On my way

Åh än en gång så sitter jag nu på bussen ner mot göteborg, dock denna gången med ett ton packning.. Är påväg till mormor och morfar förståt ni för därifrån ska vi sedan bli körda till landvetter flygplats. Vår plan avgår vid åtta så efter de är jag inte längre anträffbar om jag inte lyckas hitta lite internet där nere ;)


Cuando los ángeles lloran

Ja, mina kära läsare. Nu är det inte länge kvar för imorgon vid den här tiden så sitter jag på planet och har förhoppningsvis kommit iallafall en liten bit mot mitt kära och efterlängtade Spanien. Morgondagen spenderar jag hemma med skrivande på uppsatser som ska in innan jag lämnar landet samt sista packandet ska bli klart.
Jag skulle egentligen vara i skolan imorgon men lyckade tjata till mig att få vara hemma och skriva klar uppsaterna istället. Har faktiskt redan ikväll kommit en bra bit så jag kan ta det lite lungt imorgon.
 
Eftersom jag inte ska gå på spanskan imorgon så kom jag och vår goa spanskalärare överrens om att jag ska skriva dagbok varje dag på spanska (några meningar per dag bara), vilket blir en utmaning då jag inte kommer något med från skolan som hjälp... Åsch, taggar endå! Påsken ska bli riktigt kul att se hur dom firar där nere. Tydligen är det något som är ganska stort just i andalusien och runt om Malaga så det blir riktig super!

Fråga lite!

http://ask.fm/BeccaAndersson
 
Fråga vad som helst så ska jag försöka svara så gott jag kan ;)
 

Som sagt, fredag...

Ja, ni vet ju varför jag bloggar nu antar jag, jag sitter nu på bussen igen. Påvägen upp hoppar även cissi och therese på bussen, vilket inte heller är fel. Så det blir en sväng in hos dom och sedan tar jag och Cissi mopparna hem till mig.
Ikväll taggar vi också att bygga naglar, dock ska jag inte ha liks långa denna gången utan dom ska vara lagom och fina så jag inte förstör dom direkt.
Min kära bror Martina ska ta sig upp till mig i eftermiddag, vilket resulterar tjejkväll ;)


Älskar blogg-fredag!

Halloj på er, en go och solig fredag morgon är aldrig fel ellerhur? Sitter just nu på bussen påväg TILL skolan hehe.. Tänkte retas med att säga att jag återigen börjar 10 och slutar 11.20, vilket är riktigt gött.

Fredagar är tydligen min "bloggdag", de är typ enda dagen jag får för mig att blogga, dock kommer jag inte bättra mig för om 4 dagar åker jag till mitt kära Spanien och där blir det verkligen inte något bloggande, helst inte på fredagarna.


Uttråkad..

Den segaste dagen på hela veckan.. Jag hatar söndagar, man har aldrig något att göra (är inte överabitiös så faller mig inte in att plugga..) och man vet vad som väntar dagen efter.. Måndag!
Så just nu tråkar jag ut mug själv annu lite mer med Sims3, hoppas verkligen jag lyckas få något gjort idag, iallafall få lite frisl luft ute.


Friday-smile

Snacka om att det är skönt med fredagar? Min kortaste skoldag l veckan mellan 10.00-12.40 och bara roliga lektioner (historia och samhäll). Som extra kul grej idag så har vår rektor hälsat på oss för att snacka om lite programfördjupninar och individuella val inför 2:an. Med tanke på att vi får välja lite mer vad vi ska göra och de nya i 2:an så är jag väldigt taggad. Jag har till och med redan bestämt att jag ska välja entrepenörskap (programfördjupning) och sedan i indivuduellt val står det mellan "kost och hälsa", "träningslära", "hundkunskap" eller "massage". Jag funderar också på att fråga om man kan lägga till kurser, men får se hur det blir, ska ju orka läsa 933p först och främst ;)

Ikväll händer det inte så mycket vad jag vet iallafall (på tal om gröna gardiner) men hoppas på att det blir myskväll eller kanske träffa lite människor. Vi får se vad kvällen bjuder på.


Just give me a reason

Bästa låten jag hört på länge!
P!nk & Fun - Just give me a reason


Kort skoldag

Precis som rubriken lyder så har jag haft en väldigt kort skoldag. Vi började vid 10.50 med historia och slutade sedan 12.40 efter mattelektionen. Rätt chill endå, så nu har jag precis stigit på bussen som snart åker från centralen.
Ovanligt att vara påväg hem redan och morsan hämtar mig i Kode så får väl spendera mig lediga eftermiddag med att hjälpa henne hemma. Ikväll är det träning och jag ska släpa med kameran för att klicka lite trevliga lagfoton.


Tänk er den underbara utsikten

Just i kväll vid denna tid om tre veckor... Då kommer jag antagligen sitta på planet som ska flyga över x-antal länder för att ta mig, min pojkvän, mormor och morfar till underbara Spanien. Gud vad jag längtar för det var verkligen evigheter sedan jag var utomlands. Sist var liksom i Danmark 2010 med fotbollslaget på Dana cup som var så otroligt kul!
Så det enda jag kan göra nu är att kämpa mig igenom dessa tre korta veckor med plugg och annat för sedan ska jag stor-njuta av 16 dagar av sol i Torrox i södra Spainen. Älskar den platsen, då vi har lägenhet där så kan man stället ganska bra. Utsikten är helt fantastisk, precis vid havet och solnedgången är super fin!
 

RSS 2.0