar att leka nyttiga lite då och då , som här om dagen då vi slängde ihop varsin sallad. Drickan passade inte så bra eftersom de andra är nyttigt men men...
Min till väntster och Marcus till höger.


Goodiebag♥


Jag är med och tävlar hos Jylice & Fanny om en goodiebag , hihi alltid kul med goodiebags :)

Puss och kram ♥

Heeeeej , nu kommer jag här och tänkte skriva hej och hejdå för om nån timme eller något så drar jag och älskling med familjen ut med husbilen till strömstad i några dagar. Fått min kamera nu också , det blev en Nikon D5100 och den är as tuffig!
Nu sitter marcus och räcker ut tungan åt mig... vafan?! Jaja , ta er i röven så hörs vi om några dar, puss hej♥


RSS 2.0