Fotboll♥


Åh va gott det var med pizza! Nej fy va tjock jag låter! Haha , men jag har precis käkat pizza och ska snart dra igång med matte-plugg! 
Har vart en sväng hos Cissi och Thess, och vi drog ner till Lunnevi för att kolla när Kodes p96 mötte Mossens BK. Självklart lyckades killarna vinna med 3-2. hihi *stolt* haha nej men jag tycker att dom spelade ganska bra idag. Nej , nu blir det nog ingen mer uppdatering ikväll måste plugga! hörs imon! puss hej ♥


Black and white♥




Hade lite kul med kameran och effekterna som fanns på den för ett litet teg sedan. De resulterade lite fräcka svart-vita bilder från mitt rum. Fick också en kick när jag såg min fula dörr , så jag bestämmde mig för att "pimpa" den lite.  Så jag satte upp lite bilder som jag fått hem runt om mina 2 plansher som jag har på dörren. Inte så jätte fantasifullt men det funkar ju ett tag iallafall.

Nyss åkte älsklingen hem.. Hatar när han åker hem för det blir så otroligt tomt utan honom. Så nu blir det en hel del långa dar fram tills jag får vara i hans famn igen. Snart ska jag följa med morsan ut i stallet och hjälpa henne att riva lite skit där inne och så ska vi gå ut en sväng med Cindy och Quanti.

The last breath♥


Asså vad är det här? sjuk åter igen, det är nästan så att jag borde byta namn på bloggen till typ sjuka beccas blogg eller nått -.- . Jag har bara vart i skolan 1 dag denna veckan och det var i onsdags. Men nu ligger jag iallafall i sängen och Marcus sitter vid sängkanten och spelar något barnsligt spel på min nadra dator. Och Nej , jag är inte hemma bara för att Marcus är här . jag är hemma för att jag inte mår bra. Punkt slut om den saken.
Väntar nu också på att Marcus ska släppa de dumma spelet och gå och fixa lite frukost till oss , haha han är min lilla slav ;)
Sedan blir det plugga Matte om jag orkar... fast de får vi se hur de blir med den saken.

Marcus Nilsson ♥

Ett inlägg till killen jag älskar av hela mitt hjärta.

Vi mötes som främlingar en sommardag i år. De klickade direkt och du hjälpte mig att börja läka mitt hjärtas öppna sår. Du var toppen och redan några veckor senare gick vi på bio och dan efter myste hos dig. Samma vecka bara några dar senare kom du till mig , du skulle sova hos mig och de blev vi redan första dan. På något sätt känndes de som jag äntligen funnit den rätta , den jag vill vara med föralltid.
Sen dagen jag möte dig så har du hjälpt mig, Mina sår i hjärtat läkte , mina tankar rensades och mitt liv förbättrades på alla sätt och vis. Vi har redan på väldigt kort tid upplevt mycket tillsammans. Så mycket kärlek som du redan gett mig har jag aldrig kännt under mina 15 levnads år. Och allt som du ger mig, främst kärleken vill jag att du också ska få av mig. Även om jag inte är den bästa flickvännen eller så jätte bra på att visa hur mycket du betyder för mig så vill jag att du endå ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket , mer än själva livet. Tack älskling , tack för att du är den du är och tack för att du finns och att du varje dag påminner mig om att jag är älskad av en sådan underbar person som du . Tack! ♥





Uttråkad tjej ♥

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - 2 eller 3 gånger
Vad tycker du om kärlek? - helt jävla underbart
Vem kramade du sist? - Marcus
Kramade du någon speciell person? - han betyder mer än livet flr mig
Har du svårt för att bli kär? - njaaa
När kysste/hånglade du med någon sist? - igår
Ångrar du det? - varför skulle jag det?
När fick du senast en komplimang? - för en stund sedan
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha , nej.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - nej
Playat? - nej
Hånglat med nån riktigt ful - nej
Hånglat med fler än 50 pers - Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -nej
Gjort något riktigt dumt? - vem har inte..?
Gjort något du verkligen ångrar? - jaa :(
Varit nykter på nyårsafton? - Afan
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt olagligt? - nedu vet
Blivit polisanmäld? - aa haha
Slagit ner någon? - jaa
Skämts över dig själv? - jaa haha
Sagt jag älskar dig och menat det? - skulle aldrig säga det utan att mena det.
Tar du droger? - Oboy!
Dricker du? - händer väl :) vatten är ju också gott ;)
Vilka kläder sover du i? - t-shirt och trosor
Vad hatar du verkligen? - falska personer
Varit kär? - var inte denna frågan i början?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - mm tyvärr..
Är du ensam nu? - ne
Vill du gifta dig? -ja , vrf inte ?
Vill du ha barn? - Vet inte , kanske

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Jag
Såg dig gråta? - Marcus
Fick dig att gråta? - Marcus , men de va för att han skulle åka hem :(
Du delade en cigg med? - Hunden såklart! Nej , men röker inte
Du gick på bio med? - Marcus
Skällde på dig? - Morsan

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - mm..
Kramat någon? - Oja
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - nej
Sjungit? - Jag sjunger alltid. Fast grymt dåligt
Saknat någon? - Ja


Sjuk igen :(


Återigen skriver jag här att jag ligger hemma idag igen på inte alls lång tid. Mår inte jätte bra nu förtiden. Så ligger jag på min vanliga plats i soffan och vilar och ser på tv. Finns inte mycket att se men jag har ju såklart datorn till hands. Så snart ska jag sätta igång och göra klart Astronomi uppgiften jag har i No.
Nej , förresten , tror jag ska sova en stund , mitt huvud gör sjukt ont så det behövs nog. Men iallafall , vi hörs sen!

Torrox Costa Del Sol ♥

Hejsan hoppsan. Det var så otroligt länge sedan jag mådde så här segt och dåligt. Mår inte alls bra , har både ont i huvet och mår illa till och från så det känns ju inte jätte bra. De är inte mycket bättre heller nu när Marcus åkt hem så nu ses vi inte på ett par dar.
Nu sitter jag i soffan och kikar på olika resor på nätet. Jag och Marcus ska nämligen med mormor och morfar till Spanien snart , vi ska bara bestäma när vi åker. Längtar verkligen!

Bad update :(

Hola, finns så många ord som kan beskriva min uppdatering men det bästa ordet är nog sämst! Har inte bloggat på två dagar men de är för att jag inte har tid att blogga så mycket som jag egentligen vill.
Nu är jag iallfall i skolan som vanligt och just nu har jag Sirius-tid. Har inget att jobba med så jag chillar med datorn istället. Snart är det lunch , trevligt! Är jätte hungrig! Sen två lekioner till sen slutar jag kl 2. Helt okej! Men jaja , nu tänkte jag kolla på harpers island. Puss hej ♥


I´m veeeery hungry! :(


min coola klass på bild när vi precis fått våra datorer :)
Shosho! förlåt för att det inte blev mer uppdatering igår men jag hade så otoligt mycket plugg plus att jag också hjälpte marcus med hans lilla läxa.. haha ,känner mig ganska duktig för en gångsskull när jag är bättre än han på engelska ;)
Nu sitter vi och har No i skolan och vi jobbar med tråkigt arbete om Astronomi.. Segt som fan!
Känner att jag mår ganska dåligt just nu.. vi försov oss hemma hos Marcus i morse.. plus att jag inte har fått ätit nått nu på morgonen så jag längtar verkligen tills vi ska ha lunch.

Plugg!

har massor med plugg nu så kan inte skriva nu , hörs kanske sen!

So lektion!

Heejsan hoppsan igen! Nu sitter jag och coola klassen i skolan i vårt snygga klassrum och har SO :) Vår lärare Markus är sjuk så vi får jobba lite själva , men jag är redan klar så de är lungt. hehe , nejfan nu kom linnea med sin usb för jag ska lägga in hennes bilder och skit på min dator för hennes kanske kommer krasha när som helst :)

Hampus är bäst:D<33


Monday morning♥


Gomorgon, gomorgon! Idag är jag en väldigt trött tjej som får gå upp skit tidigt även om hon egentligen ska ha sovmorgon idag. Varför? Jo , för vill man sova hos sin pojkvänn natten som kommer så måste man fixa stallet på något sätt. Så den enda lösiningen är att gå upp tidigare och göra det på morgonen istället.
Så nu sitter jag och käkar frukost i väntan på att hästarna ska ha ätit upp sitt hö. Sen när allt är fixat och klart drar jag mig bort till Louise där jag ska ställa moppen och sedan drar vi till skolan. Efter skolan ska jag till älsklingen och vi ska till Bergakungen för vi ska gå på bio och vi ska se Apornas Planet. Hihi , trevligt , trevligt!

Krokholmen #2♥




Ännu några goa bilder från Krokholmen!


I´ll allways love you


Ikväll blir de en riktig myskväll med familjen och snutteputte Marcus framför tv´n med räckor och annat gott. Synd bara att de inte går så mycket bra på tv just ikväll , så de blir väl så att vi sätter på "Shrek forever and after" som jag brännde ut här om dagen.
Imorgon ska Marcus spela match här i kode så de blir en tripp till Lunnevi och sånt trevligt :)


Krokholmen #1♥

Ni måste alla göra er beredda på att de kommer komma massa inlägg med bilder från våran lilla Seglingsresa på krokholmen.




En gosig katt♥


Godmorgon! Ännu en dag hemma från skolan. Inte så jätte kul eftersom de är så osocialt här hemma. Haha , de händer inte så mycket här nu förutom att jag sitter i soffan med Bosse i famnen och kollar på Harry Potter och Dödrelikerna Del 1. Vilken kelgris Bosse är idag , spinner som en motorsåg :p haha :)
 

Bild i repris.

One more day of summer, please? ♥


Nu ska jag mysa ner mig under täcket i min gosiga säng och kolla på någon mysig film tills jag somnar. Ingen skola för mig idag och inte imorgon heller. Så de återstår att se hur det blir med Krokholmen om jag ska med eller inte. Hoppas jag kan åka med...

Men jaja , förlåt för den jätte tråkiga uppdateringen men den kommer snart förhoppningsvis ligga på topp igen!

Jag är sjuk och är uttråkad!

Namn - Rebecca

Födelsedag - 19 januari

Hemstad - Gbg

Ögonfärg - blå

Hårfärg - En kul kombination mellan typ brunt och blont :)

Stjärntecken - Stenbock

Skostorlek - 40/41

Är dina föräldrar skila? - jao

Skor idag? - toffler

Mål för året - Förbättra mina betyg och spara mycket pengra (iaf försöka..!)

Det första du tänker på när du vaknar - åhnej, jag vill sova typ...

Tatueringar - ingen just nu men snart blir den en på axeln

Namn på barn - Vilma, Filip & Victoria tycker jag är gulliga namn , hade gärna döpt ett barn till nått av de.

Vad vill du bli när du blir gammal? - typ polis, journalist eller nått sånt kul :)

Dröm jobbet - Modell (omöjligt..) , Sångerska eller nått liknande.

Favorit mat - tacos antar jag.

Sport - fotboll & innebandy

Glass - mintglass (L)

Godis - Typ såna blå-rosa flaskor, polka och surt.

Låt - ligthers (L) 

Helgdag - Lööördagar



Senast du...

Skrattade?
- igår

Grät? - nåra dar sedan tror jag

Kollade på film? - igårkväll

Drog ett skämt? - igår antar jag.

Sjöng en sång? - för en stund sedan



Just nu..

Vad ser man utanför ditt fönster?
- en nyligen nersågat träd.

Lyssnar du på musik nu? - nej

Vad har du på dig? - mjukisbyxor & marcus t-shirt

Vad är de på din musmatta? - har ingen 



Har du under den senaste månaden..

Rökt?
- aa jo tjena..

Shoppat? - nope :(

Motionerat? - Ja de är väl klart :)

Solat? - nej

Haft sex? - ja

Pussats med någon? - ja



Vem..

Kan du lita på?
- Martina

Vet allt om dig? - Marcus ♥ 

Längtar du efter? - att jag ska bli bra igen och till fredag då älsklingen kommer hit♥


Satureday morning♥


Godmorgon kära läsare! Jag vet , såhär tidigt ska man inte vara upp på en lördag. Men jag är som sagt hos marcus och vi gick upp såhär tidigt för att han ska snart till ytterby för att spela match och under tiden har spelar så ska jag och Elenor åka till IKEA för vi ska köpa lite kul saker till hennes lägenhet :)
Glömmde slänga in dag 6 igår så både 6an och 7an kommer upp idag. Jag uppdaterar mer i eftermiddag tror jag, eftersom jag antagligen kommer vara borta mycket över dagen och inte ha tillgång till någon dator. Så puss och hej , leverpastej.


Musik! :D


Heeeejsan hoppans! nu sitter jag i vårt gammla klassrum och har "musik". Hahah , fail men vi har vikarie och vi ska inte börja med något i musiken förrän nästnästa vecka så nu sitter vi och översätter låter :p trevligt ellerhur?

Snart är det lunch också , gööött! hehe
Jag har Martina har lite saker att fixa här i skolan , vissa vet ju inte hur dom ska vara här på denna skolan , Dumma fanskap som änns vågar skriva så...

Efter skolan ska jag packa och massa för vid 4 hämtar Marcus pappa mig och så bär det av ner mot Tuve där älsklingen finns , hihi längtat!♥

Dag 5 - Någon som alltid får mig att le


Världens finaste och goaste katt får mig alltid på gott humör. Med sina stora oskyldiga ögon och sin lurviga päls kommer alltid Bosse och lägger sig hos mig antigen när jag ska sova eller när jag ligger i soffan och kollar på tv. Hihi , så himmla underbar katt jag har. Och såklart ska han få följa med mig när jag flyttar om typ 1-2 år :) hihi♥

Harpers Island♥


Nejmen hej allihopa! Visst är det härligt nu när det är så fint väder ute? har njutit av detta goa väder i två dagar nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig ett par dagar till. Skolan har vart okej , något seg men vi slutade 2 så de var ju skönt. Just nu sitter jag i soffan med min lilla laptop i knät och kollar på på ett avsnitt av Harpers Island som jag påbörjade i skolan tidigare idag. Det blir antagligen ingen träning ikväll heller pga knät så de blir egen hemma träning som vanligt antar jag. Sedan ska jag försöka plugga lite spanska och jobba lite med So´n och No´n.

Hoppas ni alla får en trevlig eftermiddag , jag uppdarerar senare. Puss hej!♥

RSS 2.0