So-Lektion och webbkamsen är på! ♥




Sådana här fina bilder kan det bli om man precis fått webbkamsen installerade på datorerna, hihi ♥


Nytt på gång ♥


Som ni säkert ser så har jag redan börjat ändra lite gran på designen och lite senare ikväll komma även headern. Har bestämmt mig för att fixa den själv igen, känns lite mer personlig även om mina kompisars headrar som dom gjort till mig är sjukt fina. Så förbered er på att bloggen snart ser anurlunda ut ;)

Very Sleepy ♥


Härligt att just nu ligga i min säng ensam med min lille myskatt Bosse och se på Harry Potter och den flammande bägaren som går på 6:an. Riktigt gött eftersom jag verkligen gillar Harry Potter filmerna , har gjort det ända sedan dem kom ut.
Vår lilla tripp till Liseberg var mysig , visst vare det kallt och tyvärr ingen snö men de va otroligt mysigt med alla ljus och allt annat runt om oss. De var några renar där precis som varje år , jätte söta! Hade nästan velat mysa lite med dom. Lovar at jag ska slänga in några av bilderna från igår , fixar inte det just nu ;)

Grattis pojken min ♥


When you smile , i smile.
Ingen kan göra mig lyckaligare än du, du ger mig kraft och mod att möta en ny dag. Det är du som får mig att stiga upp på morgonen , de är du som får mig att somna med ett leende på läpparna varje kväll.
Du gar gjort mig lycklig , du har fått mig att se vilka som verkligen finns runt om mig. Du har visat mig hur mycket jag egentligen verkligen älskar mina närmsta. 

Just nu är jag som lyckligast , jag har världens bästa pojkvänn, de underbaraste vännerna på jorden ,allt jag någonsin önskat mig har jag fått detta år. Detta är hittills vart de bästa året i mitt liv. 
För det var i år jag mötte dig. 

Grattis på 17-årsdagen världens bästa pojkvänn, du betyder allt för mig och jag älskar dig otroligt mycket. ♥

4 månader ♥


Idag har jag och min älsklings Marcus vart tillsammans i 4 hela månader.  De känns som typ minst 1 år.
Älskar dig mest av allt på denna jord , gullegrisen min ♥

I de dystra höstmörkret ♥


Här sitter jag i mitt mörka rum som ni ser på bilden , har sällskap av lille popjkvännen medan jag sitter här och pysslar med datorn och ser på tv. Inte så jätte intressant men de är väl bättre än att sitta helt sysslolös? Om bara en liten stund ska jag hoppa i duschen för att ta en härlig och lång dusch.

På fredag bär det va till Liseberg efter skolan. Jag tycker att Jul på Liseberg är så himmla mysigt, helst när man är där med någon/några man tycker om. Så jag ska fixa mitt kort och försöka få in lite pengar på de för att på fredag kanske hitta något fint att köpa som julklapp till någon släkting eller kompis.
Men själva trpiien dit är för att fira min älsklings födelsedag och vår 4 månadersdag.

Martina Miocic gästbloggar

Heeej Martina Miocic hääär !!!
just nu har vi svenska, och vi ska snart kolla på titanic! den filmer är så jävla sjukt bra så det inte är santl, nog den bästa filmen jag har sett.
Just nu har vi haft rast också, men nu tycker jag att vi ska prata lite om mig. Jag bor i kungälv och är 15 år gammal, fast har bara bott i kungälv i 3 år, innan bodde jag i NOL ALE!!!
Min pappa kommer ifrån Kroatien och min mamma kommer ifrån Sverige. När rasten var slut sa becca till mig att jag skulle skriva ett inlägg i hennes blogg, och eftersom jag aldrig har bloggat för eller ens har en blogg vet jag inte alls vad ja ska skriva mer. Men hoppas detta blir ett bra inlägg, eftersom det handlar om mig :D
becca är en prutt och är jätte söt
ALLT FRÅN MIN TILL ER PUSSSSSS

Svenska-lektion!


bild i repris!
Nu sitter jag och har svenska,vi lyssnar just nu på nån text där Hugo och Jon efter ska analysera den. Lugnt i skolan idag, inte alls så farligt jobbigt som jag trodde de skulle vara. Dock ganska tråkigt väder, väldigt synd. Haha, känner att jag stör ganska mycket när jag sitter här och knappar på tangenterna.
Vi ska faktiskt kolla på titanic sen;) Hihi, jag skriver mer sen, puss hej! ♥

White flower ♥


Nu ska jag mysa ner mig i sängen med älsklingen , för jag har verkligen ingen ork att sitta med vid datorn. Kan meddela att min roliga önskelista kommer upp snart , måste bara försöka lära mig hur jag ska göra med photoshop för att fixa collaget... haha är inte proffs ännu om man säger så ;)

Paranormal Activity 3 ♥


Igårkväll så var jag och älsklingen och såg den riktigt äckliga Paranormal activity 3. Man verkligen kände kalla kårar som rullade ner för ryggen och de kändes som de när som helst hela tiden skulle komma någon från sidan och ta tag i ens ben. En film som jag kan rekomendera till folk som gärna ser på skräckfilmer där man alldid blir skrämd när man minst anar det.
Jag hade faktiskt gärna också gått på Breaking Dawn för att de verkar som om många tycker att den är väldigt bra men de hade kännts taskigt att dra med Marcus på den, även om jag såg väldit många tjejer som hade med sina pojkvänner in på den. Så de fick i alla fall bli en skräckfilm för vår del.

Just nu ligger jag hemma på min vanliga plats i sängen med hörlurar och hög musik i öronen. Orkar verkligen inte av Marcus *JÄVLA* fifa , har tröttnat så otroligt på de. Men jag kan inte göra annat än att låta honom spela och tröttna på skiten. Jag är i alla fall väääldigt trött just nu. Sov inte alls mycket i natt men skoldagen var kort (7.50-11.15) så jag var snabbt nere i tuve igen efter skolan.
Hade tänkt pyssla lite med photoshop , kanske lär mig nått nytt ikväll? How know? ;) 

I miss the summer..


Usch.. :) SAKNAR SOMMMAREN!

Någon som har någon härligt sommarminne att dela med sig av?

Wonderful face ♥


Sötare än Samba kan man inte vara. Sockersöt liten tjej ute i de härliga och soliga höstvädret.

Min uppdatering har inte vart på topp och de är på grund av att jag fortfarande är sjuk men nu är jag äntligen på bättringsväg. Har legat dödssjuk ända sen onsdag , har inte ätit nästan någonting sedan i onsdags och jag har inte kunnat sova. Mamma har dessvärre ringt till skolan idag och sagt att jag inte kommer denna veckan heller men de känns lite dummt nu när jag börjar känna mig bättre idag , fast endå , de är nog bra för mig att ta det lungt till verkligen allt är borta så de inte visar sig att jag fått körtelfeber som läkarna var rädda att jag hade om jag inte blev bättre inom några dar. Så är allt lungt så kanske jag pallrar mig till skolan på fredag iallafall.
Nej , nu ska jag bädda ner mig i sängen igen och kolla färdigt på Family Guy medan jag väntar på att älsklingen ska komma hem , då väntar en liten överraskning..

Titanic in my heart♥


Igår hade jag och Marcus det riktigt mysigt med Lasange till middag och Titanic. Har aldrig gråtit innan till den filmen även om jag sett den hur många gånger som helst. Men just igår kändes de liksom , de var väl antagligen för att Marcus var med. Idag har jag vart lite piggare från min halsfluss för jag fick i mig en värktablett i morse som fick mig att slippa den största smärtan och febern. Men nu på kvällen börjar den tyvärr blossa på igen :( Så jag ska ta en nya tablett innan jag lägger mig så jga åtminstone får lite sömn i natt. Just nu sitter jag ensam i vardagsrummet och ser på The legend of the seeker, en riktigt grym serie som jag länge försökt följa men inte lyckats så bra.

En sjuk flicka :(

Namn? - Rebecca Victioria Anna Andersson

När fyller du år? - 19 Januarie

Några piercingar? - Ja

Vad har du på dig just nu? - Shorts och en stor t-shirt

Vilka/vilken årstider är bäst? - Sommar och vår

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att få vakna upp bredvid min underbara pojkvänn och bara känna hur underbart de är att ha någon bredvid sig. Sedan äta en härlig frukost och sedan bara låta dagen ha sin gång.

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Har inget som jag tycker speciellt om , men om något så väljer jag ögonen.

Vad är du bra på? - Vet själv inget speciellt men kanske lära mig låttexter låter bra? :)

Vem älskar du mest på denna jorden - Min underbara Marcus

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Hellre med Marcus


- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Louise eller Linnea tror jag.

Vem är den roligaste av dina vänner? - hm.. Jessie , inte träffats på evighetrer men hennes humor är bäst! 

Vem är snyggast av dina vänner? - Martina!!

Vem är den du helst har filmkväll med? - Tycker det är så mysigt att vara med Linnea , filmkvällarna med henne blir alltid så galna med mycket skratt.


- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Mamma antagligen

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Bor ju hos mamma så ja , men jag är ju hos pappa ibland så ja där med.

Vem är farligast i din familj?- Jag? grr...

Vem ser roligast ut i din familj? - Alla, haha

Vem är coolast? - Minda , hon är stencool!

Har ni något husdjur? - Hos morsan: 4 hästar , 2 katter, 1 hund & 2 kaniner Hos farsan: 3 hundar , men de blir ju valpar då och då också.

Vem har du mest gemensamt med? - Mamma tror jag

Vem står för underhållningen? - Haha , de är väl Mattias isf.

Vem sover du oftast med? - Pojkvännen när han bor hos mig eller när jag bor hos honom



10 frågor om idag

Vad har du gjort? -sovit och glott på tv i stort sätt.

Har du varit glad idag? - Njaa , bara när jag smsar med Marcus.

Har du varit ledsen idag? - nej

Har du gjort något bra idag? - inte ännu iaf tror jag

Vad ska du göra nu? - Fortsätta kolla på tv och försöka bli frisk. 

Har du gjort något dåligt idag? - Tror inte det.

Vad har du ätit idag? - inte ett skit :(

Har du duschat idag? - Nej

Är du trött nu? - nej

Vad händer imorn? - Vara hemma tror jag , sedan mysa med pojkvännen om jag orkar.

Går du i skolan? - Ja , men inte just nu när jag är sjuk. 

Har du varit i skolan idag? - nej



- ANNAT

Hur mår du just nu? - Skit

Har du piercat dig? - i vintras ja.

Är du hungrig nu? - Jaa :(

Vad är klockan nu just nu? - 12.30



TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Mattias
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Marcus

Vem sms:a du till senast? - Marcus

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Innan hon la sig i morse. 

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Ett ganska bra tag sen nu.


- ÖVRIGT

Gillar du punk? - Venne

Har du sminkat dig idag? - Nej


- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Nej

Vilket är ditt favoritband? - Inget band men jag gillar väl alla möjliga sångare.
Vad gillar du för musik? - All musik!


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - Ja

Har du fler än 3 jeans? - Ja

Har du fler än 5 tröjor? - Haha ja



- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - Ja

Använder du wax? - Nej

Använder du ögonskugga? - händer inte så ofta

Använder du brunkräm? - nej

Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej

Duschar du varje dag? - Nej, eller jo ibland

When I held you ♥


Jag tror aldrig jag hört något så underbart i Idol som detta. Moa som sjunger denna underbara låt är så otroligt duktig sångare och shit vad jag älskar när hon sjunger. Så jävla fint vilken låt det än är , men självklart är denna bäst. Hoppas verkligen Moa tar hem hela Idol , det är hon värd , hon har den bästa sångrösten av dem alla och hon har skrivit en sådan underbar låt! Go girl! ♥

Blandade känslor denna långa dag kan man allt säga. Har både skrattat , gråtit och skrikit. Men goa lektioner har det vart idag iallafall kan jag meddela. Vi har tränat med luciatåget, kört stenhård fys på idrotten och haft praktiskt pov på hemkunskapen. Allt har ävl gått bra och jag är väl i helhet nöjd med dagen.
Ska alldeles strax plocka upp skolböckerna och kika lite på morgondagens läxor/prov och sedan kanske till och med läsa lite för att jag måste fixa två recensioner innan denna terminen är slut.

Sommarminnen ♥


Sommarminnena väcks till liv när man ser dessa bilder. Saknar det så otroligt mycket!

Nu är jag i skolan och har håltimma första lektionen. Sjuk onödigt! Vi ska egentligen ha idrott nu men istället fp vi sitta i korridoren och vänta på att So-lektionen ska börja. Börjar väl dra mig hemåt sedan vid 3 så är väl hemma lite innan 4 förhoppningsvis. Ikväll blir det att sova ensam i min stora och nu tomma säng.. Så jobbigt när vi inte vart ifrån varan på typ en månad.

Sista dagen på lovet :( ♥


Ja , rubriken säger allt. Tyvärr är det verkligen så här. Vill verkligen inte till skolan i morgon, hoppas det är lungt i alla fall. Idag har inget speciellt hänt , jag har inte kännt mig så jätte bra heller. Idag blir de sista natten tillsammans med snutten för ímorgon måste han sova hemma och troligen flera dagar.. Vi har inte vart i från varandra på kanske en månad. Hatar att vara ifrån honom , helt sjukt.
Jaja , hoppas ni får en trevlig kväll för nu ska jag mysa ner mig i sängen hos min snuttegubbe :) puss ♥

Helt nya och egna headern ♥


Vad tycks om headern? Sjäv tycker jag att den blev jätte bra! Helst för att jag gjort den själv. Hihi , fattar inte vad som hände , började liksom bara pyssla lite för skojs skull , så hittade jag massa kul grejer som sedan hjälpte mig vidare i mitt fantasifulla skapande ;)

Tänka att mitt i allt bört här hemma i mitt rum med 3 killar som är helt galna framför Fifa och cod så har jag klarat av att koncentrera mig tllräckligt för att det skulle bli någonting i alla fall. Så ja , Marcus , Emil och Daniel är alltså här och jag har spenderat hela dagen med dem. Vi åkte tidigt i morse till Lerumsbadet och badade några få timmar. Sedan körde vi vidare runt lite i Göteborg och Kungälv med högsta musiken och basen på. Så nu sitter v här. Hoppas nästan Emil och Daniel drar strax.. Vill mysa lite med snutten också ♥

Photoshop is like magic! ♥



Igår lyckades pojkvännen fixa photoshop CS3 till mig. Så jag har redan börjat pyssla och försöker lära mig hur jag ska använda de. Riktigt svårt... Haha , men tillslut kommer det vara skit enkelt ;)
Gjorde en bild igår samtidigt som jag kollade på en lätt guide på youtube. Gick väl ganska bra , men jag har ju fortfarande massor att lära mig.


Endast för hyresgäster ♥



Ja du Linnea , vad har du att säga om detta?


Why can´t you let me smile too? ♥


Why can´t you let me smile, just once?

Ja , äntligen har man lagt sig i sängen igen efter en härlig dusch. Ska om en lite stund börja göra i ordning mig för tjejkvällen som är hemma hos julia. Tur att det inte blir så långt att åka sen :) Emil kommer hit sedan också för att hålla Marcus sällskap under kvällen.
Celina och Linnea åkte hem för 1-2 timmar sen. Marcus fick köra dem en och en in till kode. En härlig eftermiddag/kväll igår. Vi var ute med Kasper och Samba en sväng sedan drog vi oss inåt för att käka lite god mat och sedan se på film :)

Nej , nu kan jag inte ligga här mer , haha. Måste käka lite lätt och fixa mig nu. Ska ta med kameran till tjejkvällen sedan så de kommer garanterat komma upp bilder från kvällen:)

RSS 2.0