Snow White


Somewere over the rainbow

Hejsan hoppsan my friends, Ännu en dag har mer eller mindre passerat. Idag vart det dock en väldigt spännande dag då jag och min klasskompis Julia var på Kungsbacka Brandstation för att vara med dem på en kemövning. Super kul och vi fick uppleva lite utav deras vardag på olycksplatsen. Efter det så drog vi tillbaka till götet och käkade en snabbis och åkte sedan till skolan för att gå på sista lektionen då vi hade spanskaprov. Även de gick ganska bra, känner mig nöjd.
Ni kan ju egentligen gissa vad jag gör nu? Självklart sitter jag i min säng och ser på Top Model för om en liten stund så börjar världens bästa serie, Grey's anatomy! Dagens höjdpunkt!

Grey's anatomy

Grey's anatomy är nog fan den bästa serien jag någonsin sett. Så galet bra sjukhusdrama där verkligen allt händer. Avsnitt från säsong 5 har precis börjat visas igen på Kanal 5 och den 3:e eller 4:e oktober kommer dom nya avsnitten, tror der är säsong 9 som kommer. Awesome, längtar så sjukt mycket!
 
Helt ok dag i skolan idag, hade endast 2 lektioner. Så nu sitter jag och ser på underbara grey's anatomy och käkar toblerone, muums!

Run like a cheetah

Love the picture.. Fotograf - Linnea, klänning - missäy
 
Jag är inte riktigt säker på hur jag riktigt ska beskriva denna dagen. Allt började med spöregn, åskoväder och volleyboll-turnering med hela Bernadottegymnasiet. Blev riktigt nere när jag insåg att vi skulle bli tvunga att spela volleyboll även om det regnade men vi hade tur att regnet drev bortåt. Jag och mitt grymma lag lyckades till och med ta oss till final och vinna hela turneringen, som pris fick vi varsin biobiljett. Jag kom sedan hem redan vid halv 2 vilket var riktigt skönt. Så hemma startade jag igång med lite planering inför min systers kalas som jag ska ta hand om nästa fredag. Jag och några kompisar ska då bjuda barnen på en lite spökvandring här på gården. Det är ju alltid lika kul att skrämma små barn, hehe..
Nä, men nu sitter jag i min säng i vanlig ordning och pysslar med lite allt möjligt medan min kära pojkvän är osocial och spelar gta.. Nu orkar jag inte skriva mer, så puss och kram så hörs vi!

Fotoshout


Ojdå, nu var det ett tag sedan jag skrev här sen sist. Kanske är värt att komma igång igen nu när jag fått en skoldator och allt har börjat få flyt? Denna helg så har jag och marcus hurset för oss själva så vi har bjudit hit lite kompisar så om en liten stund så knackar det väl på dörren. Så ikväll blir det film-mys och förhoppningsvis lite amnesia spel. Hihi, taggad!
Igår träffade jag goa Linnea som jag inte sett på jätte länge så det blev den dej snack om allt vi missat samt en liten fotoshout som blev riktigt lyckad. Tänkte bjuda på en utav bildena från igår ;) Kan även berätta att jag är super nöjd med min nya klass, skola och schema. Galet bra faktiskt och lägret vi var på för 2 veckor sedan var jätte kul! Jag har skaffat många nya vänner i båda Bernadotteklasserna och har fäst mig väldigt bra med 3 underbaringar vid namn Emil, Julia och Oscar. Vi tog till och med gruppfoto när vi hade klassfoto i mångdas så när jag får dem så ska jag visa dem här direkt!
Nu ska jag plocka ihop det sista här hemma innan vännerna kommer, ha det gött!

RSS 2.0