Back on track§

Shosan i trosan! Härligt seg dag idag må jag säga.
Kollat på en lång film stor del av dagen , sedan fixat stallet och tränat.
Det ringde några från Lindome förut om min gammla annons på Kasper , dom va faktiskt intresserade av att kanske köpa honom! Så dom ska höra av sig i veckan och snart komma och titta på honom.
Nu ska jag slå mej ner i soffan och kolla på teve och strax käka. förlåt för att jag bloggat så dåligt de senaste , lovar att bli bättre! puss hej♥

hihi♥

HAHAHAHAH , gillar komentarerna på förra inlägget....
hhaha sorry men bilderna är sjukt snygga.

vet att detta kommer låta jätte konstigt , men jag ska faktiskt strax lägga mej.. är jätte trött så tänkte lägga mej ovanligt tidigt.
Skriver imorgon tror jag om jag inte glömmer , hihi puss gonatt♥

Nu bjuder vi! :D (bildbomb)

Hahah , shasha alla! Gissa om vi hade skoja igår!? Vi va sheet tjocka , vi fotograferade , dansade och dampade loss!
Detta kaos varade ända till 5 i morse , då filmen vi kollade på va slut , haha fint!
Galnare än vi va igår går de inte att va asåå. Tänkte lägga upp lite bilder från igår , och jag kan lova , bjuder på allt ,även omde  ser helt sjukt ut!


















OMG!

OMG , förlåt ! trodde jag hade lagt in något inlägg igår :(
Var hemma från skolan igår så de va väl därför... Vart hemma idag också.
Fast på förmiddagen åkte jag och mamma till stenungstund för att jag skulle till optikern och sedan kolla pirecingen. Allt va som de skulle , piercingen läker på bra.
Nu har jag precis städat mitt rum så de är mycket fint , hihi :) måste se fint ut för senare kommer Cissi och Linnea hit och sover här :) kommer bli super mys med film , pizza och glass! :D
Så otroligt glad idag också , tjejerna i klassen ringde förut. Dom berättade vad jag fick på GHU-arbetet.. óch jag fick MVG! :D så himmla stolt över mej själv och gruppen! hihi bäst va vi!

Bara en kul grej här :
Vilken header av dessa ser bäst ut? har själv gjort båda , fast dom är ganska gammla.
1.
eller
2.


Söt på kort? haha , nej.

Hoppas jag fick med allt i förra inlägget ;)
Just nu har jag vääldrig tråkigt som säkert alla märker, inget att göra fast det är ju bättre än att plugga spanska :)
Spanska provet som jag skulle ha imorgon är inställt och flyttat till onsdag nästa vecka istället. Så de kommer la bli jätte mycket att göra nästa vecka då..
haha , här kommer söta bilder från tidigare idag efter att jag kommit hem från skolan. :) borde egentligen inte kalla bilderna söta för de är domm inte :)


senast inköpt!

Shasha! här kommer äntligen på allt nyss jag köpt de senaste. Really nice detta asså.
Ni får klicka för större bilder!


1. Rosa skjorta - Ullared
2. Kofta - Cubus
3. Topp - Cubus
4. Biege Dress -  Cubus
5. Rosa Linne - Cubus & Turkost Linne - Ullared
6. Vårjacka  - Ullared
7. Svart Candy väska - Ullared
8. Blå bh - Ullared, Rosa leopard bh - Cubus & trosor(fler par än på bilden) - Ullared
9. Parfym - Ullared , Fotoram -  Ullared , Skor - Scorett Outlet/Ullared , Halsband tvilling-stjärnor - Ullared & Armband - Ullared.


Ja , såhär mycket blev de från förra veckans shopping. Gick inte på så jätte mycket som tur är, hhihi busigt ;)
Finns fortfarande massor jag vill köpa eller ja som jag behöver köpa , men måste spara ihop lite pengar igen innan nästa shopping ;)

muhaha..

Sha , tänker inte skriva en massa nu för de orkar jag inte . Hahaha.
Tänkte bara säga att jag bloggar mer ikväll för nu har jag inget vettigt att skriva. hejdå :)

sjuk?! :(

Hejhej! Snart bär det av mot stenungsund där jag ska kolla magen (piercingen). Kom hem tidigt från skolan idag pga att jag måde dåligt så mamma fick komma och hämta mig i skolan efter första lektionen.
Innan vi åkte hem åkte vi och handlade en snabbis för det behövdes verkligen.
Ikväll blir de "träning" , vi ska bara åka ner och snacka tror jag.
Får se om jag sticker till skolan , tveksamt.. Men jaja.
Haha , busiga bilder från imorse :)


haha sitter hällre på golvet än på stolen när jag sitter framför datan , ehe fint ,javet (y)

mobilblogg' bussen!

Shosho bloggen! Sitter på bussen nu och åker strax ner mot kungälv. Denna sega morgon börjar med halvklass i biologi/kemi. As trök, sedan när resten av klassen kommer fortsätter vi med ännu mer biologi oxh kemi i ytterligare 2 timmar. ne, jag kan blogga mer sen! Puss hej <3

Vad ska jag göra utan dig..?

When it was me.. yeah , when it was me..

Ja , nu är det ju så att många kanske tycker att jag värkar som värsta "upp&ner" tjejen med känslor som flyger upp och ner precis som en bergodalbana. Och så kan man väl säga att det är, fast många får oftast bara uppleva den sidan av mej då jag mår som dåligast. Men jag kan också vara glad , men då är jag inte lite glad heller , då kan glädjen lyssa runt mej som om det var solen som lös på mej. haha , fin beskrivning ;)
Men iallafall , Jag har mina stunder då jag mår dåligt som sagt. Och måste medge att de är ganska ofta.. Lite för ofta. Men de är för att jag väldigt lätt trycks ner, tar nästan bara emot dålig kritik och tar mycket på fel sätt.
De är ju inte alltid heller jag är ledsen över något sånt. De är ju kärleken också , något som jag har svårt för.
Jag är just nu kär i en helt underbart snäll människa , någon som jag verkligen inte vill förlora. För denna person kan får mej att både skratta & gråta, denna personen förstår mej och försöker alltid trösta mej och vill alltid få mej att ser framåt och glömma att de jobbiga runt mej. Han är snäll , han är ärlig mot mej , även om det kan såra mej så är det ju inte menningen. 
 De bästa med denna person är att han också tycker om mej , för den jag är.. De är något jag inte fått känna innan , inte på detta sättet. När jag fick veta att han tycker om mej också, då bara allt släppte , hjärtat lättade och jag trodde att jag drömmde. Så ni förstår säkert hur himmla underbar denna person är , kommer alltid ligga nära mitt hjärta vad som än händer.

Nu vill jag inte att ni läsare ska ta denna texten som säkert ser helt konstig ut på fel sätt. Jag vill bara få skriva lite så jag kunde lätta på mina tankar.

Don´t stop movin'♥

Yeeah , sitter här och sjunger med till den gryma låten Don´t stop movin'! Riktigt grym låt!
Skolan idag ahr vart chill , lite småseg som annars. Vi dansade på idrotten. haha bug och showdans.
Riktigt kul , hade gärna testat dansa med ala killarna i klassen , men aa ibland hinner man inte me så många, haha.
Ska strax gå ut till stalllet en snabbis och fixa för hästarna sedan ska jag hoppa in i duschen och därefter börja på min fackuppsats igen. Ska skriva om hela skiten, fick "bara" VG men vill ha MVG så ska skriva om den lite gran. Egentligen va de bara småfel i texten som behöver ändras..
 Outfit m.m kommer här
 
har mina tvilling stjärnor runt halsen med ;) ♥

rubrikhelvete!

sha sha folket , precis blitivt klar och väntar nu på bussen.
Jobbigt att gå upp denna tiden men aa, måste vänja mej vid de nu :)
Ne , nu får jag inte sitta här mer! puss och hejdå så hörs vi senare! <3

Ska sova.

Dessa rubriker asså...
Jaja , jag vet att detta är ett super sent inlägg men aa , ja ska iaf sova nu och måste tyvärr upp halv 6 imon :( kommer dö om någon undrar.
Go träning förut , sköt att få spela lite också (spelade i 1 timme..) hihi , nästa träning på tisdag . najs!
Jaja , vi härs imon nångång , vetetfan när jag kommer hem. får se , puss hej!


Get Moxie♥


jaja , ingen anning vad min såkallade rubrik betyder men de låter tufft + att de står på en utav mina tavlor.
Godmorgon ska jag kanske först och främst säga? Har vart vaken ett tag redan men har inte satt mig vid datorn förrän nu.
Idag funderar jag på att gå ut och springa en sväng. Vi ahr ju första matchen om bara 2 veckor och då kan det vara bra med lite kondition. Ikväll blir det också träning i kungälv med laget måste också fixa stallet eftersom det är min dag idag.

Idag får jag nog min kamera så ikväll efter träningen (om jag får tid över) kan jag lägga upp de senaste inköpen från denna veckan. Nu ska jag gå och göra i ordning mig , hörs senare! ♥

"Ganska tomt och innerhållslöst.."

Stör mej såååååå himmla mycket på spotify reklamerna!

Idag eller ja fram tills nu har de vart ganska skönt väder ute , inte varmt men fint väder iallfall :)
Sov bort halva dagen nu igen -.- men under resten av dagen har jag vart i alafors på stället jag ska praoa.
De är ett hästspa , riktigt mysigt ställe! Kommer få sköta stallet (mockning m.m) och ta hand om hästarna. Kommer nog få rida med. De bästa är ju att dom har nästan bara fullblodshästar där. Super fina! Dom hade 2 jätte gulliga islandhästar där nu också.
Idag har jag också vart med Elin och Malin när dom skulle ta ut Kasper och Samba. Kasper har så mycket energi så han gick på tårna och ville inte stå still , bara skutta runt.
Jaja , ikväll blir det meldifestivalen, måste kolla på skiten även om de är något av de sämsta som finns på tv nu.
Vi ska käka tacos också. Fett najs! ♥


Trying just for you♥

Sha, kollar på film med familjen nu "i taket lyser stjärnorna" , fast måste säga att den inte är så bra endå. (tycker jag)
Jaja , lyckades inte komma upp så tidigt , kom upp runt 11 istället. Vid 3 åkte jag om morsan till stenungsund för att kolla mina ögon. Jag var faktiskt riktigt säker på att dom skulle säga att min syn va jääätte dålig men den va tydligen ganska bra endå. Så jag blir inte tvungen att ha lincer eller glasögon när jag kör. Jippie!
Sedan ville mamma in på kappah lför att kolla om hon kunde hitta lite kläder till sig själv där. Hon hittade lite smått men såklart kunde ju inte jag låte bli att dra med henne in på Cubus. Hittade massa fina kläder som jag övertalade mamma om att få.
En kofta, ett linne, en klänings liknande linne (ska jag kanske kalla de?!) , Tunika med shärp och en jätte söt bh.
Bilder på allt nytt jag köpt kommer upp på bloggen snart , bara väntar på att jag ska få tillbaka min kamera som ligger hemma hos Louise just nu. hihih , lite busigt ;)

Imorgon ska jag och Mattias tror jag , till hästspat där jag ska praoa. Kommer säkert bli jätte bra där , dom har ju galopphästar där så ;) Sedan på eftermiddagen ska jag och kanske mattias om inte någpn kompis hänger med ist , kanske kolla på bandy. När mina klasskompiar spelar match.
Men de får vi se hur de blir. Nu ska jag till mitt rum och lyssna på musik istället.

Långt inlägg men de får täcka upp dagen tomrum här på bloggen! :)

Saknar dej förfan körven..<3

Miss your face♥


(Tog ba nån ful bild)
Ja , hej eller vad man nu ska säga.
Jävla jobbig dag idag asså , vill inte uppleva detta helvete igen kan jag lova er..
Känns som dagen bara blir värre och värre men ja.
Imorgon SKA jag gå upp tidigt , kan inte sova bort hela dagen igen. Sedan vid 3 ska jag till optiken (de va så de hete :D) och sedan får jag väl hitta på nått. ska inte gå på julias tjejkväll (nämner inte vrf) så de får bli någon annan gång.

Så strax ska jag iallafall gå och lägga mej och försöka sova så jag kommer upp imorgon. puss hej♥

This i swear♥

Förlåt , de är så hemskt varje gång vi bråkar.. trårar rullar ner för kinden och de gör ont i hjärtat.
Du betyder alldeles för mycket för mej de förstår du väl..?


Hej , jobbig text ovanför jag vet. Men de är mycket känslor inom mej nu och de är mycket jobbigt.
Imorgon bär de av till ögonläkarn eller vadde nu va. Ska kolla mina ögon då. Sedan på kvällen ska min vän Julia som fyllt 15 ha tjejkväll men vet inte om jag ska gå. Vi ska inte åka någonstanns nu är det bestämt så jag kommer ju vara hemma. Men de känns så jobbigt just nu , känslorna förstår ni... bråket helst.
Så ja ,vi får väl se vad som händer. Blir alltid så nere när vi bråkat.. kan inte göra något alls.Vill inte vara där om jag bara ska sitta där och vara osocial och nere. Inte kul alls då.

Men jaja , vad finns det att göra?
Här kommer en liten lite småful bild från i sommras när man iaf va på lite bättre humör..
 

Uttråkad :(

Ne , fan skiter i den där 30dagars skiten , kommer endå inte fått gjort alla. Missade ju en igår som sagt.
Idag har jag sovit bort halva dagen som vanligt (vaknade 14.00) och får inte träna ikväll heller. Vi som skulle köra simming med laget. 
Fy va segt och tråkigt allt är. Igår va jag då på Ullared på de 3 goa tjejerna Louise , Cecilia och Therese.
Köpte upp alla pengar jag hade (900kr) och blev ganska nöjd med de jag köpte.
Enligt kvittot köpte jag 14 eller ja som de egentligen va 20 varor.
Hoppas jag snart kan åka dit igen för de fanns så mycket annat jag också vill ha fast jag inte kunde köpa.

Detta köpte jag:
Halsband
Armband
Parfym - Miss Sensible
Fotoram Love
Plansch
Väska
Vårjacka
Bh
6-par troser
Linne
T-shirt
skjorta
skor - Converse liknande , men inte riktiga converse.

(Bild kommer senare)

du (VA) allt..

Jag vill ha din tröja som pyjamas, se skräckfilmer å skrika som fan, prata med dig hela natten, smyga ut på natten bara för att ligga på gräset och prata, spela dina favoritspel, få dig att se världens tjejfilm, krama dig i regnet, gå långt med dig, skratta tills jag inte kan andas, dina händer runt min midja, ha snöbollskrig, sitta framför en brasa och prata om livet. Jag vill bara falla för dig.

Det VA allt jag ville , tills nu när allt är förstört..
Du va mitt liv men du krossade allt..

biffen i bussen!

Chacha! Mobilbloggar just nu när jag sitter i bussen påväg till ullared. Lite spännande för jag har aldrig vart där tidigare, men nu åker jag dit med lousie och twinsen :D Jaja, men jag bloggar när vi är framme sen ;)

Filmkväll♥

Ja ,snart bär de av ner mot kungälv där jag och några goa kompisar ska ha filmkväll.
Har suttit hela dagen och laddat ner filmerna ; My soul to take , The descent & Paranormal activity 2.
Hoppas verkligen dom är bra , har inte sett någon av dom så.
Skriver sen innan jag åker , hos martina eller imorgon när jag kommer hem :) ♥


Dag 4 - Mitt husdjur


Egentligen har jag ganska många gjur med de får bli min lilla Claudia, en guldhamser på 1år.


Vad väljer man?♥

Heeeeej bloggläsare!
Någon mer än jag som tycker att lov kan vara riktigt sega när man inte har något att göra? fy va seg denna dag har vart , samt igår och lördagen.
Jaja , nu istter jga på min vanliga plats i rummet , och ja , ni kan ju nästa gissa vad jag gör.
Imorgon kommer lovet blir betydligt bättre än vad det är nu för imorgon ska jag ha filmkväll tillsammans med några goa kompisar från klassen. Kommer blir super mys! Helst när vi ska kolla på skräckfilm.

Nu kommer vi till de jag tänkte fråga er om hjälp. Nu är det så att jag har äntligen pengar, haha vet , de låter jätte dumt! Men iallfall , de är 2 saker som jag vill ha men kan bara välja en.
Då står det mellan en one pice och en större säng. Dom där one pice har jag aldrig tyckt om egentligen men efter att få sett linnea i sin och så och kännt på den så verkar den jätte mysig så varför inte lixom? Och sen en större säng eller ja dubbelsäng då , de är ju inte heller fel..

Skit jobbigt val :/ haha , så ja tänkte ni skulle hjälpa mej.


Dag 3 - en person jag alltid har kul med



Detta va en mycket svår en för jag har alltid kul med alla mina kompisar.
Men de fick bli Linnea , för hon är ju som hon är , helt crazy chiiick!
Får mej alltid att skratta , vad hon är säger! loveu bebis♥


I knew i Loved you♥

Hej, jag ligger i sängen och lyssnar på go musik och väntar på att de är mat.
Skön dag idag med laget när vi körde spinning och sedan fixade jag lite ut i stallet för hästarna.
Har precis kollat på ett utav Simpsons avsnitten jag har på datorn. Inte så jätte bra längre nu när jag sett de så många gånger.
Känns som livet börjar gå min väg nu, allt blir bättre och bättre. Fast de är ju klart , jag måste få vara ledsen ibland.

bild från igår när Lousie var här på besök en sväng. Vi tog en underbar promenad i de härliga vädret med :) ♥

Dag 2 - En person jag litar på


Den personen jag litar mest på just nu och kommer alltid göra är Melina.
Min Millie , kan säga allt till henne och de är en av de bästa sakerna med henne.
Älskar min korvunge♥

En person♥

som du älskar av hela ditt hjärta- Melina olofson♥
som är den smartaste du känner - Elin, malin och Louise!
som alltid får dig på strålande humör - Celina
som får dig att le när allt känns tungt - Cissi
som är den omtänksamaste du vet - Lousie
som är en bitch - Therese, min bitch ♥
som har en fin stil - Julia
som är snygg - Martina
som är osmart - Jag...
som är en riktig vän: - Hanna
som är din älskling - Melina
som du älskar - Elin Larsson!♥
som är den galnaste du vet - Alex? haha ♥
som är underbar - sara
som du kan prata med om allt - Marcus
som är din barndomsvän - Jonathan och Amanda
som du saknar - Ida
som betyder mest - Linnea♥
som du tycker är söt - Zeinab , lilla sötnosen♥
som du har spenderat mest tid med på lovet - haha, familjen ;)
som du var dum emot när du var mindre - mina syskon... hahaha
som du tycker är den snällaste du känner - Linnea , så grymt snäll!
som du vill krama just nu
- Melina
som du inte har träffat på länge - Jessie och Alva :(
som du tycker är rolig - Cissi , får mej alltid glad!
som du träffade idag - hela laget , helst Jennie
som du träffade igår - Lousie♥
som du tycker ställer upp mycket för dig - Louise Lundin , Martina och många fler!
någon som är bäst - Jag ?, haha
någon som betyder fett mycket - Alla i min klass♥
någon som du saknar - Elin
någon som du är glad att du börjat känna bättre & bättre med åren - alla underbara runt mej just nu♥

jag har tråkit..

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i ? 2-3 ggr, men är de nu.
Vad tycker du om kärlek? - helt jävla underbart
Vem kramade du sist? - Louise
Kramade du någon speciell person? - hon är mycket speciell
Har du svårt för att bli kär? - ganska..
När kysste/hånglade du med någon sist? - inte hänt... haha
Ångrar du det? - hur kan jag ?
När fick du senast en komplimang? - förut tror jag.
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha , aa du vet -.-

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - venne, kanske nån gång
Playat? - ne
Hånglat med nån riktigt ful - ne
Hånglat med fler än 50 pers - Ne
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -ne
Gjort något riktigt dumt? - vem har inte..?
Gjort något du verkligen ångrar? -  jaa :(
Varit nykter på nyårsafton? - nä , du vet jag är så full att jag dekar ocksåå..
Åkt ambulans? - ne
Gjort nåt olagligt? - nedu vet
Blivit polisanmäld? - aa haha
Slagit ner någon? - jaa?
Skämts över dig själv? - jaa haha
Sagt jag älskar dig och menat det? - säger de bara om jag menar de
Tar du droger? - Oboy!
Dricker du? - sockerdircka och liiiite cola ;)
Vilka kläder sover du i? -  t-shirt och underkläder
Vad hatar du verkligen? - när folk kommer såna här dumma frågor..
Varit kär? - har inte denna frågan vart redan?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - mm tyvärr..
Är du ensam nu? - aa
Vill du gifta dig? -ja , vrf inte ?
Vill du ha barn? - nja , kanske

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - JAG :D
Såg dig gråta? - folk brukar inte se mej gråta
Fick dig att gråta? - ingen jag vill nämna
Du delade en cigg med? - Hunden vetty , nej men röker inte
Du gick på bio med? - Linnea
Skällde på dig? - Morsan

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - ne
Kramat någon? - Oja
Pussat någon? - ne
Köpt någonting? - ne
Sjungit? - Jag sjunger alltid. Fast grymt dåligt
Saknat någon? - Ja, många.

1 - Dig själv

Jag en är en crazy tjej från göteborg född 19:e januari 1996.
Många skulle nog vilja säga att jag är mycket pratglad , blir lätt irriterad men snabbt glad igen och en musik och fotbolls-galen tjej.
Jag bor i en lite ort som heter kode i kungälv och går på en skola som heter Munkegärdeskolan i kungälv. Där går jag tillsammans med helt underbara människor i världens bästa klass - 8A.
På min fritid spelar jag fotboll ,lyssnar på musik och ungås med kompisar.
Annars är jag också ute med min häst Kasper eller kör fotoshoot med min kära vän Linnea.


30 dagar

ehm , tänkte köra en såndär 30 dagar. bara så de kommer några inlägg om dagen iaf.

1
- dig sjäv
2 - en person du litar på
3 - en person jag alltid har kul med
4 - en bild på ditt husdjur
5 - en person du tycker är snygg
6 - en bild på den person du känt längst
7 - hur ditt liv såg ut förut
8 - någon du saknar
9 - den bästa sommaren
10 - någon väldigt viktigt person
11 - en person du snackat med länge men inte träffat
12 - någonstans du vill åka
13 - någon du vill åka med utomlands
14 - någon du ser upp till
15 - någon du längtar efter
16 - en bild på det första huset/lägenheten du bodde i
17 - staden du bor i
18 - någon stad du vill bo i
19 - senaste utomlandsresa
20 - din klass
21 - en konstig bild på dig själv
22 - en person som påminner om gamla tider
23 - din skola
24 - om 2010
25 - någon du glidit ifrån som du umgicks med mycket förut
26 - någon du tjaffsar med alldeles för mycket
27 - ditt nuvarande förhållande
28 - någon person du aldrig kommer glömma
29 - en person som du alltid kommer finnas för
30 - ditt/dina syskon

Träningar på G!


Yeeeeeay! nu har vår-säsongen börjat med fotbollen och vi drar igår med våra träningar :D

gäästblogg by loooouise <3

Hej. Nu e det louise som gäst bloggar; ) vi sitter utanför matsalen och väntar in första lektionen som vi ska ha vikarie i. :) jag skriver på mobilen xD vi har kul haha som vanligt; ) ha det!

Liverpool-tröjan♥

YEES , nu har min efterlängtade tröja kommit! haha , såg faktiskt ett öppnat paket liggande i köket men blev ju lite saaad sådär när de va tomt . men när ja kommer in i mitt rum så ligger den där på min säng. FAN VA NAAAJS DEN ÄR! ♥



A cute text♥

We flirted, we texted, we laughed, we cried, i stayed up JUST to talk to you, i changed for you and you "loved" me for it.. then out the blue you tell me it's over.. noww we don't even talk and everyday i have to convince myself i don't still love you cause i know i do and will always love you :/ ♥


So damn true!♥




Fan , den är så jävla klockren och stämmer in på mej precis! :( ♥

Skaaarpe nooord (y) BILDBOMB

Här kommer goa bilder från den härliga dagen på skarpe nord. haha kul att jag var ensam där med dom från kungälv.. haha :D
(BILDBOMB!)



Gött gäng (aa)♥



aww , stackars johan som inte kunde åka :( hahah

haha tönt som tror att han är bättre än mej på bandy...


gooa tjejor♥

proffset ju! haha :D ♥

goa bilder , erkänn? hoppas vi åker dit snart igen!♥

i like it , you know it♥

Heeeej , sa ju att ja skulle blogga lite så... sitter just nu och väntar på att Martina ska skicka över bilderna från när vi va på skape nord med halv klassen. hihi..♥


Bloggpause..

Förlåt alla mina fina läsare att jag inte skrev något mer igår .
Det är bara väldigt mycket saker nu och jag vill verkligen inte göra bloggen tråkig med massa negativa inlägg.
Så nu ska jag ha en bloggpause. Det betyder inte att jag slutar blogga helt så det kanske kommer något inlägg då och då , så håll utkik!
Börjar blogga som vanligt igen när allt är som det ska .
kram från beccis ♥

You can tell me everything♥


Sha , gissa vem som redan är uppe? Jo , jag! :D hihi fast vaknade för ca en timme sen då ;)
Ensam hemma nu , ska glo lite på teve och käka frukost och sen gå ut i stallet och fixa lite så mamma slipper de.
Ikväll blir det najs med tacos och kanske vara med någon söt människa? vem vet , mycket kan hända ;)


Keep on fighting♥

hej , ingen uppdatering de senaste timmarna pga att jag somnade vid 5 och vaknade för ca en halvtimme :p
riktigt skönt att sova en stund , men endå , undra om jag håller på att bli sjuk nu? neeeej :(
Ville bara säga att min mobil funkar nu igen så alla som har min nr kan bli hur sociala som helst på sms :)
puss hej från en trött tjej♥

hihi , sööt cheey hon där Jossään ♥

It´s over...

rubriken säger allt.. de är över , jag ger upp..

Goodbyes..♥

Hemma tidigt idag pga att vi slutat 2 idag :)
Sitter just nu och lyssnar på härligt musik medans jag tänker , tänker på vad jag gör som är så fel..
I skolan idag hade vi SO-prov , de gick väl bra , blir nog vg iaf.


haha naww , kollade nyss på gammla söta bilder på några klasskompisar :) hihi

bilder kan verkligen säga mycket..


I own this place♥

 
HAHAHAHHAHAHA , gissa vad jag har gjort?!
Jag har ju haft min mobil i ca en månad nu... jag har messat och ringt för ca 700 redan.. fy på mej!
Seriöst , de är inte okej för fan! HAHAHAH men ja , jag är ju som jag är.

Jaja , har vart ute i stallet och hjälpt mamma med mockningen , fan va ont jag har!
Nu ska jag ägna kvällen till SO och lite engelska plus musik ;)
puss hej från en cool tjej ^^♥

Why are you looking like that?♥

Shaa gött folk som läser! Kom nyss hem från Skarpe Nord där jag vart med kungälvsgänget i från klassen och kört bandy istället för att ha svenska-lektion i skolan. hahah , kul att det bara var jag från kode som åkte skridskor idag.. haha :D
Är fortfarande riktigt seg i korppen pga träningsvärken från i tisdags.. de ta kol på mej. Så det blir ingen träning för mej ikväll , tänkte plugga lite på SOn istället :)

Jaja , nu ska jag äta lite och sånt gott , puss hej så hös vi sen♥
Bilder från dagen på skarpe nord kommer!

Open my eyes..

Hej , är verkligen på dåligt humör. Alltså inte arg utan ledsen nu igen..men nu är de saker jag aldrig kommer vilja ta upp..
förlåt att jag är så himmla negativ men ja är tvungen att skriva nått. lovar att jag skriver när jag är på bättre humör!


men tack att jag får prata med dej om de behövs .. du betyder vännen♥

I got you♥


Naaww  , saknar sommaren super mycke! Fast längtar ännu mer till detta årest sommar. Kommer bli bäst!
Jag har fortfarande ont i hela kroppen sen igår , gaaahhh , någon som vill massera mej?! Hahah :)
Chill i skolan idag och kvällen blir nu lika chill skulle jag tro. inga läxor eller något till imorgon.
Eller jo , jag måste fixa lite låtar till imorgon till musiken ;) hihi , kommer berätta om ett tag vad ja menar med det ;) puss hej♥

Omg..

Asså gud va ont jag har!! Har haft fysträning precis me laget. tror jag ska döö..
I skolan bara 3 timmar innan träningen med laget hade jag mera fys fast bara armar och mage.. gissa om jag är död nu asså .. både ben och armar skakar just nu..
Men jag måste upp och duscha snabbt och sen föööörsöka plugga lite fysik inför provet imon.
tuuudilu♥


that´s how we roll♥

Älsklings tjejen Louise♥

Hej , jag kom för mindre än en timme sedan hem från en super lång dag i skolan. Fast jag måste säga att de har vart underbart lungt och skönt i klassen idag. Chill , på alla lektionerna utom den sista då vi hade elevensval.
Elevensval är en sak vi har i skolan där vi får välja något vi vill göra den timmen. Jag har valt att ha Gym , är ensam tjej i den gruppen om man inte räcknar med Cissi som aldrig är med och tränar.
Iallafall , idag tyckte Robet ( min idrottslärare) att jag skulle träna bara armarna för att jag har så himmla ont i ryggen. Och asså gud, jag trodde jag skulle dö efteråt?! haha , råträning för mej idag.

Nu har jag precis ätit och ska börja lite med fysiken nu innan jag åker och tränar i ca 2 timmar med laget.
puss hej ♥


RSS 2.0