Mitt 2011♥

Här kommer en liten visning av mitt 2011, mitt bästa år hittills! Det finns egentligen så mycket mer men det får inte plats just nu. ♥

8/9A - Skolan har vart super detta år och det är helt och hållet min underbara klass förtjänst. Dem gör skoldagen roligare och dem får mig att kämpa i skolan, för här känner jag att jag hör hemma.

Konfirmationen - Den tiden med mina goa vänner under konfirmationen är något jag aldrig kommer glömma. Skulle ge mycket för att få uppleva allt igen med mitt goa gäng. Detta var helt klart ett av mina bästa minnen från i år!

Rell´s Qianti - Vår lilla Qiantifjanti öppnade sina ögon en natt i slutet av april och de var faktiskt jag som upptäckte att Cindy fölade. En otrolig upplevelse att få vara med om något sånt som en fölning. Vår egna lille plutt som har blivit vuxit sig väldigt stor nu på bara ett halvår. Minns det nästan som igår när jag och Linnea var ute och busade med henne i hagen när hon bara var några dagar gammal.

Louise och Linnea - Iår har jag haft så många härliga dagar med er, ni är något av de bästa som hänt mig och jag hoppas vär vänskap varar hela livet ut. Älskar er otroligt mycket! ♥

Marcus Nilsson - Världens bästa och goaste pojkvän. Min kärlek till denna grabb är så stor att den inte går att beskivas med ord. Älskar dig gubben min ♥

Say Jambo♥


Hola babes! Näst sista dagen på året, vad säger ni, ska vi göra dessa sista dagarna till dem bästa?

En underbar morgon kan jag väl få presentera för er? Min såg ut såhär: Vakna upp halv 7 när Marcus lillebror ska upp för att sticka till fritids. Sedan bara en halvtimme senare så börjar ett gäng arbetare borra och hammra ute i trapphuset... Dem försökte inte änns göra de lite diskret.. Dock höll dem på enda till kl 11.. Kul eller hur? :D

Jag och Marcus har för tillfället lägenheten för oss själva så musikvolymen är hög och vi ska strax göra oss färdiga för att dra in till stan-. TREVLIGT!

Sjukt go låt!


Lovely day♥


En liten egobild jag pysslade ihop igår när jag hade tråkigt ♥

Jätte aktiv blogg var det här!... eller? Förlåt , lovar att de ska bli bättre nu!
Åh vilken mysig jul jag haft! God mat, underbara familjer och trevliga julklappr får alla olika håll, även mycket oväntade håll. Igåt hade jag en riktig slappdag, jag gjorde verkligen ingenting. Super skönt. Men idag har jag och lille Marcus vart i Nordstan och på Backa Plan för att shoppa loss. Och det gjorde vi verkligen också! (bilder kommer!)
Om bara en liten stund ska jag krypa ner i Marcus säng med datorn för att skriva klart det sista på en skoluppgift som vi fick med oss innan lovet och den ska dock in redan imorgon.. Något jobbigt men okej :)


Tidiga Julklappar & God Jul ♥


Åh herre vilken stressig kväll jag nu håller på att genom gå. Haha , allt händer på en och samma gång här hemma mitt i allt julstöket. All mat ska hinna bli klar , alla 5 hästarna ska få mat och nattas för kvällen. Men självklart när allt börjar gå bra så händer såklart det värsta. Det blir stopp i vårt avlopp... Fan va jobbigt det blev , haha. Det började rinna ut massa vatten från tvättmaskinen och vidare ut i rummet utanför. Vatten över allt verkligen. Fast vi fick ordning på allt igen ganska snabbt igen och kom igång med matlagandet.


Hihi , jisses vad sent detta inlägg kommer in... Men vi hörs igen när jag vaknar.
Det har ju vart jul i en halvtimme nu hihi GOD JUL mina älsklingar!♥

It´s time for christmas ♥


Äntligen börjar julkänslan tillta här hemma mitt i all stress med att få all den goda maten färdig och alla julklappar ska hinnas packas in. Här ovan bjuder jag på lite trevliga bilder på våran fåniga julgran samt en bild som rektorn lyckades ta med min kamera under vårt luciaframträdande.
Längtar så galet mycket till imorgon då vi ska åka hem till min kära mormor och morfar för att fira jul tillsammans med resten av släkten. Därefter på kvällen ska jag och pojkvännen till hans kusiner och ännu mer släkt. Läängtar..! ♥

mobilblogg - dagen före julafton

God morgon! Nu är det äntligen bara 1 dag kvar till julafton och jag sitter just nu hemma hos älsklingen och kolöar på den mysiga filmen Ice age 2. Ikväll blir de julpyssel och sådant kul. hehe , nej nu vill Marcus ha sin mobil. vi hörs sen! Puss

Jullov! ♥


(Google bild)
Yes , ni hörde rätt! Äntligen är det dags för 19 dagars jullov och jag ska njuta av varje sekund. Härligt med avslutnings i skolan idag då vi gick till 12. Dock hade vi en lektion på morgen... Känns ju lite halvkonstigt sådär men turen var med mig och dem som skulle uppträda fick sticka iväg för att träna istället.  Såklart sjöng jag i år igen och denna gången blev det Last Christmas. Marcus lille var med i skolan också , mys!

Mer än nöjd behöver jag väl inte vara för mina betyg. Inte helt fel iallafall och de finns fortfarande chanser för höjning nästa termin. Så här ser mina betyg ut just nu då:

Bild - VG
Biologi - VG
Engelska - VG
Fysik - VG
Hkk - VG
Idrott - VG
Kemi - VG
Matematik - G
Musik - VG
Slöjd - G (gammalt betyg då vi inte haft slöjd denna terminen)
So-ämnen - MVG
Spanska - VG
Svenska - MVG
Teknik - VG

Känns ju ganska segt att släpa med 2 tråkiga G men dem ska höjas till våren! hehe, de måste dem iaf..

Mys Bosse ♥


Men nej va tråkig min blogg måste bli när jag inte uppdaterar.. Jag har inte haft någon tid alls för bloggen denna veckan , jag har kännt mig jätte stressad och sånt fram och tillbaka.
Kan iallafall att jag ska för en gångs skull åka och träna med laget om en stund. De var ett par månader sedan de nu. Hoppas vi kommer ha kul och spela mycket.
Ikväll ska granen komma in och den ska börja kläs. Jag tycker det är jätte kul att klä granen men tyvärr är det ju mindre kul att ta ner den igen...

Lucia imorgon ♥


Ja , det är ju den 13:e imorgon och då ska man självklart fira lucia med skolan. Iår är jag med i Luciatåget för varje år har 9orna hand om den delen. Jag, Louise och Malin ska vara de tre söta pepparkakorna som ett luciatåg inte kan vara utan ;) Vi ska också sjunga vissa låtar av dem som är med i själva föreställningen. Kan lova att det kommer klickas en del kort imorgon för Cecilia ska låna min kamera. Så bilder kommer!
Nu ska jag bara plocka ihop det sista inför imorgon för att slippa det på morgonen och sedan är det dags att krypa ner i sängen tillsammans med världens bästa pojkvän.

Kan också nämna att fölskrället gav mig ett super mysigt blåmärke eller vad jag nu ska kalla det. Hon fick för sig att hon skulle sparka bakut precis när jag vill flytta på henne för att ta grimman. Trevligt , fick inte lite panik heller för att det gjorde så äckligt ont, kan inte röra märket heller :(

Hoppas ni alla får en trevlig och mysig fortsatt kväll så hörs vi imogon! ♥

pluuugg!♥


Sitter i ett högljudt klassrum med världens bästa tjötigaste klass, gött som fan med chill svenska lektion. Alla andra i klassen sitter och pluggar språk-historia medan jag själv sitter och pluggar till engelskaprovet som jag ska göra om en stund. Jag är väldigt lycklig också för att jag fick MVG på båda delar på So-provet om befolkning och framtid. *stolt brud* 
Nej , måste fan plugga nu om jag ska ha mvg på engelskan med , hihi puss hörs min goingar!

Tidsfördriv :)

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Rebecca Victoria Anna Andersson
2. Korrekt ålder? - 15
3. Längd? - 171
4. Vikt? - 58-59
5. Smeknamn? - Becca biffen
6. Vart bor du? - I mitt hus
7. Vad gör du på fritiden? - är med pojkvännen och kompisar :)
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Ljusbrunt hår, blåa ögon osv..
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - mina enorma fötter..
10. Vad är du mest nöjd med? - ögonen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - att jag är biff.. :)
12. Vad vill du jobba som äldre? - Polis eller typ Journalist
13. Hårfärg? - ljusbrunt
14. Ögonfärg? - blå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - att jag är biffkrimmmm...
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - njaa..
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - inte alls så jätte mycket
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - vet inte
19. Någon vana? - checka facebook typ
20. Lyckotal? - 17 och 6
21. Vad heter din bästa vän? - Louise Liten Larsson och Linnea korv Bolmstedt , bögen Cissi.. Kebab också!
22. Hur många nära vänner har du? - många :)
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - nää
24. Vet många personer vem du är? - det är väl bättre att fråga någon annan de?
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - aafan!
26. När var du senast med någon kompis? - nu
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - haha ne
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - de var ett tag sedan nu! Annars pojkvännen i natt
29. Vem sov senast hos dig? - min lille pojkvänn

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - har redan ett
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - äldre
32. Är du kär? - om jag är!
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - min pojkvänn ja! 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - har redan ett
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - långt
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - han är finast i välden!
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - klart jag kan,
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - antagligen
39. I din klass? - maybe

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - njaa
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - jaa
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. Har du pussat den du tycker om? - jaa
46. Har du pussat någon inför folk? - ja
47. Kysst någon inför folk? - yes
48. Hånglat inför folk? - nee
49. Vem var ditt första hångel? - Mackan/smörgåsen
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1
51. Vem är ditt bästa strul? - min pojkvän
52. Och vem är ditt senaste? - min pojkvän
53. Ditt snyggaste hångel? - min pojkvän
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - njaa
56. Haft sex överhuvudtaget? - ja

57. Hur gammal var du första gången? - 15
58. Hur gammal vill du vara första gången? - ?
59. Blivit dumpad efter sex? - nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - haha men ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - haha nej

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - små utrymmen, ögon (skrämmande)
63. Har du någon allergi? - pollen
64. Vad tänker du på innan du somnar? - min lille älskling
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - beror på vem det är

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig 
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - både
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - svårt , men båda
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - relativt mycket , men på min pojkvän då

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - asså vet inte , seriöst , dum fråga
75. Vänskap eller förhållande? - båda
76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - vettefan
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - haha vet inte
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13+

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - haha , hade gärna prövat att byta med en kändis
81. Isåfall vem då? - någon kändis
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - haha . venne
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - fan heller
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - ja , antagligen , vännerna betyder <3
85. Kunna sova ute på vintern? - med mycket kläder och skit ja :D
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Spanien eller USA
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - fan heller

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
89. Vad klär du dig i oftast? - mjukis eller shorts
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - mesta del
91. Klär du dig dyrt? - nä inte direkt
92. Vad kör du på: normala kläder

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - ja
94. Haft sex? - ja
95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
96. Ringt någon? - ja
97. Blivit uppringd? - ja
98. Funnit kärleken? - har den redan 
99. Kollat på google? - ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - as lång tid!


One Piece ♥


Japp , rubriken säger allt!

Nu är det verkligen så att jag själv också ska få en. Kände att de är något jag kan önska mig av pappa och Pia så just nu verkar de som om jag får en! Super glad , visst de är något jag egentligen inte känner något behov av men jag vill ju önska mig iallafall någonting i år även om jag redan känner att jag har allt jag kan önska mig.
 
Jag är verkligen inte sugen på att ha en rosa.. Inte heller vill jag begära att dom köper en av de dyrare. Nej , utan jag ville ha en utav orginalen så det fick bli antingen en Blå eller en ljus grå! hihi, kommer vara super mysigt!

Jag saknar sommaren och värmen! ♥


Det är helt galet vad jag saknar sommaren just nu. Vill att de ska vara mitt i Juli just nu, det hade inte vart helt fel!

Någon som vet något om varför blogg.se är så konsigt? De är helt konstigt på min ,själva rutan och allt som man skrver i är helt flyttat så man ser knappt vad man skriver -.- Nog om det. Jag ligger hemma i sången just nu med tv'n på där Familiy Guy just nu går. Jag har vart hemma sjuk i 2 dagar ni igen och jag tror jag blir hemma imrgon med.
Lovar att designen ska komma inom kort, måste få hem min stora laptop bara!

Just keep smile ♥


Åhne! Har verkligen inte vart på blogghumör idag och jag har inte heller haft tid att lugna ner mig framför datorn. Känns lite tråkigt att jag inte har tillgång till mitt photoshop för att kunna fixa klar den nya headern som jag lovade förra söndagen.

Hoppas ni alla får en mysig kvällen även om jag inte kommer uppdatera mer förrän imorgon! :)

Becca is back! ♥


Nej fy va tråkig bloggen måste vara nu, ingen uppdatering kan ju inte vara kul alls. Men självklart har jag en ursäkt för detta med ;) Jag har bott hos Marcus i Tuve hela veckan dom har precis flyttat så dom har inte fått iordning på internet och tv ännu. Men nu när jag ska bo hemma så lovar jag att jag ska bättra mig!
Nyss hade jag prov i musik och precis på lektionen innan så hade jag prov i spanska. Gick väl bra , är ju inte full besviken i allafall.
Så snart är det dags för Siriustid och då får jag väl sitta och pyssla med teknikläxan so vi också hade till idag. Otroligt jobbigt med så onödigt mycket plugg på en och samma gång.

RSS 2.0