Forever alone

 
En mycket seg dag i skolan har idag passerat, det är vad jag ville börja mitt inlägg med. Men det enda bra med denna tråkiga dag är jag faktiskt har jobbat mer än vanligt på största delen av lektionerna, plus att jag gjorde läxan när jag kom hem och började med den innan alla annat! Helt sjukt, vad gör skolan med mig egentligen..?
Nejnej, kände bara att de vore gott att få allt klart i tid för en gångs skull och nu är jag självklart redan super trött men ska invänta Marcus så jag ska passa på packa lite för imorgon då vi ska till min padre. Dock ska vi bara stanna en natt, morbror har släktkalas på lördag och de vill man ju inte missa samt att jag själv har släktkalas på söndag.. Mat är ju allt gött! :)
Så som sagt, jag ska packa och sedan tråka ut mig själv med något annat trevligt! Ha d!

Men tjeenare!

 Hejsan hoppas alla små barn! Längat efter blogginlägg? Kan tänka mig det för de fortfarande en del som dagligen kikar in. Jag är frisk igen iallafall, hela familjen (inkl Marcus) låg hemma hela veckan med kräksjukan. Dock hade jag tur som inte missade något och jag är tillbaka i skolan utan problem. Igår slapp vi undan skolan och behövde bara gå en lektion, underbart så jag och Julia chillade hemma hos henne tills vi drog oss tillbaka till stan då vi skulle på bio och se "Les miserables". Ingen höjdar film men endå okej för att vara nästan tre timmar lång.
Idag har vi även haft buffert-dag i skolan så var ledig. Dock har inte dagen vart så händelserik. Var på träning med flickorna förut. Grymt att det kom så många också fastän att det låg på mellan 10 och 15 minusgrader. Den här träningen var även jag mer aktiv på och det var en trevlig träning så att säga.
 
Nu ska jag gå och äta lite smörgås och varm choklad. Mums! Jag kommer väl i säng ganska tidigt ikväll med då jag är väldigt trött redan nu. Somnade vid nio-tiden igåt, helt sjukt va trött jag var!
Kom på en sak till! Grattis till Shakira och Pique som igår fick en liten son, Milan Pique Mebarak blev hans namn!

Sjuk

Jag har gått och blivit sjuk, magsjuk då så jag känner inte för att blogga just nu så jag kommer igång igen när jag är frisk som förhoppningsvis blir innan lördag för jag tänker inte vara sjul en födelsedag till!


Svin trött

Jisses vad jag är trött, helt sjukt asså. Men allt är klart för ikväll så nu är det faktiskt time att sova. Ikväll har jag hunnit med en del då jag har skrivit klart mitt träningsschema, pysslat i stallet för att hjälpa morsan, pluggat spanska och avklarat det första träningspasset för denna veckan. Awesome!
Så det enda som ska göras nu är bara att plocka ihop inför i imorgon samt ta en snabb dusch en blir det krypa ner i älsklingens famn framför tv'n. MYS ♥

9: Något jag önskar mig.

Hm.. en mycket bra fråga då jag egentligen känner att jag har allt jag vill ha men en sak som jag längtar efter mest är...
..Min fina Kasper, saknar honom så sjukt mycket och vill ha hem honom igen! :(
 

On ma way home

Yes precis som rubriken lyder så är jag påväg hem. Riktigt gött efter en trög måndag i skolan. Efter min hemkomst blir det spanskaplugg och lite god mat hoppas jag väl. Jag ska nog köpa med mig en ben&jerrys på ica när marcus ska handla påvägen hem, de blir som pricken över i:et denna kväll.


Kass uppdate

Förlåt men just nu går det ganska segt med bloggen men det kommer komma igång igen, lovar er! Men för stunden blir det inte så mycket då jag och Marcus ser på film nu och ska sova snart. Jag skriver imorgon igen, puss goingar!

8: Min idol


Stora höga ridklubb

Just nu sitter jag och fryser rumpan av mig i ridhuset på Stora höga ridklubb. Vi är här med Caramis och Myran så dom för lite motion. Amanda är även med här och provar Myran så får se om jag själv rider något. Längtar nästan hem, hahah vill in i värmen.
Jag har vart med lilla Linnea idag också, super mys! Hon skulle egentligen hängt med hit och knäppt lite kort på Myran men förstår henne då hon kände att de skulle bli väldigt kallt och hon kunde lika gärna plugga franska hemma istället. Så vi tar det en annan gång istället.


7: Min bakrundsbild i mobilen


Åsikter hit, åsikter dit

 
Hejsan hoppsan, trevligt med lördag. Dock är det egentligen städning m.m som står på schemat. Därför passar jag på just nu när varken mamma, Matiias eller Marcus är hemma att kolla på tv, hehe..
 
Tänkte prata lite om programen Top model och Project runway. De är program som jag väldigt gärna kollar på, dock inte dem svenska "wannabe" programmen för de något man verkligen skäms över när man ser. Dom "leker" seriöst de amerikanska preogrammen, de låter så barnsligt när dom säger precis samma saker fast på svenska. Allvarligt talat så tycker jag inte att Sverige ska kopiera  andra program på de sättet för dem blir bara riktigt dåliga och människorna som medverkar i programmen "leker".
Jag tycker att det är roligt att Sverige lånar idéerna men där går ju gränsen, att kopiera allt är ju bara barnsligt. Jag ser inte på dessa program men det händer ju att dem är på tv och då ser man ju på skiten tills man inte orkar med det mer.
 
Nej, jag vill inte gnälla över detta mer utan nu ska jag skriva klart mitt träningsschema och sedan ta tag i städningen!
Gulligull vovven, vill ha en sån plutt ♥

6: Bild på mitt favorit skal.

Skalet är grymt snyggt och när jag köpte det så fick jag en dammplugg till. Dock har jag inte kvar skalet då de blev stulet tillsammans med min kompis mobil som då lånade skalet.

Äntligen Fredag

Det är så skönt med fredag och jag är redan trött så jag längtar tills man ska krypa ner i sängen med Marcus senare ikväll framför någon bra film och bara mysa för fullt. Nu är det även bara 8 dagar kvar, längtar!
Skolan idag har vart lugn och hemma blev de pizza med Marcus, Hannes och Cissi. Gud vad gott det var med pizza för det var allt ett tag sedan nu.
 
Jag tycker att ni är lite kassa på att komentera för nu vet jag ändå att det faktiskt är en del som läser min blogg. Jag vill veta vad ni vill läsa om, eller om ni undrar något. Det är så mycket enklare för mig att skriva intressanta inlägg.
 
Tänkte på en annan sak också, jag skulle ju tatuera mig med mamma sommaren 2011, dock blev ju inte det av och vi har inte pratat om det på ett tag nu så det kanske är vad jag borde önska mig pengar till i födelsedagspresent? Jag är iallafall helt fast vid att jag ska göra det, så blir det inte nu så får det vänta tills jag samlat ihop lite pengar själv. Här under kommer lite alternativ till min tatuering men är ganska säker på att jag ska ha den översta dock med annan text på ena skulderbladet.

Åh va jag vill ha vågit hår jämt!

 

Because you loved me

 "You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me"
 
Så underbar låt, älskar den verkligen och texten är jättefin!
Just i denna stud håller jag på att skriva in vår spanska uppgift på datorn så den förhoppningsvis kommer in i tid och självklart ligger lilla Snooki bredvid mig och är både trött och kelig.Hon spinner så gott när man killar henne på magen.
 
Nu är det bara 9 korta dagar kvar och jag har fortfarande inget planerat inför min födelsedag så jag antar väl att det inte blir nått alls, ingen skillnad till förra året då alltså. What ever..
Jaja, jag ska gå och hämta lite käk nu och sedan kolla vidare på simpsons. Så om ni har träkigt eller något så kan ni ju antingen Kika mig eller följa min instagram.
Kik: Beccabiffen
Instagram: Beccabiffen (tror jag haha...)
 

Snooki

En sak som jag glömmt att berätta är ju att jag fått en kattunge! En söt lite mysig tjej som verkligen inte kan få nog  av lek och mys. En riktig tuffing är hon allt också, hon tuffar sig mot hunden och är nyfiken på de stora pojkarna Bosse och Nisse.
Jag hämtade hem detta lilla busfrö samma dag som vi åkte upp till sommarstugan den 30:e december så sen dess så har hon vart helt underbar. Och namnet hon fick är Snooki!

5: Min favorit bodylotion.

Goaste ever och så galet bra!
 

Svenskalektion

Hallojsan! Just nu lyssnar vi alla på när Annelie snackar om en artikel om män som hatar kvinnor i GP. Haha, nu ska vi även gå in själva och läsa om den och ge våra egna åsikter. jippi..
Nej men svenska kan väl vara trevligt ibland iallafall när de inte är långt kvar tills lektionen är slut ;) Dock har vi en riktigt lång håltimma fram tills nästa och sista lektion som börjar 14.20. Segt men lite Grey's Anatomy eller musik och datorn kan säkert ordna detta.

Time to sleep

Tänkte bara skriva lite om kvällen och säga godnatt.
Det blev en riktig snabb-middag förut innan träningen, som faktiskt gick väldigt bra och flickorna var duktiga för att vara första träningen på ett bra tag. Dock hade vi väldigt dåligt väder men tjejerna verkade ha roligt ändå. Ikväll har vi redan hunnit se filmen Rambo som gick på 6an nyss, missade typ halva eftersom jag suttit med datorn och planerat hur jag ska lägga upp mitt träningsschema inför de kommande 6 veckorna (uppgift vi fått i skolan).
 
Så nu orkar jag inte sitta här mer så god night honeys så hörs vi imorgon!

4. 3 fakta om mig

  1. Jag älskar glass, väljer det lätt framför godis!
  2. Jag har precis blivit tränare för Kodes F02/03 då jag tydligen var efterfrågad i höstas, haha.
  3. Jag saknar faktiskt ridningen... Att vara duktig på de och framförallt hästarna... :(

@tåget

Slutade för ca en halvtimme sedan och sitter nu på tåget med lite skön musik i öronen efter en jobbig men rolig idrottslektion som bestod av kampsport/boxning som Oscar höll i. Mycket trevligt, dock fick knät vila så stod mest med mitsarna eller slog.
I Kode blir jag upphämtad av Marcus så åker vi hem och gör lite god mat. Jag är verkligen jätte hungrig nu!

Och jag räknar fortfarande ner så nu är det bara 10 dagar kvar, tagga!


Tankar

Mycket tankar snurrar just nu i mitt huvud. Det är endast 11 dagar kvar till min födelsedag och jag är så bekymrad över vad jag ska hitta på. Vet inte riktigt om jag orkar ordna ihop något själv så får väl se mer vad som händer eller om jag firar med kompisar överhuvudtaget.
Jag är så glad över alla mina kompisar men det är så synd när dom är så utspridda och inte alla på ett och samma ställe eller riktigt många på samma plats..
Har så många gånger hört om kompisar som ordnar överraskningar för sina vänner och det är så fint, tycker själv att sånt är jätte kul att göra för andra, alla blir så glada och man är med dom man älskar, så mysigt! Det är något jag själv hade velat göra någongång men det är just självfallet inget man kan kräva av sina vänner utan de är dem som avgör om dem känner att man är värd engagemanget och tiden, that's it!
 
Jag samlade ju ihop lite kompisar för några månader sedan för att fira min älskade Marcus 18årsdag. Då gjorde jag och Louise en smarrig tårta som vi lyckades likna en fotboll och de bästa var ju att har inte riktigt viste vad som väntade honom, så glad och go. Även mormor och morfar kom den kvällen för att fira honom.
Hade gärna firat med bara Marcus en dag nu framåt min födelsedag, bara vi två. Det kunde bli hur romantiskt som helst, mysig bio, middag eller bara hitta på något riktigt kul! Även om vi säkert inte firar så iår så kommer vi väl mysa hemma iallafall, älskar honom så mycket så vill inte begära något av honom.
Men idéer kan man ju alltid ha, så jag själv kanske planerar något mysigt för oss två själv.
Som på första bilden kanske..? Raawr..
 
 
I waaaant...!
Eller 17 vackra rosor..
 
 

3: En parfym jag gillar.

Goaste parfymen ever, efter min Lacoste då...
Midnight fantasy - Britney Spears

Kan de blir värre?

Nu sitter jag äntligen på bussen påväg hem från skolan. Det har vart en hel del tröga lektioner i skolan och den efterlängtade idrottslektionen blev inte alls som jag sett fram mot. Badminton och vi avslutade med att mitt knä vek sig och knäskålen hamnade ur led. De var ett tag sedan de hände och de gjorde så ont att tårarna inte gick att hålla tillbaka, så nu är de inlindat i bandage och jag haltar runt. Jag kan knappt böja de och vrider jag de så känns de som tusan!
Aja, finns inte så mycket jag kan göra nu utan det får bli mjukisbyxor imorgon så att jag kan linda om bandaget om det behövs. Tur har jag också att inte är just idag som tjejerna har träning, utan det är imorgon så jag får vila knät till imorgon iallafall.
En tråkig bild på mig från nyår också som ni får tillsammans med detta roliga inlägg ;)


Dumma rubrik..

HEJ.. Idag har det varit en mycket händelserik dag, eller inte.. Två futtiga timmar i skolan och sluta redan vid tolv pga strömavbrott. Lite shopping med kära Julia och jag fick med mig lite småsaker. Kom hem ganska tidigt så tiden har försvunnit i samband med en massa Grey's Anatomy avsnitt, ska se sista av sängsong 8 alldeles strax. Jag är dock smått frustrerad då jag inte kan få reda på vilka dagar och i vilka ämnen som vi har nationella i då jag verkligen måste ta reda på de för att vi ska kunna planera Spanien resan till Påsk, som nu känns ganska långt borta..
 

2: Smink jag använder varje dag.

Jag är ingen kräsen människa när det kommer till smink och jag är verkligen inte duktig på det heller så för min del så räcker det med maskara och kanske lite färg på ögonbrynen ibland.
Men just nu använder jag iallafall maskaran här på bilden under.
Eller..

1: Min facebookprofilbild med mest likes.


Rolig lista

Snor denhär trevliga lista från min vän Emmelie (länk till hennes blogg HÄR) ändrar den dock lite så att den timar min födelsedag.
 
 
1: Min facebookprofilbild med mest likes.

2: Smink jag använder varje dag.

3: En parfym jag gillar.

4:3 fakta om mig.

5: Min favorit bodylotion.

6: Bild på mitt favorit skal.

7: Din bakgrundsbild på mobilen.

8: Min idol

9: Något jag önskar mig.

10: Hit vill jag åka innan jag dör

11: Någon jag kan berätta allt för.

12: Detta kanske ni inte visste om mig.

13: Något som jag längtar till som kommer hända 2013.


Skön dusch

Jag kom alldeles nyss ut ur duschen och det var riktigt skönt så nu känner man sig fräsh och go inför imorgon då jag ska tvinga mig själv upp till skolan. Jag är inte så överdrivet taggad men vi har bara två lektioner så slutar runt halv ett.
Ibland är de bra underbart att ha en äldre pojkvän med bil som kan köra och hämta en vid bussen och massa annat, den lyxen har jag imorgon efter skolan när jag ska in och kika på lagerhause och sedan bli upp-plockad på backaplan av min lilla Marcus.
 
 
Nej, nu ska jag smörja in kroppen med lite kokoslotion och sedan krypa ner i sängen framför tv'n för lite mys med älskling. God natt godingar!

Ytterby Cup

Det ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen med Grey's Anatomy nu efter en dag i mimershallen. Där har vi (jag och Cissi) vart och kollat när Marcus spelat Ytterby cup med kodes herrar. Han spelade även där i torsdags fast med juniorerna som han fick ett bättre flyt och spel med.
Fotboll är alltid kul att kolla på och man blir själv så galet sugen på att spela men jag får lugna mig till jag skall börja träna småttingarna. Tagga!
 
 

tvåtusentretton - 2013

Första inlägget för detta året kommer här! Jag tänkte skriva lite om mitt 2012 som start på det nya året och bloggen.
Mitt 2012 har inte vart mitt bästa år, de kommer ganska långt ner på listan av bra år. En del bra saker har ju hänt men de sämre händelserna tar övertaget. Det började med att jag var sjuk i tre hela veckorm ut och n på sjukhus och min födelsedag som jag längtat till så mycket blev en ren katastrof. Jaf var sjuk och jag fick inte åka till mina vänner i skolan, jag fick inte chansen att njuta av att bli ännu ett år äldre alls. Året fortsatte med samma sjukdom i flera omgångar och jag hade det kämpigt i skolan med plugg, nationella och pressen om gymnasieval. Jag njöt verkligen av att få sommarlov och känna att allt i grundskolan var klart men sommarlovet lyckades inte hålla den kvaliten som jag ville heller. Umgicks inte lika mycket med vännerna förutom i fotbollsskolan som alltid är en roligt del av sommaren.
När sommaren började gå mot sitt slut så var det dags för en ny skola, nya lärare och en helt ny klass. Jag har fått många nya vänner nu i från skolan och de är väl det bästa med året för vänner som stöttar en är viktigt.
Lyckan har inte riktigt vart med mig och Marcus då vi haft våra bråk och gräl fram och tillbaka helst under hösten dock har valt att glömma den tiden och blicka framåt mot det nya året!
 
Om jag fick ändra något med 2012 så skulle jag ta bort all den tiden som jag slösat på människor som inte är värda min tid och som fått mig att må dåligt. Tur att man lär sig utav sin misstag! Men nu så skall jag bara se framåt tillsammans med marcus och försöka göra detta år till ett super år! Imorgon är det bara två veckor kvar till min 17årsdag och den hoppas jag att jag får fira med alla jag älskar.
 
 
        (Googlebild) 

RSS 2.0