Min lille häst

Som jag tidigare missat att berätta så har min lille häst Kasper kommit hem igen. Jag har saknat honom så himmla mycket!
Har precis käkat frukost som bestod utav pankakor och jordgubbar, gott! Oh just nu så sitter jag här vid Marcus dator och väntar på att han ska komma ur duschen. Senare under dagen sa vi med Marcus familj till de naturhistoriska museet. Är extra taggad också för idag är dagen då vi ska få veta vilken skola vi skall gå på till hösten, så klockan 14.00 ska jag sitta berädd med mobilen och logga in på indranet för att se hur antagningen blev.

Only the real ones knows when something is wrong

Det är allt bra tur att man har vänner asså, hade inte dom funnits så hade inte jag ståt där jag står idag.
Ja, nu förstår ni, nu är jag tillbaks! Kära lilla bloggen finns ju alltid i tanken men putter lätt iväg tanken då jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. Men vill bättra mig med bloggen så försöker igen.
Jag sitter för stunden nu hemma hos Marcus och väntar på att han ska äta färdigt. Det har ju vart riktigt gott väder idag och största delen av dagen har jag spenderat med Linnea, det var allt ett tag sedan nu.
Hoppas ni andra haft en trevig midsommmar för det har jag haft i Mellerud med familjen och Marus. Nej, nu kom marcus , vi hörs senare!

Tjenare bloggen!

Hola på er, det var allt ett tag sedan nu. Får allt se till att komma igång med bloggandet! Iallafall så sitter jag på bussen påväg hem för tillfället, ska bli grymt gött att komma hem. Helt okej skoldag, nöjd med musikprovet som man fick alla rätt på och så blir det nog Mvg på min lyftkran i tekniken, fick vet att även den andra teknikläraren var imponerad av lyftkranen. Underbart att höra!
Se här under vilken söt pojkvän jag har, kan inte bli lyckligare än med honom!


RSS 2.0