Snygga är vi allihopa på Halloween! ♥


Hello min lilla blogg med fina läsare som fortfarande kikar in varje dag :) Orkar inte nämna en massa om varför uppdateringen är så förbannat dåligt utan vi går direkt på Halloween!
Idag är det ju Halloween och de är alltid lika kul , om man då har något kul planerat.. Men iallafall så hade min yngre syster kalas i lördags med halloween tema. Då hade hon önskat att vi kunde ordna en spökvandring för henne och hennes 11 små kompisar. Så jag kollade med Linnea som direkt nappade på att vara med och skrämma dom. Hihi , gud va roligt de blev.
Den blev väl inte perfect och sånt men den blev bra som den blev. Jag är iallafall nöjd :)

Nu är det iallafall måndag och halloween , jag har tyvärr inget speciellt planerat. Pojkvännen är här så vi får väl hitta på nått trevligt. Imorgon kommer de efterlängtat besök från Partille , det är mina kompisar som jag inte träffat på snart ett år så det ska allt blir kul att få träffa dem igen! :)

Trött & tråkig..

Åh ne , jag är verkligen inte sugen på att blogga idag... Så detta blir kort. Studion idag , inte så jätte roligt men okej , stack hem vi 2 tiden.
åhh , förlåt men jag är för trött och på för tråkigt humör för att blogga... Förlåt! Vi hörs imorgon.

Studion ♥

Inte så mycket till inlägg denna ganska tråkiga dag , men idag har jag iallafall vart på min praoplats för första gången. Tyvärr levde den inte riktigt upp till mina förväntningar men man kan ju inte förvänta sig alls för mycket. Det hände inte så mycket , studion var inte jätte stor men det fanns en hel del saker och mycket av sakerna hade en hel del historia. Min handledare är mycket trevligt och glad och han tycker det är kul att jag är där. Idag så har vi inte jobbat så mycket mer än med en skiva som han skulle göra till en tidning som heter Lira, har aldrig hört talas om den innan men det stod iallafall mycket om musik i den. Så min lilla arbetsdag varade mellan 9.30 och 16.00 innan jag kom hem till min käraste. Men nästan direkt efter jag kommit hem skulle vi iväg till Eleonor för vi och Marcus kusiner och farfar skulle fira henne i hennes lägenhet.
Ja , så här kan en lång dag se ut. Hoppas ni haft de bra även om jag inte uppdaterar så bra , hihi , ska försöka bättra mig :)
Så här såg dagens lilla arbetsplats från studion ut.

Kasper the Outsider ♥

Tycker så synd om min lille gubbe, det gör så ont när han bara står i hagen och inte få röra sig alls eller när jag hör att syrran ska iväg med honom.. Hatar att höra det , han är min häst! Men jag det är inget jag kan göra åt , han måste ju röra på sig så det är ju bara bra att hon rider. Mitt intresse har ju vart borta ett ganska bra tag nu. Men jag känner endå att jag borde ta tag i det igen, de skulle nog vara bra för både mig själv och Kasper.




Hugo ♥


En utav våra två söta och dumma getter som vi hade ett tag men som vi sedan fick ge bort för Lisa var rädd för dom.. Lite onödigt egentligen att vi köpte dom eftersom det var hon från början som skulle ha dom.. Men Hugo och Kajsa hade de gött den tiden dom var hos oss iallafall :) ♥

Ullared ♥

I söndags var jag och halva familjen plus pojkvännen på ullared och så mycket folk som det var då har jag aldrig vart med om.. :o fick en chock när vi kom in , man kom knappt någon vart eftersom det var så fullt. Men det förstår jag , det var ju söndag och dem flesta är lediga då.
Men en hel del fick jag allt med mig. Det kommer några få bilder här på lite av det jag fick köpt och resten kommer senare , kanske till helgen :)




Egofun ♥




Var bara tvungen att ta lite fjantiga bilder på mig själv igår när marcus var och tränade, vissa blev väl bra men jag kan ju inte bli nöjd redan nu eftersom de var första gången jag prövade såhär.
Haha ,undra om än rubriken stämmer? :)

Något ensam? ♥


Ja , nu ligger jag här i sängen ensam för en gångs skull. Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och jag känner att jag borde sätta igång med läxor osv. Förutom läxor så är kvällen ganska tom , men de blir väl kvällsmys och sånt med älsklingen. Ska nog sätta igång att ta hem någon bra film för kvällen också , har inte någon vidare lust att kolla på någon av alla andra gammla filmer.

Slänger in en super go låt , den får en att verkligen tänka till och göra varje dag värd att leva.
If i die young - The band perry


Why not just say I love you?♥


En något fin bild som jag själv tagit med svart/vit effekt på kameran. Cissi har vart här en sväng idag efter skolan och tiden bara flög iväg. Vi har inte gjort så mycket och en stund innan hon åkte så pysslade vi i stallet. Alldeles strax ska vi käka lite kvällsmat innan vi kryper ner och myser i sängen :)

okej.. :)


Hahahahahahaa, nu har jag och Julia precis berättat för hela klassen hur man bloggar... Vi ska ha en praoblogg som vi ska använda när vi praoar nästa vecka. Kul grej men får se hur de går..

Dumma rubrik...


Nawwwwie på bilden ♥ Älskar Linneas bilder , sjukt fina :) Älskar min Marcus med , hihi ♥

Återigen sitter vi här i skolan och ska om en liten stund gå in på svenska lektion. Vi har precis ätit och jag kan erkänna att de va inte så jätte gott.. haha :) Slutar väl runt 3 idag (intressant..?). Blir tvungen att hämta Marcus sedan också , han är så seg med körkortet.. 1 år kvar.. :(  Jaja , hah nog om de.
Massor att göra ikväll , plugga massa svenska , fixa stallet och köra Marcus till sin träning med Kode IF.

hmm... jag tror vi börjar snart , vi hörs sen puss! ♥

Emil ♥

idag ska ska emil OCH MARCUS hem till mig då kommer jag äntligen få säga hur mycket jag hatar dem båda två! fan va skönt!

/emil


fint emil/ becca


Crystal Clear ♥


Hejsan hoppsan! Har ni märkt att solen äntligen har kikat fram de senaste dagarna? Riktigt härligt även om de är kallt. Löven har börjat falla av och de är gult och orangt överallt. Det är jätte fint , synd bara att sommaren är helt borta... Så nu är det bara att börja längta efter att våren ska komma igen , hihi ;)
Ikväll blir det film-mys tillsammans med grönsaks och dipp-brika. De är så grymt gott!

Have you ever seen an angel sleep? ♥


Klickade några söta kort på min lille älskling igår när han sov. Jag stannade hemma från skolan igår för han har själv smittat mig med sin slemhosta. Men igår var han väldigt dålig så han sov länge och när han va vaken så var det inte alls roligt.
Han mår som tur är bättre idag men själv mår jag inte mycket bättre.. :( Men jag ska iallafall försöka tvinga med Marcus ut en sväng i de härliga vädret. Han lämnade knappt mitt rum igår den stackarn.

Hej hej ♥


Nu är det Linnea som sitter här och skriver. Har precis fixat en ny design till becca, vad tycks? ♥

My heart belongs to you ♥


Längtar tills jag är i din famn igen! ♥

One step away♥



The sun will rise again ♥


Nu stack precis pojkvännen iväg på träning. Så nu ligger jag här i hans säng och ska strax börja kolla lite på Harpers Island , fick inte lov att kolla vidare på andra avenyn för han vill också kolla.. -.- Måste börja lite med pluggandet också -  Har en del att göra med spanskan eftersom vi har prov på fredag.
Normal tisdag i skolan idag , fast kan ju erkänna att de inte vart den bästa mattelektionen.. Vi fick tillbaka våra matteprov och helt sjukt som det är så fick ALLA i min grupp IG... Seriöst , va fan är detta?! Såg ju såklart maaassa slarvfel som jag gjort när jag räcknat så jag ångrar mig sjuukt mycket just nu..
Men sånt händer väl , that´s life som man säger eller man kan ju säga That´s Beccas life ;)

Vad ska man ta sig till? ♥


En go Bosse som funnit meningen med en katts liv ♥

RSS 2.0