Match♥

Sheenare shenare! Blir inte mer än ett ykna inlägg idag efter som jag inte vart hemma idag , kom hem för en kort stund faktisk. Skolan har vart chill och ikväll ha jag och min gryma lag spelat match. Såklart så börjar vi ju serien med en vinst eftersom vi är så gryma. Matchen slutade 1-0 till oss då , och vi lyckades hålla de resultatet från de första 2 min till slutet. Nu ska jag hoppa in i duschen , de blev ju som sagt en riktigt kämpig match för de var ett mycket bra lag. Men jaja , vi hörs imorgon för då kan jag säkert uppdatera på morgonen för jag börjar 10.50 , chiiiill :)

Som sommaren♥


Detta lovet har vart de bästa lovet på jätte länge , har haft så kul och härligt i de underbara vädret. Har vart med underbara vänner , fotat med linnea och louise , ridit och haft de helt jävla underbart. Kärlek till det!
Kom precis ur duschen efter att ha ridit min älskling Kasper som är så grymt duktig. Så men nu ska jag iallafall gå och hämta lite te och kanske en macka , för jag ska snart lägga mej , hehe , hörs imon sötnosar ♥

Flickan från det blå♥


Heheh , rubriken stämmer nog inte med bilden ;)
Äntligen hemma från "konfa-promenaden" som man kan kalla det. Fast egentligen heter det ju pilgrimsvandring. Vi har iallafall vart ute och gått från Solberga till Jörlanda , tog oss typ 3 timmar och 40 min om jag har räcknat rätt? hahah , men det var inte så farligt , fick nog lite färg samtidigt ;) Plus att jag hade i citron i håret så nu har det blivit lite ljusare också. Efter promenaden fick vi mat och därefter var de gudstjänst som tur var inte var så lång. Så nu är jag hemma igen och tänke gå ut och longgera Kasper, men vi höres senare älsklingar ♥

Black Star♥


Tänkte slänga in ett inlägg här och nu så de blir gjort , kommer faktiskt inte kunna blogga på minst 3 timmar. heheh , inte så farligt ju men de är ju bättre att ni får ett inlägg nu än inget alls. Jaja , snart ska jag för tredje gången upp till Solberga för idag ska vi gå "pilgrimsfärd" med konfan så vi skam alltså gå från Solberga till Jörlanda. Usch! Kommer vara helt död efteråt. Om jag orkar sedan efter konfan så tänkte jag longgrea Kasper eller kanske rida lite.

Åh , lyssnar just nu på några gammla låtar av Jimmy Jansson tex. Vi kan gunga , Amanda , Flickan från det blå , Som sommaren m.m Jätte sköna och gooa sommarlåtar.
Nej nu ska jag fixa mej det sista och sådant . Så hörs vi senare , puss hej♥


Komentar♥

Fick nyss en komentar där jag fick frågan om var jag skulle ha min tatuering :)
Jag tror faktiskt jag vill ha den antingen på höger arm eller på ryggen/axeln. Blir nog snyggast där ;) haha.
Annars kan jag ju också tänka mej att ha den på benet , typ vaden men som sagt , får se var det blir.
Har tillochmed hittat ännu en fin "bild" jag kan tänka mej att ha.

Kassast uppdatering, hehe♥

Shenare mors! Rubriken säger allt som ni behöver veta egentligen... hehehe :) Nej men , förlåt för den jätte dåliga uppdateringen, ska bättra mej! Dagen har vart som den vart , riktigt mysig alltså. Först en sväng till kyrkan på morgonen sedan en tripp till Linnea där vi gick ut och fotade för 3dje gången denna vecka. Många fina bilder blev det också :) Blev hämtad ganska tidigt men de gjorde inte så mycket , för därefter blev det mer tid för mej att pyssla med Kasper. Körde igång honom med lite longgering och sedan tog jag till modet och hoppade upp på honom , och sedan bara efter några minuter hade vi ställt upp ett hinder och jag började hoppa , barbacka. Avslutade sist med en försiktig galopp på åkern fast tyvärr sista galoppen blev han så stressad och rädd för hunden så han började nästan skena och efter bocka så jag fick slänga mej av honom för att inte sedan rammla av. haha Skillat! men så kan de gå, och det var iallafall min första ridtur på evigheter.


Bilder från fotograferingen , tagna från Linneas blogg (foreverlinnea.blogg.se) ♥

Scheeek i solen♥

Sheeenare i sooolskenet! Gissa vem som ligger och scheeeeker i solen? Jo , jag. mohahah , såå fett najs , har typ solat as länge nu och ska själv klart fortsätta. Har redan börjat fått en liten rand med ;) hihi
Som jag skrev i tidigare inlägg, jaaaaag ska tatuerma mej med mamma. De kommer nog bli as naaajs! :D

Tattoo♥

Ni kanske tycker detta låter helt sjukt men jag ska troligen tatuera mej! :) Kanske lite konstigt att just jag vill göra de men de är grymt fint på vissa ställen. Har pratat med mamma om det för hon vill själv tatuera sig igen så vi pratar isåfall om att göra det tillsammans. Jag vill ha antingen en drake eller Jing&Jang tecken , så sjukt snyggt! Har faktiskt hittat en grymt fin som jag skulle kunna tänka mej att ha. De är en drake tillsammans med Jing&jang tecknet , perfekt typ ju? haha :) Bild från googel :) Men ska ju självklart kolla om jag hittar något annat också men får se isf viken jag vill ha. hihi ♥

Glad påsk!♥


Glad påsk allihopa! Hoppas alla får en lika trevlig påsk som jag och min släkt troligen ska ha. Hihi , som ni nu ,märker så är jag vaken (ovanligt?) eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt och släppa ut hästarna. heheh kul... hehe nej.
Jaa , min dag kommer iallafall säker vara grym för jag ska sola och käka massa god mat. Vad ska ni själva göra förresten? Slår vad om att ni säkert kommer ha de gött ni med :D

Sunshine♥

Heeej , som ni säkert såg igår så var det Cissi som fick ta hand om uppdateringen , hihi , taack! ♥
Har spenderat dagen ute på färd hela tiden , haha , först en tripp till kyrkan  (konfa sak) sedan en go promenad hem därifrån , därefter fixade vi lite med hästarna och sedan åkte jag och mamma och handlade lite och fixade lite andra små ärenden :) Mormor och morfar är här nu också så det kommer bli en jätte mysig helg.
Ikväll kommer troligen Larsson , Viktor och Mattson hit -filmkväll vet ni! hehe , alltid kul.
Så nu lyssnar jag på musik i mitt ny-städade rum och ska nog starx gå ut i solen igen innan den försvinner ;)

cecilia gästbloggar!! ♥

hejhej alla beccas läsare!
idag har jag vart på a-lagsmatch med becca, fast kode förlorade med 9-1 :(
men jaa, har vart & jobbat idag, jobbigt men kul ;)
imon blir det konfa med denna knasiga filur & på lördag blir det att umgås med massa andra familjer, bla. mina sysslingar, kusiner osv. så det blir nojs!
nu klunkar vi sprite

nu ska inte jag tjöta mer, för becca har damp och hittar inte sin mobil hoho!
men ni får ha det så bra, för de ska ja ha!
slänger upp en bild på sötnosen


Fotograferings bilderna♥

Nu tänker jag bomba er med nårga utav alla hundra bilder vi tog häromdagen :)








Är det någon ni tycker är fin? :)

Ed Hardy♥

Shosan i trosan! Här kommer jag igen med min dåliga uppdatering i de härliga vädret, hihi. Har vart med underbara Martina idag och de har vart kul , bara lite strul med bussen hon skulle med. Hahah , vi skulle gå upp till Solberga så hon kunde ta bussen men självklart går vi så himmla segt så hon missar den så Mattias kom och körde ner henne till Kungälv. Men en go promenad blev det iallafall. Funderar starkt på att gå ut och sätta upp hängmattan eller kanske tillochmed ta en springtur för en gångs skull.
Tänkte också säga att min Ed Hardy-bikini har kommit idag och jag måste bara säga att den är suuuper snygg! Kommer lätt gå runt med den hela sommaren fast de där ju klart , jag måste ju använda den andra nya leopard-bikinin med. Här får ni iallafall en bild på överdelen av bikinin :)

Gooodmorgon♥

Förlåt för att jag aldrig la ut bilderna igår men jag orkade inte skriva mer igårkväll , men hoppas de är okej att dom kommer idag istället? :)
Nu ska jag gå och äta igen... och inte i 13 timmar louise ;) Senare idag kommer Martina upp hit så vi ska hämta henne i kode. Kommer bli suuuper myys! De är inte så mycket annat jag planerat för idag så får väl ta mej en springtur ikväll eller någonting :) men nu ska jag käka , så hörs vi snart!

Bild av linnea :)♥

Well, well♥

Heeeeeeeeej! Bilderna från dagen kommer starx , ska bara käka , hihi :)
jaja , ni får väl en nu då :)))) bara för att jag är så snäll.

Jag och louise , hehe... :)

På språng♥

Heeeej och typ hejdå för detta blir väldigt kort!
Sticker alldeles strax till Linnea för vi ska fota , hihi Louise är med som assistent idag också, gööd :D
haha , aa de är så dagen är idag iallafall , vi ska till stenungsund sen med , Linnea skulle kolla lite grejer där ;)
Skriver mera senare , puss hej♥

Finaste reprisbilden asså ;)

Outfit och tjöt♥

Shenare! Åh, måste bara få säga för hundrade gången hur mycket jag älskar vädret och hur bra humör jag är på tack vare de! Kärlek till solen♥ Alex har iallafall vart här idag och de har vart skit mysigt! vi har pysslat om hästarna lite och ridit. Så hon har iaf åkt hem och så nu. hihi , min klänning som jag klickade hem härom dagen har också kommit , super fin är den! Tror jag ska ha den när jag och Linnea fotar nästa gång ,som faktiskt blir någon mer gång denna veckan ;)
Hitintill så har väl dagen vart bra, jag ska strax ut och hänga upp hängmattan och lyssna på lite musik ute i de härliga vädret. kanske sola lite också ;)
Lite fin och busig outfit idag också , lite chill sådär. Shorta - Ullared,  Linne - Cubus , Piratbyxor - Hm.

Härligt♥

Ännu en härlig morgon ,inte sant? Vaknade relativt tidigt idag också , redan kl 9.. hehe , duktig jag känner mej.
Har precis ätiti och fixat iordning mej så nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma. Kommer säkert bli en toppen dag! Skulle egentligen fått besök av en annan kompis från kärra men de krockade tyvärr med annat så vi bestämde oss för att ta det någon annan dag.
Kolla här vilket härligt väder vi har här ut i Årsnäs, helt undebart!

KoKa♥


Chacha , nu e biffen hemma igen! Matchen slutade med gott resultat , 4-2 till oss. Alla i laget spelade bra utom jag , fan va de känndes i knät och de känndes helt fel även om ja fick ganska många fina mål-chanser.
Men iallafall , nu är jag hemma och ska strax gå och äta och kanske glo lite på tv. Kul liv jag har ellerhur? ;)
Jaja , veckan får komma som den vill , får se vad som händer. Träningar och sådant finns ju redan plannerat samt att jag ska till studion på torsdag men annars är jag ledig den mesta tiden.
Tyvärr blev det inga bilder från matchen :/ de fanns ingen som kunde ta kort så vi skippade det. 'Nu pallar jag inte sitta här mer , jag kanske skriver lite senare, puss hej ♥


I´m coming home♥

vilket härligt väder vi har här i Kode idag, UNDERBART! Super varmt och jag är på grymt bra humör.
Så som i vanlig ordning sitter jag här pch lyssnar på fett bra musik och just nu spelas Coming home - Diddy. Så grymt bra! Heheh , har precis vart ute i stallet och fixat för dagen och snart ska jag börja fixa mej igen för i eftermiddag blir det match mot Svarteborg/Dingle , så det blir en lång eftermiddag. Vi kommer sammlas redan 13.45 sedan börjar matchen 16.00 så ni kan ju förstå att bilfärden bli lång... hehe :)
Ska försöka fixa lite bilder från matchen idag också , vi ska spela på riktigt gräs idag , första gången iår ;)

Liknar dagens väder :)


Fotografering♥

heheh ... skämms nästan för att jag uppdaterar så dåligt.
Idag har jag iallafall spenderat dagen med Linnea då vi först tidigt på morgonen träffades vid ica med resten av laget där vi skulle städa och sälja lotter, kakor och tunnbröd. Så vi var där i några timmar sedan drog vi hem till Linnea och körde fotograffering igen som vanligt. Blev många fina och bra bilder. Fint väder hade vi med också.
Så vi ska ses i veckan igen och fota mera , hihi suuuper najs!♥

Don´t blame me please.


Hej ,förlåt för att jag nu uppdaterar så sent. Har tyvärr inte haft tid att uppdatera något idag pga skolan , träning m.m
Men de blir säkert bättre imorgon. hehe , ska försöka iallafall , för eran skull :)
Snackat med han från studion och vi bestämde att jag skulle komma på torsdag på lovet så vi får prata lite och bestämma när och hur de blir med inspelningen :) hihi suuuper kul!
Men ja , jag ska starx sova så kan inte skriva mer nu , puss hej♥

Baby, i´m conuting on you♥

Shoooobro! Är typ super glad, hihi. Ska om ca 20 klicka hem en jäääätte snygg helt ny Ed Hardy bikini från Tradera som jag även denna veckan klickat hem 2 klänningar och en till bikini.
Så just nu sitter jag och väntar på att tiden ska ta slut så kan bud på den ;) hhihi , är as glad också att pappa betalar den , taaack bästa pappa! ♥

Ännu ett svar på en komentar: Hehe, de kan det också vara egentligen ;) men som sagt ,de är helst menat som Becca och Millie :)

Komentar♥

Hejhej!
Fick en komentar förut där "anonym" undrade vem "M" stod för på bilden  här under.
Jo , de står för min älskade och saknade vän Melina. Men de kan ju fortfarade stå för någon annan men helst för henne ;)

Nothing even matters♥


ShoSho allt gött folk! What´s up..?
Hhehe , är på lite bättre humör än vad jag va igår. Känns bara lite tråkigt ibland. Men de får det väl bli ändring på. Gött i skolan idag ,inga större problem med något heller. Kul bara att jag typ gjorde planeringen och så för Cissi och Elsa som egentligen skulle hålla i idrottslektionen. Så man kan ju säga att hjälpte dom att få VG :) Varegod!

Snart ska jag sätta mej och börja plugga lite spanska och fysik som vi har läxa till imorgon. Fast de är tvek om spanskan eftersom vi ska se på film på lektionen , men får väl plugga för säkerhets skull.
Imorgon har vi musik på morgonen också. Just nu är vi indelade i grupper som vanligt och jag är tydligen med Therese , Hamid , Marcus och Johan S tror jag de va i min grupp? Jaja , men iallfall så ska vi i gruppen göra en låt tillsammans och sedan spela upp den för resetn av klassen. Så ja , vi får väl se hur de går :)


shut it down..

Hej. Nu är det så att jag har funderingar på att lägga ner bloggen..
Ingen ide att blogga längre känns det som , de går uppochner med läsarna , ingen komenterar sedan har jag inte heller mycket att skriva om för jag vet inte vad ni vill läsa om..
Blir ju lite tråkigt då.. Men jag tycker ni ska komentera nu om jag ska ha kvar bloggen eller inte. Erat val , så ni som läser , släng in en komentar om ni vill att jag ska ha kvar den och om vad ni vill läsa om.
puss ♥

ursäkta ful bild...♥

Nefan , ska fan köra på endå!

Sommar känslor♥


Naaww , tjockis :) längtar till havet är varmt nog igen ♥
Vaknade tidigt idag md , hehe och jag är på ovanligt gott humör :D Har redan vart ute och fixat klart stallet. Så snart ska jag ut och sola och läsa lite , måste läsa klart en bok i svenskan.  Sedan ska jag också gå en sväng med Kasper och själv ta en springtur. Härligt väder idag också , suuuper härligt!
Det har hänt något med statistiken , men kan inte se läsarena från de 3 senaste dagarna alltså den står från 7/3.
Hahah , faaail säger jag bara! 


Orkar fan inte

Sköt ditt så sköter jag mitt , okej?
Det var kul förr men jag vill ha nytt och börja om , seriöst orkar inte de förflutna längre.


Simpsons♥

Hehe , ja ni kan ju gissa vad jag sitter och kollar på, Simpsons ;) Ja , de är ju som sagt fortfarande väldigt fint väder utomhus och jag har tillochmed vart ute och sprungit med min älskling Kasper. 
Jag har faktiskt inte ätit något godis ännu idag :D fast nu är min syrra och kusin uppe vid solberga för att köpa lite godis så dom skulle iallafall köpa en japp till mej :)

Made♥

Hello again! Nu sitter jag framför tvn och kollar på Made som går på MTV.  haha , typ första gången jag ser de då den de handlar om inte är mobbad ;) hahahahha...
Jaja, har tvättat mammas bil så hoppas hon är nöjd och så :) haha , vet inte riktigt vad jag har att skriva nu , förlåt (aaaa) men ja skriver väl senare? haha :)

denna bebisen sitter i min navel och i love it ♥


Wake up in the sunshine♥

Hello! Här kommer lilla jag som är uppe tidigt för en gångs skull på en lördag , hihi , egentligen ska jag på konfa snart men jag hoppar över de. Ska fundera fram tills nästa konfaträff om jag verkligen ska gå eller om jag ska skit i de. Har fått lite beslutsågest förstår ni...
Senare idag ska jag iallafall tvätta mammas bil för den ser inte alls så fin ut... hehe , får ju pengar för de ;)
Ikväll också blir det filmkväll med nåra kompisar. Nu när jag endå tänker på de , så borde jag kanske börja kolla efter film tills ikväll? hehe :)

Alltid vi 2♥

Härligt väder♥


Hejhej! Idag blev det heller ingen skola för mig , men känner mej piggare idag än vad jag kännde igår.
Låg och frog mej i sängen ganska länge idag , känndes riktigt skönt! Hehe , kanske beövdes? :)
Riktigt härligt väder ute idag också fast det är synd att det är så blåstigt , vi bor ju vid havet också. Senare i eftermiddag kommer nog Cecilia hit för vi ska passa Cindy och ha myskväll plus att vi ska till konfan imorgon på morgonen. Själv börjar man med konfan igen.. kändes lite dum att missa chansen att kanske få en systemkamera efter konfirmationen ;) hehe , finns chansen så morde man ju passa på.
Imorgon ska jag också efter konfan åka med laget och kolla på fotbollsmatch i Göteborg. Kommer inte riktigt ihåg vilka lag det var men det kan jag skriva efteråt imorgon.
Nu ska jag försöka sätta igång och plugga lite inför moppekorts provet som jag så snart som möjligt ska göra :) Hihi , men jag uppdaterar mer senare :) puuss♥

Love U♥


Shosho och förlåt att jag inte uppdaterat mer under dagen , men är ju som sagt sjuk och så har jag vart och klippt mej i partille samt hälsat på en sväng hos mormor och morfar. Mys med helt nybakta bullar också hos mormor!
Så nu sitter jag här och tjötar med lite gött folk på facebook och ändrar lite inställningar på mobilen. Strax ska jag gå ut och käka också , hehe lite sent men vi har vart ute i stallet och fixat för vårt sto Cindy som kan få bebis när som helst , tillochmed i natt.. :)
Imorgon är de inte säkert om jag går till skolan eller inte , får se hur jag mår på morgonen.
Nu ska jag prata vidare med folket så hörs vi imorgon! puss hej♥

Sjuk tjej :(

Hejhej , här ligger jag i soffan och är sjuk så den blev ingen skola för mej idag.
Ska kolla vidare på topmodell nu för ja orkar inte skriva massa , sorry , men vi hörs sen :)

Te quiero cariño♥

Hola people! hehe , sitter och pluggar spanska som vi har läxa i tills imorgon.
Inget att klaga på i skolan iallafall , inte så mycket som hände. Har jobbat lite på en uppgift vi har i skolan som vi jobbar med på svenskan egentligen men som sagt , jag gillar att skriva så jag är redan inne på 3:dje kapitlet av 5 tror jgag det va?
Jaja , nu ska jag plugga vidare för jag tror inte jag har så mycket mer att skriva. hehe :)


Gomorgon , hihi


ååhh, ge mej sommar :(
Godmorgon alla läsare! tidig uppdatering var de här. Denna goa morgon vaknade jag upp hos Louise och de är grymt skönt att slippa syskonen på morgonen.
Strax ska vi gå upp och käkä frukost och fixa oss för denna dagen. Myyys myys!
Innan jag går nu då¨så tänkte jag säga grattis till mina vänner Jennie och Carlo som jag känner från 2 olika ställen , men iallafall GRATTIS! :D


At louise´s place!

Shooooo bloggen och alla läsare! nu sitter jag hemma hos louise och väntar på att hon ska komma ur duschen.
Vi kom nyss hem från träningen fast idag tränade jag inte pga mitt knä som gör ont så jag kollade bara på. Inatt ska jag sova här hos louise och de kommer bli as mys! Imorgon har vi sovmorgon till 10.50 så vi ska soooova länge, hoppas jag...hehe ;)
nejmen , aa vi hörs imon för jag pallar nog inte blogga mycke mer idag så vi hörs imon, puss hej!

haha soeta tjejer här!


byeebye

ska sova hos Louise inatt , bloggen hemmitfrån henne sen! :) 

Clothes♥


fin outfit idag. Ljus lila tjöja - Bik Bok , linne - Ullared ,"knäjeans(?) - H&M. I like it! hihi
Härnäst kommer en jätte söt (inte) bild på miiig :) tyo facelook eller nått :)

'Love u bitches ' ♥


Cuz now you´re mine♥

Sho alla läsare! visst är de härligt att vi bara kommer närmare och närmare sommaren? Lääängtar så sjukt mycke!
Chill dag i skolan , inte så mycket att klaga på. Har spenderat den mesta tiden med Martina, Jasmine och Zeinab, elsklingar :) ♥ Tyvärr har vi börjat med ny period i skolan så nu kör vi matte och biologi/kemi, jääätte tråkigt! Vi ska börja med sexuallkunskap också , jiippie.. med peo också... kill me!hahaha.
Jaja , what ever, har precis käkat och ska snart börja med dagens träning. Idag blir de , promenad med hunden , lite mage , armar och ben :) 
Men vi hörs senare puss hej!


Sad girl!

Det är många gånger jag vart ledsen över allt möjligt men just nu känns det riktigt hemskt och jag har mått jätte dåligt i 2 dagar nu. Mina känslor är blandade och flera gången idag har jag bara velat gråta ut men det går ju inte att göra i skolan men de har vart väldigt nära flera gången idag. Igår hände det en sak som jag helst in berättar vad de va men det gör ont , ont i hjärtat och jag lovar det gör verkilgen ont! Jag tror aldrig jag gråtit så länge som igår , låg i sängen från 3 till 7 på kvällen. Jag orkar inte med allt och man kan inte säga vad som helst till mej även om inte jag verkar vara så känslig men egentligen är så jag så sjukt känslig va.

Förlåt men jag var tvungen att skriva de, mår jätte dåligt som sagt.


RSS 2.0