Allmost done

Äntligen är jag klart med bilderna i Photoshop till skivomslaget. På tisdag är det deadline och allt måste vara ihopsatt i rätt tid. Hoppas på gott resultat när jag limmar ihop det sista. Då vi har lite extra tid på oss att fixa klart på tisdag så tänkte jag passa på att göra "skivan" då.
Det är riktigt skönt att ha Photoshop på båda mina laptops nu, det är lite smidigare att kunna använda skoldatorn då min egen gamla laptop börjar blir lite packad med spel, program m.m. så är det snart dags för en rensning av min kära dator.
 
 

Fina Julia

 
Bjuder på en söt bild på vår lilla Shetland Sheepdog, för nu ska jag tvätta bort mitt smink och gå till sängs för att njuta av lite mer Greys anatomy. Man får aldrig nog av det.

Webcam toy

Jättekul med håltimma i ca en timme nu. Spanskan är inställd så jag få roa mig med Greys Anatomy och Webcamen. Gustav ville vara med lite också så varför inte förgylla bloggen med lite trevliga bilder.

Önske-kollage


Slängde ihop ett snabbt kollage med smått och gott som jag önskar mig till jul och kanske till min 18årsdag som ligger tätt på därefter. På senare tid har jag haft svårt att önska mig saker, förr ville jag verkligen ha ALLT, hade verkligen begär att få allt jag kunde men nu vill jag inte eller kan mer eller mindre inte längre.

Confessions

 
 
Enda sedan sjunde klass har jag varit med en ny klass på skolfotot varje år. Antar att klassen jag befinner mig i nu blir den sista.
Jag älskar spel, alla möjliga sorter men de är endast få som jag själv spelar då jag tycker det är jättekul att se på när andra t.ex. Marcus spelar något nytt spel (dock inte Fifa..).
Jag fyller arton om endast två månader från och med idag. Längtar så! Myndig, körkort och ingen som längre kan styra och ställa över en på samma sätt.
Inredning tycker jag är jätteroligt, inte undra på att jag längtar till att vi får en bycha/stuga att flytta ut i, Marcus kommer inte få en syl i vädret under tiden vi fixar den..

RSS 2.0