Uppdaterar senare!

Idag kan jag lova att jag är ganska trött nu så jag ska nog sova en stund nu , så vi hörs nog sen. Puss hej♥


The final countdown♥


Godkväll alla söta människor som läser det här. En riktigt hård och jobbig dag måste jag allt säga att det vart idag. I kväll har jag spelat match mot KFF och de var en väligt jämn match mellan oss. Fast vi hade flest målchanser och jag tycker vi spelade mycket bra. Under den tiden jag fick vara inne i allafall i sista halvlek (vi spelade 3x30 idag igen) så fick jag en ganska go mål chans men så när jag är precis vänder mig mot mål efter att ha tagit ner bollen så kommer deras målvakt och krockar rakt in i mig smtidigt som deras ena back kommer rakti i ryggen på mig och de resulterar att jag tappar andan och får sjukt ont i bröstkorjen. Men ja , så kan det gå ibland så nu får jag gå och ha ont ett tag men det går väl över :)
Nu ska jag strax hoppa i säng för jag är sjuuukt trött , puss och gonatt så hörs vi imon! ♥

Fotografering♥

Hejhopp , kortfattat nu snabbt då. Gött i konfan idag , har fotograferats med gruppen i kåpor och allt. Sedan planerat vårt drama som vi ska ha för föräldrarna. Nu ikväll kl 19.00 ska jag spela match med laget , vi möter Kff här hemma på Lunnevi så såklart kommer vi krossa dom också. Blir inget mer förrän ikväll nu tror ja , puss hej♥´


Kasper the Outsider♥


Nu alla kära läsare ska jag ut en sväng med min lille Kasper eftersom mamma bad mig så snällt *host*. Nej men hon frågade om jag kunde rida en sväng men jag orkar inte nu så de blir en stunds långgreing istället.

One look over the sea♥



Åh , jag vill att vädert ska vara så härligt igen. Det var ju ett tag sen nu det va så varmt. Men de är ju ganska gött som de är nu , soligt och lagom varm , fast lite varmare kunde de vart ;)
Har precis tagit mig en härlig dusch och städat lite runt om här hemma. Funderar starkt på att gå en sväng senare idag om jag hinner. Ikväll har jag planerat att jag ska träna , så är det bara , skiter i att jag har ont i både knän och vader, nu ska jag banneme träna! Men jaja , vi hörs senare , puss hej! ♥ 

Svar på en komentar♥

Hej hopp igen! Såg för en stund sedan att jag fått en komentar på ett utav videoklippen. Den "anonyma" person undrar vart jag köpt "kjolen" jag har på viden när jag dansar med Linnea.

Svar: Hehe tack , men det är faktiskt ingen kjol. Det är en Klänning som jag bara vikt ner överdelen på , hehe. Kommer inte riktigt ihåg vart jag köpte den men det var någon affär i nordstan , tror det var Moonsoon (vet inte vad det heter..) och den gick på 500 , men det var förra sommarn jag köpte den.

haha , jag ser ju inte alls drogad ut på bilden *host*


Waiting for something beautiful♥

Godmorgon i solskenet! Nu är jag äntligen tillbaka med lite blogghumör. Vaknade idag vad 9 ungefär men låg såklart kvar i mina häliga säng och drog mig i 2 timmar.. hihi , men det är ju så typiskt jag! Från igår eftermiddag har jag och Elin haft huset för oss själv eftersom resten av familjen valde att åka upp till vår sommar stuga på Tjörn. Själv längtar jag väligt mycket efter att få åka dit men det får bli med ett gäng kompisar sedan efter Konfirmationen. Jag konfimerar faktiskt mig redan nästa helg på Lördag så nu från imogon måndag till torsdag så ska vi gå och ha "lektioner" mellan 9 och 3 på dagarna.  Jobbigt blir det väl men det lönar sig efter åt. Mamma har faktiskt frågat vad jag önskar mig och det är ett ganska svårt beslut eftersom jag inte vet om jag vill ha en Dubbelsäng eller en Systemkamera. Men ja , vi får se vad det blir :)
Slänger in två bilder på de två senaste dagarnas Outfits.

Enkel och mysig outfit för fredagen eftersom vi inte riktigt firade midsommar iår.

Gårdagens outfit blev också ganska enkel men fin :)

Midsommmar♥

Jahopp , nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Hej kanske funkar? Ehm , idag är det midsommar , trevligt trevligt...  Nej detta funkar inte , jag ska duscha nu , jag skriver mer sen om jag kommer på nått bra :)

I´m back!♥

Hello everyone! Nu är jag äntligen hemma igen. Jag har haft det super trevligt på lägret med alla goa kompisar som vart med. Finns så mycket kul att berätta men jag tänkte ta det ikväll istället. Nu ska jag ta och äta lite för det behövs och sedan gå ut en sväng för inne vill jag inte sitter resten av eftermiddagen.

Fick ganska många komentarer på de tidigare inläggen med filmerna. De första jag har att säga om den första videon jag la upp -  Ni som undrar varför jag hade orginalet i bakrunden. Jo , det är för att jag hade otroligt kort tid på mig att ordna den så jag kunde spela den själv plus att just den låten i den versionen kunde jag inte få tag på i instrumental. Men jag är nöjd endå , även om det kanske inte låter bra i videon så kan jag lova att många har kommit och berömt mig för framträdandet så jag är NÖJD.
Kul också att ni gillade min och Linneas dans också , den är ju grym! ;)

Dancing in the moonlight♥

Slänger in denna sjukt sköna video för att retas lite med min underbara vänn Linnea som jag är med på denna sjuka film. Hehe , i hope you´ll enjoy it..


My heart is refusing me♥



Här har ni då videon från mitt uppträdande på min skola. Låter kanske inte så jätte bra men jag är för en gångs skull nöjd med mitt framförande av låten. Släng gärna in en komentar om va ni tycker , kram ♥

Allt på en och samma gång ♥

Nej herregud. Detta funkar ju verkligen. Förlåt så jätte mycket för denna långa bloggtorkan som vart nu i flera dagar. Lika tort som en öken! Har inte haft så mycket tid till att blogga för jag har haft fullt upp varje dag nu hela dagarna. Som i onsdags , då var det avslutning på skolan. Riktigt mysigt för jag ställde mig på scen och sjöng "My heart is refusing me" för alla 8orna på skolan och sedan i klassrummet när jag gick fram och fick mina betyg tackade jag klassen för att jag fått komma in i en sådan underbart bra klass. Nu dessa senaste dagarna ink. imorgon har jag jobbat på fotbollsskolan här i kode. Det är anldeningen till den dåliga uppdateringen. För där har jag jobbat från tidig morgon till ganska sen eftermiddag och där efter umgåts lite med kompisar.
Men nu tänkte jag komma med ännu fler dåliga nyheter.. Imorgon som ni vet så ska jag jobba sista dagen på lunnevi med barnen men tyvärr direkt när det är slut så hämtar bussen som vi (mina kompisar och mig) ska åka med till Berghem igen för ett 5-dagars konfa läger. Så jag kommer tyvärr nog inte kunna uppdatera igen förrän på torsdagkväll då jag kommer hem igen. Men jag tänkte sätta mej nu och slänga ihop några tidsinställda inlägg för er skull. Sedan ska jag packa klart ,hihi puss hej love u all! ♥
(Bilderna nedan är tagna av en kompis samt från mitt lags hemsida!)





Lite vackra bilder här på slutat också är ju alltid trevligt ;)♥

Skara sommarland♥


Sheeenare mors! Finally är man hemma från en grym go och underbar dag på Skara Sommarland med dom bästa 8orna som finns. Vi har badat massor och åkt massa atraktioner runt om. Jätte kul må jag säga. Hoppas detta kan göras om igen för det är verligen värt att göra! Så tack alla underbart gooa 8or som gjorde min dag. Ikväll ska jag träna på låten inför avslutningen imorgon. Haha , tänk , de är redan avslutning imorgon. Gud va skönt!


Svar till Linn: hihi tack :)♥ dom kommer från din sko, dom kostar 600 men fick dom för 80 eftersom det var rea :)


Shopping♥

Buenos Notches! haha , rätta mig om jag stavat fel (a) Idag har det vart mycket chill i skolan och jag, Cissi och Thess har vart i gbg och shoppat! Hittade mycket snyggt men fick med mig NY-keps, Skor till avslutningen, Bikini-överdel och badbyxor. Super nöjd! Här kommer lite bilder på de också. Ni får ursäkta kvaliten på mina bilder. Hittade inte kameran så de fick bli mobilkameran och webben.



hehe , jätte ful bild , ignorera gärna.. :)

Senaste köpta då , love my shoes (snyggare i verkligheten!)


Sunshine in the rain ♥


Underbart väder ellerhur? Jätte skönt med sol igen nu när vädret inte vart bäst de senaste dagarna. Denna dag har jag spenderat med Linnea och Louise. vi har fotat och jag kom nyss hem från Lunnevi där Linnea dömde 5-manna match. Hihi , hon var jätte duktig för att ha gjort de för första gången. Kanske kommer upp några bilder från dagen senare också. Ikväll tänkte jag ha lite hemmaspa och pyssla om mig själv, det skulle nog få mig på bättre humör och jag kommer lätt känna mig fräshare än nu.

En viktig sak att nämna också, Nisse mår faktiskt bättre nu. Hoppas verkligen han klarar sig. ♥ 

Help me, please♥


hej , kommer antagligen inte vara på blogghumör idag. För inatt har vi haft en riktigt svår natt med vår katt Nisse som antagligen snart mister livet. Han blev ju påkörd häromdagen och han har klarat sig fram tills nu å han knappt orkar längre. Han har svårt att andas och han orkar inte röra på sig så jätte mycket.. tycker så sjukt synd om honom. Men det värsta är ju att han är vår andra katt som blibit påkörd denna veckan så egentligen så är det bara min katt Bosse som finns kvar.

Nisse i vintras..♥

Give me everything ♥


hihi , super söta stor killlen  ;) ♥
Shobre! Becca biffen in the house! haha , ja , om någon undrar så är jag väldigt glad just nu. För jag var nyss ute och körde med Pushen och de gick jätte bra. Kan typ allt jag behöver nu , ska bara komma in i rutiner och allt ;) Just nu sitter jag frmaför tvn igen och kolla på Family Guy. De är as kul! hehe ;) Dagen idag har vart ganska seg annars , jag skulle egentligen åkt och kollat på killarnas match i kareby men nej , såklart blev det inte så.  Men jaja, som sagt förlåt för att de inte har vart någon uppdatering idag , ska försöka bättra mig!

Colours from heaven♥


Denna skönheten blir ikväll beställd och den ska jag självklart ha på skolavslutningen som är på Onsdag , den 15e alltså. Hoppas verkligen den passar sedan också , den kostar ju inte så jätte mycket , tycker jag , hehe 249:-  ;)

Sitter fortfarande i soffan fast nu sitter jag här med syskonen och vi kollar på Harry feet som går på 3an just nu :)

Miss you♥

Hola bitches! hehe , nej de lät fult.. Jaja , hej på er iallafall. Jag ligger här hemma i soffan och kollar på sompsons på datan eftersom det inte går något kul på tv och de finns ingen kul att tjöta med riktigt :/ Jag är alltså sjuk om någon undrar! Har också fult upp att tänka ut en ny låt text , måste vara klar så snart som möjligt så jag kan lära mej den med musik till.. Men vi hörs senare chao!

I´m of this thing..♥


Ouuf , kolla va cool jag är när jag spelar fotboll♥ fast jag ska tyvärr sluta..
Förlåt så jätte mycket för igår , jag va verkligen inte och duschade så länge men han inte blogga efter för de hände massa skit på kvällen. dagen igår va okej , efter skolan blev de bada i ingetorp med Johan,Felix,Jesper,Mattson, Pontus A och Pontus J. hihi , de va ju såklart jätte kul och därefter åkte jag och mamma och hämtade ut kläderna som kommit från H&M , mycket som var till mig och de kommer upp på bloggen snart! Óch de dåliga som hände var att Nisse vår andra katt blev påkörd han med, fast han klarade sig men jag var jätte orolig att han skulle behöva avlivas. Så idag har han vart hos veterinären. Dagen idag i skolan har också vart ganska okej , inte så mycket gjort.
Ikväll har jag skrivit klart fysik uppgiften och mailat den till Parveen , jävla kärringen.. :) hehe , sedan har jag och Hampus bestämmt oss för att vi ska göra en låt ihop som jag ska sjunga på avslutningen. Fast hinner den inte bli klar så fär jag såklart sjunga någon annan som t.ex. Rolling in the deep , Wish you were here eller nått annat :)

Be right back! ♥

uppdatering kommer inom kort , ska bara duscha! :)

Keep dreaming♥

Hey there all my wonderful babes♥ Jao , vad händer nu ikväll? -Jo, alldeles strax sticker jag på föräldra möte i konfan som vi konfirmander också måste vara med på. Shet va tråkigt asså.. Men iaf , dagen idag i skolan har vart helt jävla onödig att gå till. Inte en ända riktig lektion bara massa seg utdragen tid på raster.
Fått lite dålig nyheter idag ocskå, våran katt Lissie har blivit påkörd och är nu död.. Fan asså! Alla här hemma är jätte ledsna och vi ska senare ikväll begrava henne. R.I.P vår lilla kissie-lissie..♥


Godmorgon ♥


Kaspers Öga♥
Åh herregud , detta må jag säga att detta var den jobbigaste natten på länge. Jag som sprecis blivit av med mina problem med att somna uppstog igår igen :( Så jag somnade inte förrän ca halv 3 pga först att det var så sjukt varmt även med öppet fönster , för det andra så åskade de som fan ett tag så jag kunde ju inte ha förstret öåået mer -.- blir smått segt sådär men ja , jag har inte försovit mig iallafall. Nu ska jag fixa mig och käka. Så vi hörs senare efter skolan!♥

Rais your hands up♥


Nu är jag tillbaka ut ur duschen mina kära små/stora vänner :) Ja , idag har jag återigen haft en grymt kul dag med ett gött gäng som inkluderar Marcus, Anton, Johan, Felix, Jona, Hannes, Fredde, Elin & Louise. Detta goa gäng har jag spenderat dagen med på alla möjliga ställen md killarnas moppar, haha har fått skjuts hela dagen. Först hemma hos mej för att Marcus,Johan och Felix skulle hämta mej sedan plockade vi upp Elin och Louise hemma hos Louise. Sedan bar det av mot rörtången där Hannes hackade på längs vägen. Sedan efter Några dopp i havet åkte vi hem till Hannes , där Anton, Fredde och Jona kom och vi spelade lite fotboll och monopol , hehe.. Efter de drog jag, Elin, Marcus och Anton och käkade pizza , sen stack vi och badade snabbt i ingetorp sedan fick anton och Johan köra mig och Louise till Lunnevi där vi va på möte inför fotbollsskolan där vi ska jobba som ledare ännu en gång. Själv klart så fick ju jag ansvaret för de minsta barnen igen , fast med hjälp av Felix och Andreas. Så ja , detta har vart en riktigt  lyckad och trevlig dag , hehe :)
Lätt värt att de måste göras om!♥

You rock my whole body♥

Hellu mina älskade vänner!
Kommer tillbaka alldeles strax igen och skriver om min super gryma dag, för nu ska jag hoppa in i duschen!


tillägg!♥


Härliga rörtången♥

Hehe , här kommer lite tillägg till förra inlägget. Ska troligen snart ner till havet igen ,fast denna gången med Cissi eftersom hon ville ta ett kvällsdopp. Blir förhoppningsvis också ganska gött ;)


Pen-krig!♥

Hoola! Jag kan meddela att denna eftermiddagen har vart grym! har spenderat denna soliga och varma dag med Hampus , hos honom och nere i rörtången. Det blev ännu ett dopp i havet och mycket solande samt tjöt. Sedan promenad tillbaka hem till honom då vi käkade och hade lite penkrig , hehe , ser väldigt fin ut nu när jag är helt nerkladdad av turshpennor. Hehe , fast Hampus ser nog värre ut ;)
Jaja , hampus är iaf en riktigt trevlig kille att umgås med, har haft riktigt kul varje gång!


Sönderbränd..♥


Tjockis kasper på bild♥
buhu , har bränt sunder typ hela kroppen.. inte bra asså. Svider gött när man duschar också. Haha , men ja , får väl smörja hela kroppen några gången med "after sun". Jahopp , vad hädner hos er idag? Själv hittar man ingen man kan träffa så de blir väl en tråkig dag som jag får spendera själv.

One last word..♥


Godmorgon alla läsare! kan meddela att denna natt och början på denna morgon har inte alls vart bra. Har bråkat.. och gråtit som aldrig förr. Men så nu på morgonen kom det fler tårar eftersom det blev sista orden från "en" som jag nu kommer tycka att de är en evighet tills jag får se igen och säga förlåt.
Jaja , förlåt läsare , tyvärr börjar denna dagen dåligt redan nu :( Har inte heller några planer för dagen. hmm... hade verkligen behövt vart med någon idag igen.. :/ får se vad som händer.


Wonderful♥


Underbarare tjejer går inte att hitta♥ Bilden togs igår när jag var nere vi havet med de två goa tjejerna Louise och Linnea. Det blev en hel del bad , solande och massor av bilder. Linnea sov här inatt också så det blev både sol och bad med henne idag också. Så en härlig go färg har man allt fått ;) Riktigt nöjd faktiskt för jag brukar inte vli så brun annars. Men nu som sagt så har jag redan börjat få en gå gyllenbrun färg. Förlåt så jätte mycket för att jag inte uppdaterat något men jag har vart ute hela dagarna nu men ska försöka uppdatera med imorgon ;) 
 

Love u my honeybonies♥


Linnea här ♥

Idag är jag hemma hos becca och chillar. Louise har precis åkt hem och nu ska och becca göra en spontan photoshoot. Idag har jag tagit första doppet och det var asgött i havet. Så himla härligt väder och vi har gått runt i bikini hela dagen.. Nu måste vi dra ses ♥


Summer and sunshine♥


Godmorgon är underbara människor!
Superduper väder ute idag ellerhur? tog bilden här ovan för bara några minuter sedan (mobilkameran) och de är i stort sätt helt vindstilla ute. UNDERBART! Som jag skrev igår så visste jag inte vad jag skulle göra idag. Nu har jag något att göra! Jag ska vara med bästaste Louise som kommer hit om ca en halvtimme. Så vi siktar ju såklart mot en toppen dag idag. Hade egentligen andra saker pågång men de planerna fick stopp igår.. Om du läser detta vännen (som jag tror du gör..) så vill jag bara säga föråt, ta den tid du behöver , jag väntar på dej..♥
Jaja , nog om det , nu ska jag dricka upp mitt te och fixa mig snabbt nu innan louise kommer. Men ni får ha en trevlig dag så kommer jag uppdatera lite senare! ♥

Forever young♥


Jag och Rell´s Quianti..♥
Någon som vet vad som hänt med statistiks-visaren? Den är helt borta , funkar inte :/ Jaja , nog om de , det ordnar sig säkert snart. Vad händer ikväll då? Själv ligger jag just nu och glor på tv , simpsons såklart och Family guy kommer efter. Sen blir det nog en liten promenad med hunden. Imorgon är det inget planerat så jag får ta dagen som den kommer. Hoppas ni alla får en trevlig fortsatt kväll nu så uppdaterar jag kanske senare , om inte så skriver jag imorgon♥

Flowerbed♥


Hejhopp , nu kom jag äntligen hem från kyrkan (konfasak igen) , trodde nästan jag skulle somna... haha förlåt men jag var typ jätte trött. Känns ganska skönt med några dagar ledigt nu framöver. Så jag funderar just nu på om jag ska ta en sväng med Kasper idag? Han skulle nog bli glad iaf ;)

Why..♥

Hej , kan bara säga att denna dag på Romevi inte vart bra alls.. Har haft as ont i knät och jag spelade inte alls bra idag. Missade i stort sätt varje målchans jag hade , och de var inte lite målchanser jag hade heller.. Så jag funderar på om jag ska fortsätta med fotbollen heller. Jag vet det låter sjukt att jag vill sluta som brukar säga att fotboll är det bästa som finns men nu är de nog så att jag slutar , fast mamma sa att jag måste åka med till Dana iaf. Så denna dagen blev inte så bra som jag hoppades :/ Jaja , nu står jag i köket och håller på att göra mat. Soppa står på menyn ;)

Soet tjej .. ♥

Off to Romevi!♥

Godmorgon på er alla! välkomnar ännu en vacker dag med underbart väder. Om bara en stund åker jag till Romevi och spelar fotboll med tjejerna från alla klasserna. Kommer säkert bli jätte kul! Fast viktigast är ju att jag och Louise kommer i samma lag för vi ska kötta alla , haha *host* vinna dådå ;)

Åh , saknar Dana , förra året var grymt men detta år blir bäst! ♥


RSS 2.0