Bloggpause :(

Förlåt men nu blir de bloggpause, hörs snart ingen! puss ♥

Gooa tjejer♥




Jag och mina underbara tjejer från klassen på bild♥
Så himmla kass uppdatering på bloggen så de finns inte. haha lyyckat!
Första dagen i skolan denna veckan har väl gått bra , slutarde 2 så de va ju chill också. Sedan vid halv 4 skulle jag till läkarn och kolla mitt knä och dom tyckte jag skulle fortsätta träna och sedan om några månader ska jag till en ortuped (stavning?).
Ska snart ut och fixa stallet och sedan köra lite "schematräning" som jag skrev om häromdagen.
Tänkte säga grattis till min sötungen Millie som fyller år idag. GRATTIS ÄLSKLING ♥

Träningsschema here we goo!


Saknar sommarn och havet , vill bada! ♥
Japp , nu ska man komma igång med träningen ordentligt. För jag ska banneme få bort allt fett man fått under vintern då ja suttit still de mesta. Så nu under för middagen har jga satt ihop ett träningsschema som jag sla försöka följa in i minsta detalj.
Strax bär de av ut längs vägen på en joggingtur en sväng här i årsnäs :)

Bossebus♥

Godmorgon! Känns verkligen inte som söndag idag , är ganska pigg men orkar inte göra något alls typ. Jaja , starx ska jag äta lite frukost och fixa iordning mej. Senare idag tänkte jag ta en springtur ute för de behövs verkligen!
Förlåt att jag inte lagt upp de jag köpte i torsdags men ska se till att de kommer upp idag , håll ut!

naawwie bosse ligger i korjen och tydligen har han dragit ner min tröja och myst in sej i den :)♥


Vår♥


Skön bild från i sommras nere i viken i årsnäs♥
Shosho , ingen tidig uppdatering här inte. nej nej , haha, vaknade väldigt sent idag lite innan 1 faktiskt.. hehe , sen dess har jag mest vart ute i stallet och grejat med Kasper. Tycker lördagarna blir bara tråkigare för  varje vecka, har aldrig något att göra på lördagarna. Finns aldrig någon som kan hitta på nått för dom har alltid massa annat :(
Jaja , nu ska ja ta något lätt att käka för ikväll blire lax, såååå gott!

Colorful flowers♥


Bild från en härlig sommardag sommaren 2010.
Hihi , ligger och väntar på att Cissi ska komma. Hon borde komma om 10-20 min :)

Turn on the radio♥

"Get Ready to make some noice"

Shaaa , hemma efter en ganska kort sista dag i Ale. nu ör ju prao dagarna slut men som tur e så ska jag börja rida med Fia, Susane och Bella. Kommer bli super trevligt!
strax tänkte jag gå upp och ta en go dusch för jag känner mej så himmla ofräsh. Ska kanske ut med Kasper sedan också , han vill ju ut så snart som möjligt.
Ikväll kommer nog Cissi hit också , vi ska ha sheeeeeta kul. Bilder på de jag köpte igår kommer också upp inom kort , så håll utkik! ;) puss hej

Wish you were here ♥

Kan inte skriva mycke nu , är sheet trött för de har vart massa idag. Skriver imorgon när jag kommit hem från Ale! puss hej ♥

Summer and Spring♥


Detta kommer snart finnas i min garderob eller ja byrå rättare sagt ;)
Imorgon efter jag vart på praoen så åker jag och Cissi till Nordstan och shoppar loss. Fast kommer ju inte köpa allt på bilden redan imorgon , lite av de plus mycket annat jag hittat ska vi beställa hem :D sheet najs!
Nu ska jag börja dra mej men vi hörs imorgon ! puss hej ♥

Lääängtar♥


gud va jag saknar sommaren! plus att denna bilden verkligen väcker sommar-känslona. Denna tog faktiskt en dag i sommras när jag var med Hanna när vi hade vart och kollat på fotbollsmatch. Hehe , sicket minne jag har ^^
Just nu sitter jag iallafall och tittar i H&M katalogen och kikar efter kläder. Ska förmodligen åka och shoppa någon dag framöver med någon kompis. Har redan hittat mycke fina plagg jag vill ha. Praoen idag har gått bra , inte jobbat lika mycket som igår och i måndags för att mamma hämtade mig redan halv två. Så denna eftermiddagen bli riktigt lugn och skön :)

Dark room♥


Tänkte vara lite snäll och underhålla er med denna grymt bra bild. Linnea som alltid fotar mej är så otroligt duktig och vet precis vad hon ska göra för att få så bra bilder som möjligt. Det är därför de kommer upp så mycket bilder på mej här på bloggen , hihi. för att Linnea är så grym då ;)

Så här kommer ett tidsinställt inlägg för er läsare :)
Just nu så är jag faktiskt och praktiserar tredje dagen på Ale häst spa. Tror vi håller på att fixa i stallet nu eller så grejar vi med hästarna ;) Här finns ca 16 hästar just nu (tror jag det var) alla är fullblond (galopphästar) utom 3 st som är 2 travare och en ponny :) Mitt jobb här är att jobba i stallet sedan träna hästarna i vatten både innan och efter de också. Kommer nog också få rida lite nu dom sista dagarna om jag har tur :)

Can´t stay on the ground♥


hihi , jag och Linnea försökte ta hoppbildrer under fotograferingen , haha. Gick inte så bra... hihi♥

Är riktigt trött nu så jag fattar de kort. Dagen i Ale har vart kul och inge mer med det. Hemma vid 5 , käka sedan träna. Så nyss kom jag hem från träningen så ska köka snabbt och starx lägga mej för jag är så himmla trött :)
Men vi hörs imon puss hej ♥


Prao m.m


Shosho! Jätte kass uppdatering och tyvärr kommer de fortästta så veckan ut :( Är och praoar denna veckan det är därför. Är enda upp i Ale och praoar på hästspa :) Jätte kul och mänga fina hästar!
Har haft en galen kväll med cissi så jag ska snart gå och lägga mej, är jätte trött efter en lååång dag. hihi.
Men vi hörs nog imorgon om jag orkar blogga på kvällen :)
Puss hej♥

Colors from heaven♥

hinner inte blogga på mycket men här kommer de bilder från fotograferingen idag med Linnea :) ♥'


kommer mer imorgon!♥


Look at me♥

Sho sho , tänkte bara lägga upp Outfit här nu en snabbis för vi börjar med kalaset typ nu , haha ♥

USA tröja - Lånad av Hanna♥
Linne - Ullared
Jeans - H&M
Halsband - Zweet´s smycken.

Det är jag idag , hihi överraskning ikväll med Cissi♥

Aj lajk ego-bilder♥

Snaaark...

Gomorgon på er, själv vaknar man ganska sent nu igen. eheh.. Har ont i halsen nu igen eller aa lite iaf så mamma tyckte jag skulle hoppa över matchen idag , jätte tråkigt men de är inte kul om de blir värre.
Idag ska syrran ha kalas så hon och mamma håller på massor utanför mitt rum och dammsuger och bakar typ. haha Tööööönts :D
Vi hörs senare för nu ska ja gå och duscha , mohahha , byye ♥


Come and get me baby♥

Fett sugen på att leka modell nu asså ., haha förlåt , jag vet att jag inte ser jätte bra ut för att vara/leka modell men de är så himmla roligt :D
Tänkte lägga upp lite bilder Linnea tagit på mej , hon är jätte duktig! :D love her♥












YES ♥


Grymt gött att man så fort man kommer in genom dörren ser att skorna har kommit! grym snyyyygga ju :D
Gött i skolan idag , provet i engelskan gick bra , oväntat bra. Så nu ska jag käka och sådan chill , får se sedan vad som händer ikväll , ha de!♥


Morgonbloggande ;)

Gomorgon på er! hihi , jag sitter och väntar på bussen , ahaha jääätte seg :)
2 lektioner i skolan idag så slutar 2 , först So 4 timmar sen engelska 2 timmar fast vi ska ha prov så vi får gå när vi blir klara ;) skriver mer när jag kommer hem , hihi puss hej ♥

Bild från Linneas blogg ;) hehe , vacker med rivsår på axeln... ;)♥


In my head ♥

"My head is going down.."

Heeej , good kväll och allt man kan säga :D
Har pluggat och känner mej duktig som för en gångs skull pluggat ;) funderar starkt på att lägga mej snart , har inget att gö så de är ju lika bra att lägga mej då lixom? haha , smaaarta tankar i mitt huvud (y)
Skriver imorgon när jag kommer från skolan eller kanske tidigare hehe ;)
puss hej från en trött tjej♥

pluugga...♥


Shooo bloggen och bloggläsare! Underbar dag idag , hihi. *happyface*
Väligt skönt att slippa första 3 lektionerna fram till halv 1 idag. Vi var ju och körde simhopp med halva klassen.
Jätte kul och hoppas det görs om någon gång. På svenskan blev det inte heller så mycket jobb , hade föredrag om en grej vi kanske ska köra på idrotten någon gång :)
Denna eftermiddag/kväll kommer gå åt till Engelska plugg, jätte träkigt jag vet. Men vi har ett jättestort prov i engelskan imorgon tyvärr.
Köpte med mej en go Franks på vägen hem , hihi buuuusfia man är.. ;)

Jag hör dej..!

Shooo , kom hem från skolan för ca en halv timme och har precis käkat. Som vanligt sitter jag nu och lyssnar på musik samt min på min mobil som ligger och vibrerar pga att jag får sms hela tiden. Kuuuul.. inte.
Chill i skolan idag , ingen ansträning behövdes idag heller , haha. Nu idag ska nog jag och mamma iväg och köpa lite viktiga grejer för imon då min klasskompis Elin ska ha simhoppslektion men halva klassen. Det ser vi fram emot! så jag och mamma ska köpa plåster till min pirecing och kanske en ny bikini till mej eftersom de verkligen behövs :)
Jaja , vet inte riktigt vad jag ska skriva nu , men jag skriver senare om jag har nått roligare att skriva om :) hihi puss hej♥

kännde mej lite söt med webbcameran här om dagen , hihi ♥

Jag vet att jag är seg.

Sho , ville bara säga att jag redan vet att jag är jätte seg och kass på att blogga. Men jag orkar verkligen inte just nu, är typ halvsjuk och massa , jätte jobbigt,
Tänkte säga också att skolan idag har vart chill men att jag mått lite halvkasst , ont i halsen och förkyld. Inte bra!
Nu väntar jag på att varma mackorna ska bli klara, ska upp och ta en snabb dusch och sedan gosas ner mej i sängen. Sovmorgon imorgon, deeeg. Ska sva till ca kvart i 8 sedan bara dra på kläder , inte käka ellet nått för jag ska fixa mej och äta hos Louise. Vi tar sedan bussen vid 10 tror jag? för vi börjar 10 i 11. Slutar sedan 3 så de är kort och chill dag.

haha , fan va fail bild. lite fult sådär att ha på mobilen .. haha hampus goes happy! nästan sädface på de asså.. :)

puss ♥

Bloggen är jätte tråkig just nu , javet ... hörs sen! hihi förlåt! :(♥

Match!

Sho , vart hemma ett tag redan men har inte pallat blogga förrän nu. Matchen gick bra för laget men inte för mej.
Är verkligen inte nöjd över hur jag spelat idag eller nånting. Vi spelade 3x30.
Matchen slutade iaf 0-0, vi fick många fina skott chanser.
funderar på om jag verkligen ska fortsätta men får se hur de blir.
Ne , nu ska ja dra mej och nog titta på ett Harpers Island avsnitt. puss hej♥

Taaaagga!

Strax sticker jag iväg till match , vi ska spela mot Tollred. nu jävlar tår vi dom! haha ;D
skriver senare när jag kommer hem ;) puss ♥


Converse♥

Shooo , kolla vad som snart kommer hem till mej ;)

Suuuper snygga , längtar tills snyggingarna kommer ;) hihi♥


Your smile takes me higher♥

Shoo , ny duschad och go tjej som skriver nu. Inte alls mycket uppdatering igår , orkar knappt blogga även om de är ganska kul ibland.. Men igår kollade jag på melodifestivalen och den blir bara sämre och sämre för varje år. Igår vann ju Eric Saade med sin låt Popular , Eric är väl bra egentligen och musiken och hans låtar är väl okej också så får väl hoppas de går bra för honom i eurovision sedan. Hahah , fan va tråkit jag har nu asså...
Jaja , ikväll blir det match med laaaget , fett najs , vi ska åka till Floda och spela mot Tollred.
Och nu ska jag nog plocka fram matteboken och försöka plugga lite , har matte prov imon så de skulle nog bara en bra ide... hihi :) vi hörs sen! ♥

fina skor :) rosa - thess , mörka - Julia , Randiga blå - mina ♥

Wish you were here♥

hej , förlåt att de vart så tomt här på bloggen de senaste dagarna men igår kom jag inte hem förrän ca halv 10.
2 dar idar nu (tors-fre) har jag och Linnea vart på teorilektioner för moppekort , vaje lektion va 4 timmar så vi åkte direkt efter skolan för vi slurade 2 så kom vi hem sedan vid 9 vaje kväll..jätte jobbigt!
Sedan igår hela dagen mådde jag jätte dåligt , så har förmodligen blivit sjuk nu. Sädface på de!
Men imorgon blir det match i Floda mot Tollered. 

Just nu sitter jag och myser i Hannas mysiga tröja och lyssnar på Avril´s låt "Wish you were here" , tror faktiskt jag ska spela in den också om jag hinner lära mej den innan jag ska spela in i studio :)

 helt naturall idag , orkade inte görra mej iordning så mycket när jag endå inte ska göra något idag. :) kram ♥

Svaren - frågestunden

Ja , jag har inte så mycket tid just nu så detta får bli ett snabbinlägg.

Fråga:Vilka är dina favorit klädbutiker?
Svar:Jo , jag gillar Missay, Cubus och typ H&M.

Fråga:Vad är det bästa du vet?
Svar: det bäst jag vet.. hm.. Det är väl fotboll eller aa sport överhuvudtaget! :)

Fråga:vem är sötast av tjejorna i klassen enligt dig?
Svar: Hm.. alla är väl söta så men om ja måste välja en så tycker jag Linnea , så himmla söt tjej asså!

Fråga:har du haft lebbsex som du lagt ut på youtube nån gång?
vem fan fågar vad du har för märke på din moppe?
Svar: konstig fråga? ;s men iaf nej det har jag inte. Någon som är undrar kanske? Man frågar ju inte om man inte undrar lixom?

Fråga:har du haft sex någon gång? sry men det var ju galna frågor ;D
Svar: Nej det har jag inte. (än...hihi)

Fråga:Vad är det för märke på din moped? :)
Svar: Jo , de är en Push Monza. haha den är jätte gammal men funkar tills jag får en ny :)

Fråga:har du en pojkvän?
Svar: Nej , tråkigt som de är så har jag ingen :( Sädface på de :/

Fråga:Har du kysst/hånglat med någon?
Svar: Förlåt om jag är efterbliven eller nått typ.. men nej..

Fråga:Vem tycker du är den snyggaste killen av alla åttor på din skola ?
Svar:Eh.. Asså snygg och snygg jag vet fatiskt inte , finns väl många snygga killar bland våra klasser men typ Måns, tvillingarna eller eller nått . sorry men ja vet inte , haha :D

Frågestunden AVSLUTAD! :)

Nu är frågestunden avslutad men jag får svara på frågorna imorgon när jag kommer hem från moppe-kursen.
Just nu måste jag plugga vidare , inte för att de går så bra men... hihih hejdå ♥

Lady Gaga - Born this way

Sitter med fysikpapprena om tryck (ämnet vi jobbar med i fysiken..) framför mej och försöker plugga men självklart är de mycket roligare att lyssna på musik. Så just nu lyssnar jag på Lady Gaga´s låt Born this way.
Riktigt bra låt må jag säga ;)

Jag tycker jag är cool på denna bilden.. hihi , därför får den va med på bloggen :)

Äntligen hemma!

Sha alla glada läsare! nu har jag äntligen kommit hem från en lång dag i Isaberg.
Det har vart riktigt kul att få testa på att åka skidor för första gången , tack till Linnea som hjälpte mej!
Första timmen va as jobbig , jag kom ingen vart eller nånting , sedan vågade jag mer och mer.
Men fan va kul de va måste jag säga! Riktigt roliga med alla underbara klasskompisar med. Bilder kommer!

Nu när jag väl än är hemma ska jag sätta igång med pluggandet av fysik då vi har fysikprov imorgon..
Syrran fyller år idag också , Grattis! Blir nog chokladpudding och sånt senare när hon och mamma kommer hem från ridskolan. :) 
puss hej sålänge! ♥

isaberg!

nu sitter jag och mina kompisar från de andra klasserna i bussen påväg till isaberg där vi ska ha en långdag med skidåkning :) bilfer från dagen kommer upp ikväll.

Frågestund here we go!


Japp , nu kör vi gång med frågastund.
Fråga vad som helst , de kan hur galna frågor som helst :) hihi ,de här blir kul!
Frågastunden avslutas imorgon kl 21.00. så nu har ni 25 timmar på er!

Let´s start!

Nya smycken♥

Shosho bloggen!
Fått hem mina smycken idag som jag beställde i fredags :)
Ett armband och ett halsband. Både kommer från Zweet´s smycken , tjejen som gör smyckena är jätte duktig!
Funderar nästan på att beställa något mer halsband eller nått :)
Här är bilder på smyckena.

Gbg ♥

Nu bär de av ner mot Göteborg där jag och mamma har lite ärenden vi ska fixa :)
Hörs senare när jag kommer hem för då ska ja visa mina smycken som kom idag med posten :) kram ♥

Tävlar ♥

shosho! är med och tävlar om en valfri parymbox!
länk hihi tävlingen.


Beslutsångest!?

HJÄLP!
Jag vet inte vad jag ska göra , har fått beslutsångest!  Står inför ett cp jobbigt beslut.
Jag vet inte vad jag ska välja av en ny säg - Dubbelsäng eller om jag ska köpe en OnePiece.
GUD VA SVÅÅÅRT :(
Jag har så otroligt svårt för att spara pengar till båda så just nu tror jag det bara kan bli en av dom :( Fan , så nu vill jag ha hjälp.
Dubbelsäng eller One Piece?


(inte sängen på bilden men aa..)
Eller en av dessa..

Gimme Dat

Rubriken är namnet på låten jag just nu sitter och sjunger med till! Ciara - Gimme Dat , grym låt.
Jag berättade ju förra veckan att jag ska åka skidor nu på onsdag och har idag vart borta hos pappa och fått låna lite skidjackor m.m
Och jag kan säga att jag kommer verkligen synas i backen! hahah , men de blir säkert jätte kul att åka skidor för första gången fast ja, jag kommer säkert bryta benen..
Här kommer lite kul bilder , haha :)


Ja , här leker man otroligt normal!

Back on track! §

Gissa vem som bestämt sig för att börja blogga igen? *trumvirvel...* Jo, jag! Jippie!
Kände att de va dags nu för min blogg är typ den tråkigaste av alla just nu. Så nu kör vi igår igen!
Tänkte börja med att säga att den senaste veckan då jag inte bloggat har vart ganska seg men jag har haft de mysigt med lite kompisar vissa dagar :)

Vet inte riktgt vad mer jag ska skriva i min blogg , skriver ju redan om mitt vardagsliv och såndat runt om de mend e måste ju finnas något ni vill läsa om?
Lämna gärna en komentar med tips om vad ni tycker! :)


Bloggpause..

Hej , blev inget bloggande igår för att jag inte hade tid. förlåt.
Som sagt så ska jag ta en pause igen.. bara för att de är så mycket nu.
skolan,träningar , prov m.m
ikväll ska jag träna och plugga spanska fö previet imorgon.
På söndag blir de träningsmatch mot Tuve i backa också , sedan ska vi åka skidor nästa vecka med skolan , jag kommer bryta benen... haha, aja vi hörs när jag får mer tid att börja blogga igen!
ni kan ju kika in ibland för man vet ju inte när jag börjar igen.. ;)


RSS 2.0