Take it easy!

Jag har så galet mycket plugg och saker för skolan som måste göras klart så ni får tyvärr räkna med att det inte kommer så mycket inlägg nu denna veckan men ni får hoppas på bättre uppdatering fram över.  Dock vill jag inte känna mig pressad att lägga in ett inlägg varje dag. Skriver liksom bara för att det är kul ibland och det är skönt att få skriva av sig lite.

Pluggar ännu mer :(


Ingen mer bloggning än denna idag, har super mycket att göra. Ska plugga på de jobbigaste sedan ska jag packa ihop mig och åka till min älskling. Skolan idag har vart seg men endå okej, morgondagen kommer dock bli värre :/ Men aja , vi hörs imon antagligen!

Plugg & Grey's Anatomy


Ja , precis som rubriken lyder så kollar jag just nu på Grey's Anatomy, världens bästa serie! Jag ska också försöka skriva klart min recension som ska vara inne ikväll och plugga lite på spanskan inför provet på fredag. Senare ikväll ska Marcus kom och hämta mig så vi spenderar kvällen hemma hos honom för en gångs skull. På morgonen blir jag hemkörd och får sova kanske 2 timmer till? ;) Ska till tandläkaren så tycker att de känns onödigt att gå på första lektionen som endå bara är elevens val.

Nej, nu måste jag verkligen börja skriva på recensionen, reklam på tv vet ni! ;)
Puss och hej!♥

 


Svar på Frågestunden!

Vad är det bästa som hänt dig hittils 2012?
Svar: Att jag fyllt 16 och att jag lyckades bli frisk efter 3 veckors sjuka.

Favorit position?
Svar: Froward.... HAHAHA nej , men den vet jag faktiskt inte vad jag ska svara på. Alla är väl bra? ;)

Ska du förlja med till Barcelona med fotbollslaget?
Svar: Nej, det ska jag faktiskt inte. Jag ska endå till spanien då med Marcus, mormor och morfar. Om jag nu ska gå kvar så satsar jag nog på att bara spela i serien.

Vad värdesätter du mest i livet?
Svar: Min pojkvän,familjen och kompisarna. Men bara kort därefter kommer också skolan som är väldigt viktig för mig.

Hur länge var du tsm med Marcus innan ni hade sex?
Svar: Åh, den här frågan såg jag inte alls fram emot. Men de var väl typ första dagen om jag ska vara ärlig..

Vem tycker du har snyggast klädstil i nian på din skola?
Svar: Jag diggar min kompis martinas sil, hon passar i stort sätt allt , därför ser det så bra ut! :)

Hur långt har du gått med Marcus mer än sex?
Svar: Förlåt men jag vet inte riktigt hur jag ska svara på frågan eftersom jag inte riktigt vet vad mer än sex är.

Förlorade du oskulden till Marcus?
Svar: Ja , det gjorde jag.

Vad är det galnaste du har gjort i sängen?
Svar: Att vi har haft sex på andra ställen än i sängen? haha :)

Varför är jag så jävla awesome?
Svar: Kanske för att du egentligen inte är det  :)

Vem är bäst i världen enligt dig?
Svar: Min mamma skulle jag nog säga isåfall.

Om du känner att du måste berätta en väldigt personlig sakn till en av dina kompisar, vem skulle du välja då?
Svar: Linnea eller Louise , för dom hjälper och stöttar mig alltid vad det än gäller.

Vilket program använder du så det blir två bilder i en? (frågestundsbilden)
Svar: Jag använder photoshop CS3, men jag är verkligen ingen expert på photoshop!

5 snyggaste i klassen i ordning?
Svar: hm.. Måns, Hampus, Hannes, Jon och marcus? :)

Vem har snyggast klädstil i klassen?
Svar: Martina eller Linnea, passar bra i allt båda två!

Vem är din bästa tjej och killkompis?
Svar: Linnea, Louise och Martina är ju lätt mina bästar vänner men killkompisen är väl Emil och kanske Hampus? :)

Vem i klassen ser du mest upp till?
Svar: Louise, hon har sådan vilja till allt och hon är så underbar och omtänksam mot allt och alla. Beundrar henne så otroligt mycket!

Vad skulle du välja? Hoppa fallskärm eller bungijump?
Svar: hmm.. Fallskärm tror jag!

Vilken är din favortifärg?
Svar: Blå!!! haha , annars gillar jag väl röd, det är ju också en trevlig färg.

Vad stör du dig på mest i världen?
Svar: Jo, det är faktiskt en del. Folk som inte har någon jävla respekt, småglin som tror dom är äldre än dom är och när personer man trodde var ens vänner snackar extremt mycket skit bakom ryggen på en.

Om Marcus skulle fria till dig nu vad skulle du svara då?
Svar: Självklart skulle jag svara ja, även om de låter galet nu men jag älskar honom över allt annat så det vore inte mer än rätt.


Det var nog allt, hoppas ni är nöjda! Puss och hej!


Fotbollsmatch!


Tjenare! Kom alldeles nyss hem från Ytterby där jag kollade när Marcus och Kode Herrjuiorer spelade match. Självklart så blev det vinst för kode och jag tyckte att dom spelade helt okej. 5 - 0 blev resulatet. Nu så tänkte vi bara ta det lungt , efter att ha ståt i kylan i nästan 3 timmar så jag att ta de lungt och bara mysa ner mig i sängen med Marcus. Känner mig inte riktigt på topp heller, smärtan i halsen har släppt men förkylningen blir bara jobbigare och jobbigare.

Lovar att svaren på frågestunden kommer upp ikväll , känner just nu att de passar bäst då för nu ska jag försöka få tillbaka värmen i kroppen ;) Puss hej!

FRÅGESTUND! ♥


Sjuk :(

Då var det dags igen. Jag har fått ont i halsen och mina halsmandlar har börjat svullna. Det är tredje gången nu och de är riktigt hemskt.. Mamma fick hämta mig i morse i skolan, så har vart hemma praktiskt sett hela dagen och sovit största delen. Så jag kan inte lova någon superbloggning tyävrr , imorgon ska jag till ungdomsmottagningen , måste hämta ut nya piller. Wihu... Haha :)
Men vi får i alla fall se om de blir någon uppdatering imorgon. Slänger in en bild på två av valparna hos pappa, puss hej!

kapisch

HeJ jAg Är InTe HemMa :)






hampus är AWESOME!


Kaktus och trött tjej!


Jag är så extremt trött just nu så detta kommer inte bli långt som jag önskat att de kunnat.  Inte den bästa dagen jag haft, jag har haft uberont i mina låt och rumpa pga av fysen igår, vi har haft långa och sega lektioner och till sist har jag fått reda på att vi måste göra om hela spanien resan, vi måste tyvärr planera om en del.
Men vi hörs imon, puss och hej!

Underbara Louise ♥


Sötaste tjejen ever! ♥

Ett enda inlägg..


Ja, detta hat ju inte vart någon superbloggning idag. Men har haft fullt upp med att fixa beställningar och sånt så de är min fina ursäkt. Men jag är sjävklart snäll endå och slänger in ett inlägg även om jag knappt kan skriva med mina naglar. Dom är superfina och så men de riktigt jobbigt att skriva på mobilen och datorn.
Men nej , nu ska jag kolla på tv. Vi hörs imon, puss hej!

Städat!


Japp , nu var det klart! Tog tillfället i akt och bestämmde mig för att lägga lite tid på att städa rummet nu medan Marcus är borta och spelar a-lagsmatch. Nöjd och glad tjej nu asså. Så nu när det är klappat och klarat så ska jag chilla i rummet med Bosse som snarkar högt med go musik på och börja planera min packning för om bara några veckor sticker jag, Marcus , mormor och morfar till spannien i 2 veckor! 

Before I die..





That´s exactly what i´m going to do!


The X-Factor Sverige


Det är galet roligt att denna tävling nu kommer till sverige. Imorgon är de auditon här i Göteborg i Skandinavium och jag de faktiskt så att jag har anmält mig för att ansöka. Men jag är inte säker längre på om jag ska gå. Jag känner mig inte förbered alls och jag har ingen anning vilken låt som skulle vara bäst för att framhäva min röst med. Jobbigt läge må jag allt säga.
Båda mamma och Marcus har tjatat på mig om att jag borde gå.. men som sagt så vet jag inte.
Beslutsånget..! :(


Cutieface♥


En morgon kan ibland vara så tråkigt va.. Sitter i min säng nu bredvid Marcus och Emil och självklart så sitter dom och spelar Fifa.. Så jag får roa mig med datorn men de blir så himmla träkigt i längden.
Hoppas vi strax ska käka, de behövs för sedan ska jag försöka dra med killarna ut för att försöka få dom att va med hästarna.. Hehe!

Off to stallet!


smakprov på en utav bilderna från förut.
Nu måste jag ut i stallet en stund. Varken mamma eller Elin har fixat iordning de två sista boxarna så då är jag bäst och stället upp och fixar de. Vid 9 kommer Marcus hem från sin träning samt Emil som också kommer och ska umgås med oss ikväll, så han sover hör inatt med. Trevligt trevligt!

Nej, nu får jag gå ut så hästarna får komma in någon gång!

Nu: Ut och ta lite kort på hästarna i solen!

Japp, rubriken förklara precis vad jag alldeles strax ska dra med marcus ut för att göra. Solen lyser så underbart fint mot snön och hästarna är busiga och goa så de blir nog några fina bilder på dem iallafall.

Tidigare idag gick vi på promenad ner till havet med Julia som onödigt nog skulle gå i vattnet.. Var tvungen att känna lite med fingrarna och shit va kallt det var! de verkligen stack i fingrarna.
Mer än så har inte skeet idag m får väl hoppas att kvällen blir mer händelserik ;)

Ge mig sommar och sol nu!


Glad alla ♥-dag!


Och nu faller tårarna mot täcket i mitt knä..

Ja, det är precis som rubriken säger. Här sitter jag och bestämmer mig för att gå in och kika lite på min vän linnea's blogg. Då kommer jag till de inlägget som hon tillängnade åt mig när jag fyllde år och låg hemma med min hemska sjukdom. Visst har jag redan sett inlägget men nu när jag läste orden igen och såg på bilderna på oss två medan jag samtidigt lyssnade på Carry you home - James Blunt så blev jag så galet rörd att tårarna började rinna.
Linnea betyder så otroligt mycket för mig. Hon med fler av mina vänner har fått mig att inse vad riktigt vänskap är,hon är äkta och inte som dem som lämnar en när allt går nedför. Hon ställer alltid upp för mig och hon bryr sig. Linnea kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. ღ


Min lille katt ღ


Min lille älsklings-Bosse gottar sig hela dagen lång är ute och busar hela natten. Kom precis in från stallet, mamma bad mig hjälpa henne eftersom hon alltid är så stressad på måndagar. Gubben min blev nyss hämtad av Eleonar för dom skulle ner till götet för att familjen skulle hälsa på mormorn som nog tyvärr inte har så längt kvar. Tycker de är så sorgligt när en släkting till någon är påväg att gå bort. Lider verkligen men Marcus, han har de inte lätt och de blir jobbigt med ännu en sak som gör ont. :(

Designen är i stortsätt klar, lite småpyssel kvar bara!
Komentera gärna vad ni tycker om den nya designen!

Design under uppbyggnad!

..som ni säkert ser så är de väl en del som ska ändras. Jag är inte alls så duktig och kreativ som jag önskade så de kundebli en del avanserade saker men tyvärr är det inte så. Ska ta en paus nu från photoshopandet och ta en liten promenad med älsklingen. Mys!

Ensam men mysig kväll



Som ni säkert ser på bilderna så märker ni säkert också vad det är jag underhåller mig själv med. Nej men jag har tv'n på och jag sitter och kollar på Walanderfilmen men just nu är det nyheter. Kan väl också vara okej ibland att få en uppdatering om omvärldens händerlser. Marcus är inte här ikväll, lika tråkigt som alltid men de får mig bara att längta mer till imorgon då han kommer igen!

Igår hade jag, Louise , Cecilia och Marcus en liten melodifestivalenkväll här och kaos kan man väl mer eller mindre beskriva det med. Haha, dem flesta låtarna var skräp och kvällen slutade med att de var popcorn och chips på hela golvet. Har inte damsugit upp de än.. Ska göra det imorgon istället, orkar inte gå upp och hämra damsugarn..

Nej fy , nu börjar jag bli hungrig, så jag sticker till köket och hämtar lite te och smörgås. Hoppas ni alla får en mysig fortsatt kväll! ♥

Hampus är bäst!

Shopping ♥

Bara för någon timme sedan kom jag och marcus hem efter eftermiddagens shopping i nordstan som ockmså Cissi joinade på. Fick med mig en hel del och jag är riktigt nöjd med mina köp. Det var ju rea lite här och där så de blev en hel del fynd ;)
Imorgon har vi nationelt prov i svenska första timmen i skolan, tvär jobbigt efter som vi också slutar klockan fyra somma dag.. Men de är gött att bara göra proven nu så man slipper den skiten senare. Så imrgon sitter hela Sverige samtidigt som oss och skriver. Haha, fan va coolt!
Här kommer bilder på vad jag köpt, riktigt nöjd!




Inga vidare bilder men de kommer bilder när jag har på mig det i stället!
Hampus är bäst!

LOVE ♥


Nu blev jag beordrad av Louise denna gången att blogga.. Tur att någon påminner mig i alla fall! Vi ska om en liten stund gå in och ja svenska lektion och vi slutar runt tre skulle jag tro? Därefter drar jag och Cissi ner till stan och möter Marcus för att sedan gå till Nordstan och kika efter lite lite smått och gott.

Hampus är bäst!

Här sover man gott ♥


Ja, nu sitter man i sitt rum med katten utsträckt brevid. Känner mig ganska ensam för Marcus är inte här och katten är inte så jätte social när han sover.. Så tv'n får underhålla mig!
Hepp, nu pep datorn till och visade dåligt batteri så de får inte bli så mycket mer här ikväll , men hoppas ni får en trevlig och mysig kväll!
Puss hej! ♥ hamus är bäst!

Writing later!

Lovar att jag ska blogga sen, har inget speciellt att skriva nu så vi hörs sen! :*

(hampus är bäst!)

SHUPP SHUPP

mupp mupp

martina hampus elin= beccas änglarhampus and 2 retards <3




hampus är bäst

GODDAG!

CHA CHA BLOGGEN, JAG ÄR GLAD IDAG! Vet ni varför? FÖR ATT HAMPUS GÅR I MIN KLASS :D :D :D :D :D :D :D




HAN ÄR AWESOME :D          hampus är bäst
hampus är bäst

Living young and wild and free♥

Hej, nu bloggar man på grund av order av Hampus, vi har spanska och Charlotta blir la snart förbannad på oss alla.. Hahah!
Hon samlade precis in mobilerna.. de börjar bli riktigt tråkigt på spanska lektionerna. Fyfan :(
image description
ne , nu måste vi lyssna, hejdå! ♥

Hampus är bäst!

RSS 2.0