Underbart!


Bilden är tagen för ett par dagar sedan här nere i viken i årsnäs!
Har för ett litet tag sedan kommit hem från skolan och jisses va gött vädret är! Man mår så galet bra när solen är framme och värmer upp vårt underbara land. Inga läxor ikväll så det blir ut en sväng och sedan massa mys med älsklingen.
Klickade hem en skinjacka i söndags och förhoppningsvis kommer den i början på nästa vecka. Läängtar!

Drömmar ♥


Hade lite tråkigt så började söka på lite klänningar. Då kom jag snabbt in på bröllopsklännigar och jag trodde jag skulle dö, så otroligt fina klänningar jag hittade! Och när jag satt och kikade igenom dem jag hittade så såg jag allt framför mig, ett stort vackert bröllop i en fin kyrka, drömklänningen och självklart min älskade drömprins Marcus vid min sida. Klänningarna här ovan några som jag skulle dö för! Åh, om jag bara var några år äldre så skulle jag gifta mig nu, med Marcus och i någon av dessa klänningar!
Favoriten är den vita längst ner, men allihop är mer än perfekta!

(slarvig bild!!)

Flowers


Kalas!


Har precis städat upp i mitt rum , bara damsugningen kvar sedan tänkte jag sätta mig med The sims liten stund innan gästerna kommer. Min syster Elin har nämligen precis fyllt år så vi ska fira henne idag osv. Älsklingen är just nu på match som jag verkligen inte orkade åka med på idag. Jag tyckte de passade bättre att vara hemma idag, är fortfarande dålig i halsen så bör nog stanna inne!
Uppdaterar mer senare , puss och kram mina älsklingar! ♥

Sjuk..

Japp, nu är jag äntligen tillbaka och skriver. Dock ligger jag hemma och är sjuk i vanlig ordning. Jag har ännu inte ätit något idag, ett tecken på att jag är sjuk haha. Så jag antar att de är bra om jag går och käkar snart..
Förlåt för min kassa uppdatering, ni får vara hur sura ni vill , jag förstår er men jag har inte alltid tid och ork att blogga men jag ska försöka bli bättre.
Nej , nu ska jag käka lite och plocka iordning lite i rummet, orkar inte ligga still mer. Sedan kommer också älsklingen så ska vi nog åka bort till Emil och se på film, mys.

RSS 2.0