Fångad av en stormvind

"Jag är fångad av en stormvind, natt och dag..." Nästan så man känner idag. Storm på inkommande mot Västkusten och enligt SMHI m.m. så kommer stormen slå till med full kraft. Upp mot 30m/s kan det bli.
Så det blir att mysa in sig i rummet ikväll med film och spel. Redan igår var jag och Marcus ute och tog in allt som behövde plockas in inför stormen, som typ utemöblerna, mopeder osv.
Får glädja oss alla så bjuder på en bild på en söt minion. Love them!
 

At fredde´s place

Fifa turnering pågång. Dock kommer ju jag och Malin loosa så galet hårt.. Spelade precis mot Jonathan och ganska duktig var jag väl. Skönt med lov nu, att få sova ut ett par dagar. Längtar väldigt till fredag då vi ska ha spökrunda för syrran och hennes kompisar igen och efteråt hoppas vi att de blir fest eller krök någonstans som avslutning på kvällen. 
 
Hoppas ni alla har ett skönt lov nu godingar!
 

All day long

Åh vad jag tycker att hösten är jobbig. Känns som att jag är ensam om det, allt blir grått och mörkt. Man blir så trött och det känns som om dagarna blir segare. Visst tycker jag det blir mysigt senare med vinter, snö, jul och att mysa ner sig inne i värmen men ändå längtar jag redan till våren!
Idag har jag vart hemma från skolan med magont och huvudvärk. Kändes inte bra att gå upp för att åka till skolan för att sedan behöva åka hem igen. Så min dag har jag spenderat i min varma goa säng och kollat på den grymma Pewdiepie som spelar massor av fräcka spel och sedan lägger ut sina videos på Youtube. Jag har kollat igenom flertal "walkthrough" av spel som han lagt upp och just nu har jag precis sett färdigt spelet Beyond: Two souls. Galet fräckt spel!
 

Math and friends

Uppdate, inte mycke matteplugg här inte! Tjöt och kaos med alla polarna.. Hehe.
Matteplugg

Mattelektion nu då, slutar om 30 minuter, riktigt gött! Marcus kommer väl och hämtar mig.
Dagen har flytit på fint då mina två första lektioner försvann då jag och de andra i median skulle se på en film i teatersalen (eller va de nu kallas..) i två timmar så hela samhäll- och spanskalektionen försvann direkt.

Oups!

Oj oj.. Har helt glömt bort bloggen idag! Egenliten helt förståligt, måste få in bloggandet som en liten vana innan bloggen flyter på ordentligt. Skolan har rullat på snabbt och jag var hemma redan klockan 12. Innan vi åkte hem köpte vi godis, 2kg för 60kr... När det är billigt på Maxi får man ju passa på, hehe! Under eftermiddagen har jag inte gjort så mycket mer än vart på Lunnevi med lite kompisar en stund. Kvällen fortsätter nu med matchen mellan Milan och Barcelona. Såklart håller jag på Barcelona även om Milan är riktigt bra dom med. Två av favorit lagen i alla fall så ser fram mot en bra match.
 
Kom på imorse att jag och killen min firar 27 månader (2 år, 3 mån) idag vilket är riktigt mysigt. Så riktigt med gos får det allt bli ikväll! Bjuder därmed en bild på oss från helgen hos en kompis.
 

Work in progress

Photoshop blir bara roligare och roligare ju mer jag använder mig av det. Är inte alls duktig egentligen men jag kan väl de flesta grunderna så jag klarar mig sålänge. Hoppas dock jag får lära mig mer om det i skolan när vi får photoshop till skoldatorerna.
Just nu sitter jag med ett skolarbete för median där vi alla ska göra varsitt skivomslag. Vi själva ska finnas med på skivomslaget på något vis och x-antal låtar ska vara valda, de kan vara påhittade titlar eller från låtar som redan finns. Egentligen är jag mer eller mindre. det är endast lite finjustering som behövs. Jag visade min första bildidé förra veckan i skolan och läraren verkade väldigt nöjd redan då!
 

New week

21 Oktober och vecka 43 påbörjas med en tidig morgon i skolan med Religion som fösta lektion och varar i hela två timmar.. Dock helt okej just idag då vi ska se på film under lektionen. Slutar tyvärr fyra idag, men roliga och lugna lektioner kommer får dagen att gå fort förbi.
 
Ne, nu får jag återvända till lektionen men smyga in i tankarna för att drömma mig tillbaka till Spaniens värme.
 

Uttråkad? Se här!

Är ni uttråkade så kan ni ju alltid besöka min Ask och ställa en fråga eller två. Det är kul med lite frågor där då och då.
Tyck HÄR för att komma till sidan.
 
 

Nya tag

Det måste vara evigheter sedan jag var inloggad på blogg.se.. Hade inte loggat in nu heller egentligen om det inte vore för min kompis som här om dagen nämnde att hon tycker att det är roligt att läsa kompisars bloggar. De fick mig att tänka på bloggen och att det vore kul att kanske försöka börja igen.
 
Kan nämna lite som hänt sedan jag slutade uppdatera.
Jag har haft ett superduper sommarlov med kompisar, fester, sol & bad. Älsklingen och jag har firat vår tvåårsdag med 3-rättersmiddag och mys framför en bra film. Jag startade mitt andra år på gymnasiet, endast ett par veckor tillbringade jag på Bernadotte tills jag byte till Mimers. På senare tid har fler fester avlöst varandra och många nya vänskapsband har bundits.
 

RSS 2.0