I´m back!♥

Hello everyone! Nu är jag äntligen hemma igen. Jag har haft det super trevligt på lägret med alla goa kompisar som vart med. Finns så mycket kul att berätta men jag tänkte ta det ikväll istället. Nu ska jag ta och äta lite för det behövs och sedan gå ut en sväng för inne vill jag inte sitter resten av eftermiddagen.

Fick ganska många komentarer på de tidigare inläggen med filmerna. De första jag har att säga om den första videon jag la upp -  Ni som undrar varför jag hade orginalet i bakrunden. Jo , det är för att jag hade otroligt kort tid på mig att ordna den så jag kunde spela den själv plus att just den låten i den versionen kunde jag inte få tag på i instrumental. Men jag är nöjd endå , även om det kanske inte låter bra i videon så kan jag lova att många har kommit och berömt mig för framträdandet så jag är NÖJD.
Kul också att ni gillade min och Linneas dans också , den är ju grym! ;)

Kommentarer
Postat av: Millah

2011-06-23 @ 19:14:03
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-06-23 @ 19:14:07
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0