Vår tid..

 
Första gången jag träffade dig var du sprallig och pigg inför vår lilla tur. Många timmar hade jag suttit i en bil för att efter att ha träffat dig för första gången få ta med dig hem till mitt kära hem. Sent på kvällen när vi anlende till gården så fick du komma in i ditt nya hem för första gången och det märktes direkt att du var nöjd med dina nya vänner och din stora fina box. Ända sen första gången jag satte upp på din rygg så har jag kännt att du är perfekt, att tillsammans kan vi klara allt. Dock gick tiden och på grund av att mitt ridintresse börjat försvinna redan en tid innna jag köpte dig så avtog våra ridturer mer och mer. Jag har så länge försökt komma igång med ridningen igen men lyckades aldrig även om jag verkligen ville för din skull.
När du sedan fick komma iväg till en annan familj i ett par månader så trodde jag att du skulle ha de skönt där och få all den motionen som du förtjänade, men så när du äntligen kom hem igen så var du inte alls som jag trodde. Jag började rida dig igen och märkte tydligt att något var fel med min underbara vän, du hade skav av din sadel, du va mycket magrare och gick konstigt med bakbenen. Så du har nu under sommaren fått stå och ha det härligt med dina älskade kompisar här på Rell's gård.
Du är något av det bästa som hänt mig, jag kan alltid komma ut till dig när jag är ledsen och bara stå och se in i dina mörka lugna ögon som alltid verkar så förstående. Du gör aldrig något dumt utan olyckor sker och sånt är livet. Jag kommer aldrig få en vän som du igen, du kommer alltid ha en otroligt stor plats i mitt hjärta. Du är min hero! Kommer aldrig glömma dig, du fina varelse.
Men imorgon är det dax, du skall flytta härifrån, till en plats där någon kan ge dig all den uppmärksamhet du förtjänar och många nya vänner som du kan bossa över i hagen. Så imorgon skall jag försöka ta farväl av dig och visa hur jävla stolt jag är över att jag har ägt en så underbar häst som du. Jag älskar dig av hela mitt hjärta min underbara Outsider, du finns alltid mitt hjärta och du är något det bästa som hänt mig.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: martina din man

caspeeeer <3

2012-10-11 @ 22:02:18
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-10-14 @ 13:47:35
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0