Hey ,I heard you were a wild one ♥

Ja , inlägget här under är väldigt normalt och är självklart skriven av självaste Louise som verkligen älskar att göra inlägg på min blogg när den är oaktv. Så det är väl bra att hon håller igång den!
Just nu sitter vi inne på svenska lektion och ska sluta om ungefär tjugo minuter. Vi har under denna lektion börjat med en utav delarna på de nationela provet i svenska och de är lyssna och tala vi kör igång med nu.

Så om bara en liten stund så sitter jag på bussen påväg hem till min älskling som vart ledig från skolan idag och spenderat dagen hemma hos mig helt forever alone.

åh, vill ha de den hårfärgen, sommar och sol nu!

Hampus är bäst! :)

Today is a great day :)

orrr nööötttt

Det är inte louise som skriver detta inlägget så därför så ska jag nu lägga upp några snygga bilder på henne

image description
 ( HAMPUS ÄRRRRRRR BÄST )
Efter denna bilden är det fortfarande inte louise som skriver så därför får ni en bild på henne när hon ser ut som foki

bilden kunde tydligen inte laddas upp så vi skiter i den bilden :)BAJS :)

10 sanningar ♥

Här kommer 10 sanningar om mig:


1. Jag hade extremt svårt att gå upp på morgonen förr, mest i 5an och 6an men nu är de nästan inga problem för mig att gå upp tidigt.

2. Jag slutade förra terminen i skolan med 110 timmars frånvaro.. hehe oups! Har dock redan 47 timmars frånvaro denna terminen.. Inte bra becca!

3. Jag hatar att vara ifrån min pojkvän, de känns helt tomt utan hans närvaro. Den senaste tiden har vi börjat vara ifrån varandra eftersom vi båda tycker de kan vara bra att följa mina vänners råd att vi borde vara ifrån varandra så vi får sakna varandra lite.

4. Jag har väldigt "dåligt/argt" temprament enligt marcus och familjen som jag nästan kan förstå att dom tycker. Många av mina vänner har nog märkt de. Jag retar väldigt lätt upp mig för saker och jag kan bli väldigt arg och sur.

5. Musik är en stor och viktig del av mitt liv. Musiken får mig att slappna av, släppa loss alla tankar som vimmlar runt i mitt huvud.

6. Jag kan aldrig låta mina naglar växa sig långa och fina , nej utan antingen så blir det en sprika i ena kanten och jag bara måste dra loss nageln eller så sitter jag bara helt random och pillar loss naglarna... önskar att de inte var på de viset.

7. Jag är en person med väldigt mycket olika tankar och åsikter om saker men dock är jag inte sån att jag framför mina åsikter för att förändra saker. Tyvärr!

8. Jag får mina små städryck lite då och då bara helt random.

9. Jag är en väldigt pratglad människa.

10. Något jag drömmt om hela mitt liv är att få hålla på med musik i framtiden. Att sjunga är så underbart, höra musikens alla toner i mitt öra och bara blunda och låtsas att jag står på en stor scen där alla i publiken jublar och sjunger med till min musik.
Hampus är bäst! (måste ju med såklart!)


Crazy Shit ♥

image description
Tjenare mors! Någon som har något kul för sig idag? för de har inte jag just nu, jag har precis käkat lite gulash-soppa och finkrisp. Jag antar att jag snart får börja plugga lite matte eftersom jag fick med mig lite stenciler hem från skolan som jag kunde plugga på. Hoppas ni får en trevlig eftermiddag , puss hej!

hampus är bäst :) hihi


Hahampus ,tar snart över... OH NO!

Hej hopp! nu är det äntligen jag Rebecca som skriver , tidigare var det då Hampus, min goa klasskompis som så himmla gärna vill vara med på min blogg hehe...
Bara för att vara snäll med honom så kan jag väl tillängna detta inlägg åt honom och slänga in en på bild den glade pojken!

hampus är bäst!

Den bästa :) <3

Hej alla läsare! Nu vill jag berätta om den mest underbara person i världen, Hampus Langendorf! Lektionen börjar snart, så fattar mig kort, HAMPUS ÄR AWESOME!!! :D

PS

hampus är bäst <3

16 år idag!


Glad men sjuk tjej fyller 16! Yäy


Sjuk Och Biggest Loser Svergie

När man är sjuk finns det inte alls mycket att göra. Rubriken säger i stort sätt allt om min kväll. Jag har legat sjuk här hemma hela veckan med Halsfluss eller något liknande. Vi har precis ätit kvällsmat/middag och jag lyckades äntligen få ner allt jag la upp på talriken. Känns riktigt skönt med tanke på att jag inte klarat av att äta alls denna veckan. Så jag ska inte till skolan imorgon heller , tyvärr är min hals fortfarande svullen... Dock otroligt jobbigt!
Nu kollar vi iallafall på Biggest Loser Sverige och de är helt galet hur vissa kan gå ner så mycket på bara en vecka.. Det var en man som lyckades gå ner 16 kilo och han får inte änns lov att träna lika mycket som dom andra. Helt sjukt men de är riktigt beundransvärt. Han verkar verkligen gå in för det och de är ju det som programet går ut på.

Slänger in en bild på våran lilla Julia, myss på henne!

Dag 7 - I min väska

Egentiligen ska det stå handväska men nu blir det min vanliga väska istället!
Jag är verkligen ingen person som gillar att gå runt med väska men när jag väl än har med den så finns detta med:
Plånbok
Hörlurar
Mascara
Extra piercing
Läppsyl

Haha , inte så mycker mer än så. Kanske något mer då och då ;) Ibland sitter även lille Bosse i den!Dag 6 - Mina syskon

Jag är äldst i min syskonskara och jag har faktiskt 5 syskon men dock så är allihopa bara halvsyskon till mig. På mammas sida så har jag tre stycken systrar som är väldigt irriterande men dem betyder endå mycket för mig. Jag har väldigt svårt att vara kompis med dem men de kommer några stunder då och då som vi kommer överrens.
Sedan på pappas sida så har jag en bror och en syster. Just dessa två tycker jag om att umgås med men de är för att jag nästan aldrig träffar dem längre och då blir det extra roligt att vara med dem för att jag själv vet att dem saknar mig som jag saknar dem.

Mina syskon är iallafall viktiga för mig och så vill jag att de ska förbli.

Dag 5 - min bästa vän


Nu är det så att jag har några bästa vänner men jag har bestämt mig för att skirva om min underbara vän Linnea. Hon är en rolig varelse, goa och underbar på alla vis. Är så otroligt glad att hon finns , kan prata om allt med henne och hon har hjälpt mig med mycket, väldigt mycket.

Dag 4 - Vad är kärlek?


Kärleken finns överallt. Det är inget man röra vid med handen utan kärleken är en känsla man känner inombords. De känns i hela kroppen från topp till tå, i hjärtat och även mycket mer än så.
Kärlek kan vara både lätt och svårt, underbart och smärtsamt men det beror i det fallet på vilken del av kärleken man befinner sig i. Kärlek för en kan vara allt mellan himmel och jord , kärlek kan vara kärleken till sin familj, sina kompisar, någon sport eller självklart den man vill dela resten av livet med. Att vara kär och känna kärleken rusa genom kroppen när man vet att man funnit den rätta så kan kärleken bara göra livet fantastiskt, man känner lycka, man mår bra och livet känns som en dans på rosor.
Men kärleken har också en dålig sida och då brukar man säga att man är olyckligt kär. De kan tyvärr göra ont, ibland så ont att de känns ända in i hjärtat. Då kan livet kännas hopplöst och man kan börja få tankar om att man kanske aldrig hittar den rätta att leva sida vid sida med.

Kärlek är heller inget man ska leka med, att såra någon kan få sina konsekvenser och man kan själv någon gång bli sårad av någon annan. Kärleken går inte att undvika, det finns överallt och hos alla. Alla blir någon gång i livet kära för att de är en viktig del av livet och det är enligt mig en bästa känslan man kan få, även om de finns dom stunder då det kan göra väldigt ont. Att ge kärlek känns bra för det kan man ge till alla och alla kan ge det tillbaka till en.

Jag har faktisk haft turen och funnit lyckan att jag nu är tillsammans med världens underbaraste kille. Han är luften i mina lungor, han är solen som lyser upp min dag och han fyller min värld med glädje. Marcus Nilsson , föralltid i mitt hjärta!

 


Dag 3 - Mina föräldrar

Jo mina föräldrar är 2 goa filurer som dock inte är tillsammans. Är glad att just dem är mina föräldrar, dem är ju inte perfekta men dem är i alla fall bäst i mina ögon!

Dag 2 - Min första kärlek ♥


Jo, min första lilla kärlek fann jag faktiskt när jag var ganska liten då jag bodde på Tjörn och jag alltid spenderade min tid med en kille som hette Jonathan. Vi var verkligen bästa vänner och jag han till och med att bli kär i honom innan vi flyttade. Visst var det inget seriöst när jag bara var 5 år men endå. Jag räknar självklart honom som min första kärlek.I nuläget har jag faktiskt inte träffat honom på 11 år... Hade vart hur häfigt som helst att bara få se hans ansikte igen och få se hur han förändrats under alla dessa år. Jag hittade honom till och med för något år sedan på facebook och vi har pratat lite smått men aldrig bestämt oss för att träffas men de kommer säkert snart! ;)

Don´t say a word


En riktigt seg kväll kan man kalla just den här. Jag ligger i vanlig ordning i sängen med pojkvännen och vi ser just nu på en ganska bra thriller som spelas på 5an. Den är snart slut och då är det väl dags att sova för imorgon ska vi försöka komma upp relativt tidigt för att vi ska umgås med två av hans kompisar. Vi tänkte bowla och sedan sticka upp hit för att senare på kvällen hitta på nått så ska dom sova här. Hoppas på en trevlig dag imorgon alltså. För er också naturligtvis! Puss och kram för nu säger jag god natt ♥

Dag 1 - Presentation av mig självRebecca Victoria Anna Andersson är då mitt namn och jag är en busig och tempraments full tjej på snart 16 år. Jag bor i en liten i ort i komunen Kungälv som ligger strax ovanför Göteborg. Just nu går jag i skolan i kungälv och på min fritid är jag hemma med hästarna, är med kompisar/pojkvännen eller spelar fotboll. Det är mycket i mitt liv som betyder mycket för mig som familjen, pojkvännen, musik och fotboll. Men främst är de pojkvännen som står i centrum, för det är honom jag tillbringar mest tid med.
I helhet kan jag väl inte säga mer än att jag är glad på det flesta håll och jag är mig själv och de är väl så det ska vara?

Hoppas ni nu fått er en bild på hur jag är, puss och kram ♥

Walla, min blogg är seg :)

Detta har jag tänkt att jag ska sysselsätta mig med för att bloggen ska bli mer aktiv. Jag har också val att köra detta i 13 dagar för att de är om 13 dagar jag fyller år. Hihi , 16 snart då! Riktigt trevligt.

Dag 01 –
Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Mina drömmar
Dag 09 – Min första kyss
Dag 10 – Mitt favoritminne
Dag 11 – Min favoritfödelsedag
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här saknar jag

 


RSS 2.0