Friday!!

 

Fredag igen, äntligen! solen skiner och vi kvävs inne skolan! / linne ;)

 

 


Svar på komentar!


Fick en komentar på inlägget här under där man undrar vad paketen där det står "all night long" är. Jo, de är en skosula typ haha, en gummisula för att ha i antingen mina nya klackskor eller mina ballerina skor.

Haha, de är ju inte så tydligt var det är så nu behöver ni iallafall inte undra vad det är! :)


Nytt!



Lite nytt som jag släpat hem. Skorna ner till vänster är mina avslutningsskor, 14,5 cm klack.. Är gaaaanska lång med dom. Men dom är sjukt snygga och goa att gå i. Allt som är på bilden är inköpt nyligen med inte på en och samma gång plus att jag har fått en ny ridväst , såm här ska det ridas för fullt!
Synd dock att Rambo och Surprise måste åka hem idag. Dom blir hämtade lite senare idag för Surprise måste hem och få en ny sko på ena framfoten. Sedan kommer dom nog hit igen!  

Yees!!

Åh är så galet glad nu va. Har mattelektion och vi allihop sitter och spelar osånt på sina mobiler. Självklart gör ju jag det med. Vi fick alldeles nyss veta hur de gått för oss i nationella matte och jag klarade de, så extremt glad nu! Slutar om tvä timmar dock så hoppas sista lektionen går fort sen.

Bjuuder!


Ny header!

Sho bros! Har precis duschat och jag ligger och väntar på att killen min ska stänga av sitt spel så vi kan se på film. Idag har vi haft nationella i matte, gick väl sådär, kunde dock gått bättre. Kom hem tidigt så valde att ta de lite chill så jag satte igång mulan på tvn och såg på den. Så bra film, de va väldigt länge sen jag såg den sist.
Jag har också ordnat en ny tillfällig header och själv är jag ganska nöjd :) slänger in två nice bilder för skojs skull också!


Mot universeum

Hejsan hoppsan, jag sitter just nu i Daniels bil påväg ner mot göteborg för jag, Marcus och Daniel ska på universeum.
Vi vaknade väl ganska tidigt förut och efter lite god frukost så bar de ut i stallet för att de hästarna mat och mocka för Rambo och Surprise. Gosepojkarna! Blir kanske en liten ridtur på någon av dem sen också :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949380/images/2012/pic_202242165.jpg" class="image">


Fyfan på hampus!

Hampus är dum som självklart skulle vara dum och skriva om jonathan, såklart så ska ju jonathan få sin hämd. För ikv ska han hämta mej och vi ska se på a-lags match, för marcus spelar med dom ikväll :)


Hampus...


Mitt hatobjekt...

Fyfan asså, jag hatar verkligen att gå i skolan! Speciellt när jonathan är här, fyfan vad jobbig han är! Ni som inte går på munkegärde, VAR GLADA! Och gå inte på mimers på gymnasiet, för det ska han göra och ni vill inte gå i samma klass som han!
Jaja, nu vet ni att han är en idiot, så nu ska jag berätta om min dag :)
Idag vaknade jag kvart i 6, så gick jag upp och åt frukost samtidigt som jag kollade på tv, det fanns inga roliga program! Men iallafall, vi hade spanska prov som jag inte hade pluggat på, men det kändes som om det gick bra så jag är nöjd :D
Nu har vi snart NO, inte lika kul, bloggar mer sen!


Walla musik nu!

Har musiklektion just nu och vi jobbar med musik från olika kulturer, extremt tråkigt! Kan meddela att jag har väldigt ont i magen för jag är hungrig, jobbig värre! Har kommer en bild på Martena och Jona.


Konstnär nästa?

Nejnej, rubriken stämmer verkligen inte men tänkte bara visa vad jag blev klar med på bildlektionen imorse. Blev väl ganska nöjd, dock tycker jag nästan att min första skiss blev bättre. Önskar verkligeb jag hade lite mer talang inom målning som mina kompisar eller Marcus, shit va duktig han är!
Jag sitter och knarkar musil för tillfället, de är ingen hemma så kan lika gärna passa på stt sjunga LITE högre ;)


Bästa dansgruppen ever!



Såhär grymma var vi i min grupp när vi hade dansuppvisning för ett tag sedan. Jag tror nästan vi var dom som var jämnast i vår dans. Visst missar kommer ju, kan inte påstå något annat från min sida.. Dock vill jag ge alla i min grupp beröm för att alla är så duktiga, STOR TUMME UPP!
Jag står längst fram till höger! Failar lite gran men de är väl inget speciellt.. :) Kvaliten på videon är inte helle jätte bra men enjoy!


Nytt på gång!

Precis som rubriken lyder så är jag faktiskt på gång med lite nytt nu. Planerar en ny Header/design samt en mycket mer aktiv och intressant blogg. Men i samband med det så behöver jag er hjälp. Jag vill veta vad ni vill läsa om. Musik, mode, hästarna, ovs.
Känns så tråkigt att inte veta vad ni vill läsa om så om de inte kommer förslag så får jag väl överväga om jag ska fortsätta eller inte.


Så vad vill ni läsa om?


Måndag

Japp, då var det måndag igen, dock ligger jag hemma i sängen just nu. Åkte till skolan i morse men fick åka hem igen efter då att jag höll på att kollapsa när vi körde orientering. Kunde knappt andas med all slem i halsen och huvudet dunkade som aldrig förr samt att jag fick världens jobbigaste hosta. Antagligen så är det väl problemet med halsen som ligger och lurar på mig. Så jag har bara legat i sängen sen jag kom hem, har sovit ganska länge också och ska försöka sova lite till.
Älsklingen kommer ikväll också så får ligga och gosa med honom resten av kvällen.


Lektion ;)

Våga inte tro att det är Linnea som skriver för att det är det verkligen inte!!!! Det är inte heller Becca som skriver!
Shhhiit onödigt inlägg men här kommer det en liten bild bara för det ;)
Kraaam //


Promenix

Ute och går, hehe. Gött som fan!


Greys anatomy

Ligger i min stora och gosiga säng och ser på världens bästa serie på 5an. Solen skinner dock väldigt gött ute så funderar på om jag ska sticka ut och springa en sväng? Min lilla gosi kommer inte ikväll heller så jag får se till att sysselsätta mig med något kul så de inte blir allt för jobbigt utan honom. Det är jätte tråkigt att de ska bli tråkigt väder imorgon, det har ju vart så underbart gött att vara ute dem senaste dagarna. Jaja, det ör synd att man inte kan styra över vädret. Ha d gött underbaringar!


IPhone!

Heej, för först gången bloggar jag nu från min iPhone. Sitter i skolan och har engelska halvklass och vi chillar med go musik. Haha lite lugn musik här och go dunk där, hehe.


Super glad!


Åhh, nu är man sådär super duper glad så man knappt vet vart man ska ta vägen! Har avklarat en långskoldag nu i de härliga vädret och har också avklarat det näst sista nationella provet. Så nu väntar bara den svåra delen av matten sen är allt över. Vill också tilllägga att jag är uberglad över att vi kommer få våra Iphone's idag och som pricken över i:et så kommer också Marcus ikväll och då blir de myyys!


RSS 2.0