Väntar på bussen

Nu sitter jag och klasserna bg1a och bg1b och väntar på båten som ska ta oss ut till känsö. Vi har fått jätte fula overaller som vi redan har på oss och en fet väska med sovsäck, liggunderlag osv.. Så nu taggar vi att dö, jippi!


Nytt

mobilskal och dammplugg - fyndiq , väska - missäy , ring - Gina tricot

Brothers under the sun

Mina fina pojkvän och hans super goa kompisar André och Theo. Riktigt sköna killar att umgås med!
 
Härligt att vaknar upp till så fint väder utanför mina väggar. Marcus åkte precis härifrån för att hjälpa sin syster flytta så idag ska börjar packa inför känsö samt städa osv. Jag har även ordnat upp hur jag ska lyckas ta mig till käringberget där vi ska sammlas på måndag. Jag ska faktiskr möte upp en kille vid namn Emil ifrån min klass i Nils erisson terminalen och därifrån ska vi tillsammans försöka hitta hela vägen, haha hoppas vi inte går vilse...
Nej, nu ska jag äta lite god frukost och göra iordning mig!

I miss you

Åh va jag saknar vår lilla Cindy. Vi sålde henne för ett tag sedan eftersom hon bara stod och vi tänkte att de skulle vara bättre  för henne att få komma till en familj där dom rider henne lite och får all den uppmärksamhet som hon förtjänar. Hennes lilla bebis Quianti är iallafall kvar här hemma och henne ska vi troligen själva för rida in i framtiden.
Idag började skolan 12 och dagen har vart helt OK, väldigt nöjd må jag säga! Har äntligen hittat fler i klassen på
facebook nu, de är ju alltid bra ifall man behöver veta något inför skolan och sånt.Många nya goa kompisar i nya klassen, de blir säkert 3 grymma år. Men nu är de helg och time to chilla med mys med pojkvännen och familjen.

Systra mi

Nu sitter jag på bussen påväg ner till skolan, börjar klockan 12 idag och vi ska ha våra första riktiga lektioner men vi kan väl inte räkna med att vi gör allt för mycket på dom två lektionerna vi har idag. Jag har redan lärt känna en del i klassen, känns som detta blir en bra klass när alla lärt känns varandra ordentligt. Jag slutar vid 3 idag skulle jag väl tro och förhoppningsvis möter jag Marcus i stan så vi tar bussen hem tillsammans. Ikväll har han även match så jag hänger väl med och kollar på den, kanske ber jag Cissi komma och hålla mig sällskap.
Tog en sväng i stan med Marina i onsdags och fick köpt mig en ring och väska, super nöjd! Goaste på bild, kärlek till dig bror ❤


Första dagen

 
Ja, då är första dagen i skolan avklarad. Skolan varade inte mer än 40 min så tog bussen snabbt hem igen och plockade upp Martina på vägen så nu sitter vi här och snackar om allt mellan himmel och jord. Snart ska vi käka och tjöta ännu mer tills käften inte mer går.
Imorgon taggar vi skolan från 10 till 14 med information, runtvandring i skolan och utdelning av skåp. Min nya klass verkar helt okej, hamnade till och med en gammal klasskompis, yeey
 

Movietime och goa vänner!

Det blev ingen vidare rolig sväng in till stan då mamma skulle på mötet på min skola för jag fick sitta i bilen och vänta på henne i en och en halv timme eftersom jag inte var sugen på att gå runt på stan ensam. Har iallafall hunnit gå en promenad med hunden och Marcus, käkar och tagit en go dusch.
För stunden sitter jag nu och chattar med lite goa kompisar om hu de gått för dom idag i skolan, de flesta jag känner började idag. Även jag fick veta vilken klass jag kom i och det blev Bg1b så de ska bli spännande att träffa dom andra i klassen imorgon!
Nu ska jag och Marcus sätta på en film och mysa ner oss i sängen, puss!

En sista dag

Idag har jag min sista sommarlovsdag innan jag kliver in genom dörrarna på Katrinelundsgymnasiet imorgon.  Kan knappt tänka mig att det är bara timmar kvar till jag börjar gymnasiet, nervositeten börjar väl snart inta men de kommer inte bara vara nervöst imorgon. Det kommer vara spännande att få möta en helt ny klass och nya lärare så jag får väl påstå att jag är riktigt taggad!
Många från min klass på munkegärde och även många i dem andra klasserna har valt att stanna i kungälv och gå på Mimers. Själv kändes det inte som en skola för mig så jag valde en skola i härliga Göteborg, en elitidrottsskola till och med. Jag har dock inte valt någon idrottsprofil men eftersom jag skall gå en linje som kallas Bernadotte så kommer jag kommer nog vara igång en del då linjen är inriktad på uniformsyrken som polis,brandman osv.
Kommer sakna alla goa vänner från gammla skola men ser verkligen fram emot att träffa och skaffa nya vänner mina sista år.
 
Någon mer än jag som tycker att sommarlovet gått alldeles för fort? Jag hade gärna haft ett par veckor till. Dock har inte mitt sommarlov vart så överdrivet händelserikt. Jag har träffat lite kompisar, vart med underbaraste pojkvännen och vart i tanum där vi hyrt en stuga ett par dagar. Har även vart på bröllop när min morbror gifte sig och en del andra kalas. Det är ju aldrig tråkigt.
 
Nej, nu har jag inte många timmar kvar och jag har en del att göra idag. Måste börja planera lilla systerns kalas för henne och hennes vänner samt åka med mamma till stan.

RSS 2.0