Bakar!Bakar drömmar med älskling, mums! ♥


Skolanslutningen


Åh! Jag längtar så galet mycket till skolavslutningen. Jag har till och med fixat min klänning och ska när som helst beställa skor och då står det mellan dem ovanför. Undrar bara vilka jag ska ha... Svårt! Vill ju vara sådär extra fin just denna avslutningen, vi slutar ju 9an och det är endå en ganska stor grej.
Ser verkligen fram emot det, jag och Martina kommer där med vårta dejter. Åhh, de kommer bli så galet roligt!

Hjälp mig med skorna! Vilket par?


I miss you ♥

Åhhhhhh, så galet seg dag i skolan idag va... Först två långa lektioner med SO och NO sedan lunch och därefter en FET mattelektion på 3 timmar.. Onödigt enligt mig! Haha, nej men de är faktiskt bra att vi får träna inför Matte nationella nästa vecka. Dock extremt tråkigt att sitta i min mattegrupp, seg som fan!
Efter skolan bar det av hem till Martina, chill med lite gött käk och sedan "plugg" och go musik. Jag har planerat min kväll så att jag ska snart göra mig iordning för natten och sedan bara slappna av i sängen med Big Brother på tv!


Fan vad jag saknar min älskade. Har vart utan honom i 3 dagar nu och de blir ytterliggare 2.. Sedan är det fredag och då ska jag pussa och krama sönder honom! ♥

10 sanningar ♥


Här slänger jag in lite sanningar om mig som ni kanske inte redan visste.

1.Jag älskar att sitta och se på gammla bilder och bara drömma mig bort i minnena.

2. En tanke jag har just nu är att jag funderar på att testa och färga mitt hår rött. Inte illrött utan mer vinröd och mattare färg.

3. Skulle min pojkvän vilja förlova sig med mig nu så skulle jag lätt sagt ja. Jag vill verkligen förlova mig med honom, men inte gifta mig direkt, det är allt för tidigt men bara förlova sig och vänta på att man känner sig mogen för att gifta sig.

4.Det bästa jag vet är att sjunga, dock är har jag inte någon vidare sångröst men de är endå så underbart att få sjunga ut!

5. Jag har precis sökt hos två modellagenturer eftersom jag verkligen skulle vilja testa på att bli riktigt modell. Har ståt mycket för mina vänner men de hade endå vart häftigt att stå för en riktig fotograf och kanske till och med få göra något riktigt modelljobb.

6. Jag lånar nog min pojkväns kläder mer än någon annan jag känner. Seriöst, jag använder nog något plagg som är hans varje dag. Älskar att ha hans kläder, dom lukar så mysigt, påminner mig alltid om att han är min.

7. Något av det bästa jag vet är att umgås med min mormor och morfar. Har alltid fått följa med dem överallt, till Tyskland, ut med husbilen och till sommarstugan. Dom betyder så enormt mycket för mig och dem har alltid ställt upp för mig.

8. Jag älskar skräckfilmer men jag älskar också gammla teknade filmer.

9. I 5an och 6an så fick jag mig ett ryck om att börja läsa, då verkligen slukade jag hästböcker, tycker dock att de är synd nu när jag inte längre är sån.

10. Sista sanningen... jag önskar att de vänner som står mig närmast nu verkligen är äkta för jag orkar inte mer falka vänner. Det blir så jobbigt varje gång man inser att kompisen inte är en riktigt vän utan bara helt jävla falsk rakt igenom.


So-lektion

Med härlig musik på i mina öron och en go och tjötig klass så sitter jag i mitt klassrum och har So-lektion med vikarie. Dock har vi självständigt arbete så hon kan inte göra mer än gå runt och skälla på oss, haha...
Hur ska jag överleva denna veckan? Jag har nationella i engelska på fredag, en bildanalys som jag vill ha klar innan torsdag, teknik-uppsats som jag också vill få klar till fredag, massor av matteplugg inför nästa veckas nationella i matte OCH.. Marcus är inte hos mig denna veckan, han har praktik och måste därför vara hemma då ha börjar så extremt tidigt. De blir så galet tomt utan honom bredvid sig när man ska sova osv :( Men men , de finns inget att göra åt de. Denna veckan ska iallafall tillägnas åt plugg och fotboll! Ikväll ska jag troligen följa med mitt lag till Öjersjö där dom ska möta en utav mina kompisars lag, så de taggar vi *happyface*. Imorgon så SKA jag träna också, måste känna på de igen.
Gött eller hur? Nej, nu måste jag jobba på lite här så jag kommer någon vart med So-arbetet. Puss hej!


galet söt.. DÖR! ♥


Lite fotoshoutbilder ♥

Japp , här levererar jag några trevliga fotoshoutbilder som vi tagit under en del fotoshouts. Alla de översta är tagna av min underbara vän Linnea, super duktig tjej! Sedan den sista är det min vän Julia som tagit, också duktig tjej. Hoppas på några fler kommande fotoshouts, och att jag själv blir bättre på det jag gör.


CUTE! ♥


Iphone Skal ♥


Dessa snygga skal är beställda så nu är det bara att vakta på bredlådan. Dock kommer jag inte kunna använda något av dem förrän i slutet av april då min Iphone 4s kommer. Tagga! Nu under kvällen när jag suttit och letat efter snygga skal så hittade jag en stor mängd med snygga skal, hade gärna beställt dem allihop! Mitt favorit skal här över är Amerikanska flaggan-skalet. De är ju lite vintage (staving?) stil på de och så men jag tycker de är riktigt snyggt!


Allways Remember ♥


Om man tänker på att de nu är ca 2 år sedan jag flyttade ifrån Kärra där jag bott största delen av mitt liv så kanske vissa tror att jag glöm allt förflutet och börjat om på ny kula här. Visst, man kan säga att jag ahr börjat om och träffat många nya underbara vänner här. Men de betyder inte att jag glömt mitt "gamla liv". Nej, jag har kontakt kvar med dem som stod mig närmast. Idag är det faktiskt en sådan dag att jag ska träffa en vän från Kärra. Ser verkligen fram emot det!

Jag kommer aldrig glömma dom som alltid funnits där!


Sleeping beauty ♥


Samba verkade värligt trött just den dag då jag tog denna bilden. Tog den faktiskt förra veckan när jag låg hemma och var sjuk. Kände mig i den stunden lite piggare så jag öppnade upp förstret och upptäckte lilla Samba som låg ute i hagen och solade. Myspys!

Idag har vi haft lite gäster och vi har ätit mycket god påskmat. Riktigt gott må jag säga. Men nu så ligger jag och Marcus i min säng och har precis kollat på Harry Potter och fången från Askaban. Ikväll kommer ju Harry Potter och halvblodsprinsen också och den ska vi såklart också se på. 
Funderar nu på om jag ska fråga mamma om vi ska gå bort och fråga om vi får rida på Islandshästarna som bor bara en liten bit härifrån.. Kanske hade vart gött med en sväng? ;)

Jag trodde våren var här men så kom snön...


Jag som trodde att de skulle fortsätta se ut så här på marken och att den underbara gröna färgen skulle börja pryda vårt land. Tydligen så hade jag fel för när vi kom ut från bion förut så snöade det...
Filmen var bra som den alltid varit och de var inte så stor skillnad att den var i 3D men det var okej endå! Bästa filmen jag vet iallafall!

Fontin & lov ♥
Idag har jag och mina goa klasskompisar spenderat förmiddagen upp i fontin. Där skulle vi antingen springa  eller gå 1 mil. Dock så hade Linnea fått problem med sina knän och jag ville ta det lungt med min hals så vi tillsammans med Martina fick lov att gå 5 km istället. Det blev en trevlig promenad med mycket prat och skratt. Väl än tillbaka till samlingsplatsen så bjöds vi på bullar som vi bakat under veckan samt lite andra aktiviteter. Sedan åkte jag och Linnea med vår lärare till ett tryckeri där vi fick pratat ihop oss om hur vi skulle göra med våra klasströjor. Så de ska vi ordna en beställning på ikväll!
Därefter fick jag skjuts hem utav Johan på hans moppe vid halv 1. Här hemma har jag mest legat i sängen och kollat på tv och pratat med lite människor på facebook. Sedan har jag sovit i någon timme också, så skönt!

Nu väntar jag bara på att min underbara pojkvän ska komma hem från sin träning så jag får pussa lite på honom, saknar honom väldigt mycket! Nu är det lov också förresten, så imorgon taggar jag och älsklingen att vi ska på bio och se Titanic. Har såklart redan sett den men den är så otroligt värd att se på bio också.

RSS 2.0